Len pre tú prdel...neviem, či to tu vôbec už niekto vie (no, Pupčo určite), ale ten trejd medzi Holanďanmi mal podľa ich aktérov úplne iné pozadie ako zisk skúseností. A po pravde, zaplatiť také prachy za pár skúseností, a ešte keď manažér je len v géčku, to sa mi moc nezdalo, resp. som také správanie ani trochu nechápal, takže tej ich pravde celkom verím, síce vždy to mohlo byť hocijako.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Len pre tú prdel...neviem, či to tu vôbec už niekto vie (no, Pupčo určite), ale ten trejd medzi Holanďanmi mal podľa ich aktérov úplne iné pozadie ako zisk skúseností. A po pravde, zaplatiť také prachy za pár skúseností, a ešte keď manažér je len v géčku, to sa mi moc nezdalo, resp. som také správanie ani trochu nechápal, takže tej ich pravde celkom verím, síce vždy to mohlo byť hocijako.
Kdyz uz jsi to nakousl, mohl by si to pozadi toho trejdu specifikovat?
Predlžoval som hráčovi zmluvu (kvôli zvýšeniu morálky). Pôvodnú mal na 3 sezóny, ubehlo 28 dní, takže mu ostávalo 2s 35dní, čiže prvý deň, kedy sa dá nová zmluva podpísať. Pôvodný plat mal vo forme odmeny za víťazstvo a to 1500€ za zápas. Novú zmluvu som dal opäť trojsezónnu, odmenu za víťazstvo si zapýtal 5000€. Morálka mu nestúpla. Kde som spravil chybu, prosím?
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)