zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kopeckar »

Octavian wrote:
kopeckar wrote:Vždycky mě potěší, když někdo ocení mou práci. Dnes jsem dal na jednoho svého hráče částku za rychlý přestup 4M a borec se rozhodl, že je to málo a tak za něj dal 4,1M. Tímto mu děkuji a vy ostatní si z něj vezměte příklad. Mám na trhu ještě další dva hráče. :mrgreen:
Těm můžu tu červenou rovnou nalepit na čelo.. :mrgreen:
Jde o vyrovnanost kádru. Jsou tu borci co mají v týmu jen agresivitu přes 90%. Čím menší rozptyl mezi agresivitou too výběru co pošleš do zápasu tím lepší. Pokud bude mít třeba jeden hráč na placu 10 hráčů s agresivitou 30-35 a toho jedenáctého s agresí 60%, je velká pravděpodobnost že ten chytne dvě ŽK a půjde ven. Když ten druhý bude mít všechny hráče s agresivitou 80-85% bude na tom líp s rozložením ŽK. Samozřejmě, že čím nižší agresivita jednotlivců, tím větší můžeš dát agresi týmu, ale pokud je v týmu velký rozptyl, tak se karty rovnoměrně nerozloží. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:
Octavian wrote:
kopeckar wrote:Vždycky mě potěší, když někdo ocení mou práci. Dnes jsem dal na jednoho svého hráče částku za rychlý přestup 4M a borec se rozhodl, že je to málo a tak za něj dal 4,1M. Tímto mu děkuji a vy ostatní si z něj vezměte příklad. Mám na trhu ještě další dva hráče. :mrgreen:
Těm můžu tu červenou rovnou nalepit na čelo.. :mrgreen:
Jde o vyrovnanost kádru. Jsou tu borci co mají v týmu jen agresivitu přes 90%. Čím menší rozptyl mezi agresivitou too výběru co pošleš do zápasu tím lepší. Pokud bude mít třeba jeden hráč na placu 10 hráčů s agresivitou 30-35 a toho jedenáctého s agresí 60%, je velká pravděpodobnost že ten chytne dvě ŽK a půjde ven. Když ten druhý bude mít všechny hráče s agresivitou 80-85% bude na tom líp s rozložením ŽK. Samozřejmě, že čím nižší agresivita jednotlivců, tím větší můžeš dát agresi týmu, ale pokud je v týmu velký rozptyl, tak se karty rovnoměrně nerozloží. :mrgreen:
No, tuhle mi to vyšlo i s tím velkým rozptylem - ale to byla spíš klika, než pravidlo...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote:Jsou tu borci co mají v týmu jen agresivitu přes 90%.
a kdo?
kopeckar wrote:Pokud bude mít třeba jeden hráč na placu 10 hráčů s agresivitou 30-35 a toho jedenáctého s agresí 60%, je velká pravděpodobnost že ten chytne dvě ŽK a půjde ven:
nevim no, jsou ackari kteri zastavaji nazor ze tohle je lepsi a bezpecnejsi nez mit vsechny hrace stejny... ale asi mluvis z vlastni x-set zapasovy zkusenosti, takze jsem ticho :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
a kdo?

Ty, Carlsberk cz a další ...

kopeckar wrote:Pokud bude mít třeba jeden hráč na placu 10 hráčů s agresivitou 30-35 a toho jedenáctého s agresí 60%, je velká pravděpodobnost že ten chytne dvě ŽK a půjde ven:
nevim no, jsou ackari kteri zastavaji nazor ze tohle je lepsi a bezpecnejsi nez mit vsechny hrace stejny... ale asi mluvis z vlastni x-set zapasovy zkusenosti, takze jsem ticho :p
Mě to tak vycházelo, měl jsem podobný výběr jako teď ty a v kterémsi turnaji jsem s tomkyčem ustál součet agresivit přes 180. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

frankie_doparoma wrote:
a kdo?
kopeckar wrote:Ty, Carlsberk cz a další ...
no pokud je mi znamo ja zadnou 90tku v tymu nemam, takze ty borci jsou carlsberk, oukej:)
btw. ja vim teda jeste o jednom, kterej zacal sbirat 80tky ( :o )

kopeckar wrote:Mě to tak vycházelo, měl jsem podobný výběr jako teď ty a v kterémsi turnaji jsem s tomkyčem ustál součet agresivit přes 180. :mrgreen:
no nevim, ja mam nekolik set zapasu zapasanejch v mym deniku a rekl bych ze napsat ze rozhodujici je rozptyl a to tak ze cim je uzsi tim lepsi a cim ma mensi prumer tak taky lepsi, bych si tak jednodusse nedovolil napsat (i kdyz je to z vetsi casti pravda), jsou tam i dalsi veci ktery jsou v celkovym dusledku docela dulezity....
a ustat 100+80 muze kde kdo skoro s cimkolif:)
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
frankie_doparoma wrote: no nevim, ja mam nekolik set zapasu zapasanejch v mym deniku a rekl bych ze napsat ze rozhodujici je rozptyl a to tak ze cim je uzsi tim lepsi a cim ma mensi prumer tak taky lepsi, bych si tak jednodusse nedovolil napsat (i kdyz je to z vetsi casti pravda), jsou tam i dalsi veci ktery jsou v celkovym dusledku docela dulezity....
a ustat 100+80 muze kde kdo skoro s cimkolif:)
Je rozhodně větší šance pro rozloźeni ŽK mezi všechny, když jsou vyrovnaní. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

neni dulezity co si myslim ja ale jeden stabilni ackar tvrdil neco jinyho (a sam to tak praktikuje /a ja to beru, kdyz to ma osobne overeny(je v acku)/) a ten je pro me se vsi uctou duveryhodnejsi :p
ale neirkam nic, jen me zajimalo jak si k tomu prisel:)
mantel

Post by mantel »

jeden stabilní áčkař= oslíček, myslím, že jsi ho mohl jmenovat přímo, stejně to došlo všem kromě Octaviana :lol:
frankie_doparoma

jeho jsem ale nemyslel :lol:
mantel

Post by mantel »

frankie_doparoma wrote:jeho jsem ale nemyslel :lol:
Tak jestli nekecáš, tak jsi mě opravdu dostal. Přitom on byl pro mě jedním z prvních, který se nepachtil za hráči s agresivitou do 10%.
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:neni dulezity co si myslim ja ale jeden stabilni ackar tvrdil neco jinyho (a sam to tak praktikuje /a ja to beru, kdyz to ma osobne overeny(je v acku)/) a ten je pro me se vsi uctou duveryhodnejsi :p
ale neirkam nic, jen me zajimalo jak si k tomu prisel:)
Jasný v poho. Budu se holt muset stát stabilním áčkařem. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Octavian
Team Manager

Post by Octavian »

mantel wrote:jeden stabilní áčkař= oslíček, myslím, že jsi ho mohl jmenovat přímo, stejně to došlo všem kromě Octaviana :lol:
Tak nemůžu koukat až tak nahoru.. :? :lol:
Image

..Koupím CB do 35% za rozumný peníz..
mantel

Post by mantel »

Octavian wrote:
mantel wrote:jeden stabilní áčkař= oslíček, myslím, že jsi ho mohl jmenovat přímo, stejně to došlo všem kromě Octaviana :lol:
Klidně můžeš, ale po týdnu těžko poznáš, kdo jak dlouho hraje v nejvyšší divizi.
Octavian
Team Manager

Post by Octavian »

mantel wrote:
Octavian wrote:
Klidně můžeš, ale po týdnu těžko poznáš, kdo jak dlouho hraje v nejvyšší divizi.
Já myslel že je to v historii týmu..
Image

..Koupím CB do 35% za rozumný peníz..
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Octavian wrote: Já myslel že je to v historii týmu..
Myslel si dobre...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”