HC SPARTA : FK Laugaricio 3-3 ( 3:2 ) 137:139
Na prvý zárez sme ani veľmi dlho čakať nemuseli a máme ho hneď v druhom kole.

Moderator: Czech Moderators
Som si tak nastavoval taktiku, pozerám rozhodca 88% to bude ohňostroj žltých a červených kariet, proti mne frenkič, s jeho hráčmi ktorým ide pena z papule ešte len na rozcvičke pred zápasom. Tak som si nastavil pekne že agresivitku na istotu 65% , však frenkič si da prinajhrošom rovnakú.frankie_doparoma wrote:Apple United 1 - 2 FK Hash Rohatsko
139:141
heh, tak tady jsem si moc neveril ani na bod a nakonec, i pres dve zraneni, jsou z toho body tri!
Super! a jeste vic super je pohled na tabulku, na prvnich dvouch mistech svitej jamajsky vlajky a ja jsem ten prvni, JAMAICA POWER!!!![]()
![]()
ale jako, asi jsem trochu prehnal a premotivoval hrace pri predsezonim pohovoru, vtloukal jsem jim do hlavy ze paklize existuji dve moznosti
nechat jit mic do outu a darovat souperi bezvyznamny out
a nebo misto toho
zastavit mic na hraci plose za cenu sebeobetovani a zmzrzaceni a nasledneho zalozeni protiutoku
vzdy musi zvolit moznost B a nak se toho chlapci drzej, za prvni dve kola jsem prisel o RM, LM a LF ze zakladuale nese to ovoce, tak co
Nene, rozhodčí se nespletl, Frenkyč takhle ustojí spoustu zápasů, mistr taktikbobos23 wrote:Som si tak nastavoval taktiku, pozerám rozhodca 88% to bude ohňostroj žltých a červených kariet, proti mne frenkič, s jeho hráčmi ktorým ide pena z papule ešte len na rozcvičke pred zápasom. Tak som si nastavil pekne že agresivitku na istotu 65% , však frenkič si da prinajhrošom rovnakú.frankie_doparoma wrote:Apple United 1 - 2 FK Hash Rohatsko
heh, tak tady jsem si moc neveril ani na bod a nakonec, i pres dve zraneni, jsou z toho body tri!
Super! a jeste vic super je pohled na tabulku, na prvnich dvouch mistech svitej jamajsky vlajky a ja jsem ten prvni, JAMAICA POWER!!!![]()
![]()
ale jako, asi jsem trochu prehnal a premotivoval hrace pri predsezonim pohovoru, vtloukal jsem jim do hlavy ze paklize existuji dve moznosti
a nebo misto toho
zastavit mic na hraci plose za cenu sebeobetovani a zmzrzaceni a nasledneho zalozeni protiutoku
vzdy musi zvolit moznost B a nak se toho chlapci drzej, za prvni dve kola jsem prisel o RM, LM a LF ze zakladuale nese to ovoce, tak co
Ten BLÁZON si dal 100%![]()
![]()
![]()
Ten rozhodca si musel podla mna pomyliť sporty a namiesto hokeja išiel pískať futbal...
Aj tak gratulujem k víťazstvu a k priebežnému prvému miestu v tabulke![]()
Ja velmi dobre viem ako to bolo, frenkyč mu dal jedného jamaiského zašulaného, tak sa ani nečudujemléblík wrote:Nene, rozhodčí se nespletl, Frenkyč takhle ustojí spoustu zápasů, mistr taktikbobos23 wrote:Som si tak nastavoval taktiku, pozerám rozhodca 88% to bude ohňostroj žltých a červených kariet, proti mne frenkič, s jeho hráčmi ktorým ide pena z papule ešte len na rozcvičke pred zápasom. Tak som si nastavil pekne že agresivitku na istotu 65% , však frenkič si da prinajhrošom rovnakú.frankie_doparoma wrote:Apple United 1 - 2 FK Hash Rohatsko
![]()
a nebo misto toho
Ten BLÁZON si dal 100%![]()
![]()
![]()
Ten rozhodca si musel podla mna pomyliť sporty a namiesto hokeja išiel pískať futbal...
Aj tak gratulujem k víťazstvu a k priebežnému prvému miestu v tabulke![]()
JAMAICA!
Rozhodcimu jsme to vysvetlili hned po zapase. Tak doufejme, ze nam to vrati nekdy jindy ...léblík wrote:nerazzurri 1 - 2 FC MAROWITCH 145:145
Co mi random bral posledni sezony, mi vrátil hned v prvnim kole v Béčku, štastnej vstup.
hmm tak nic, zápas se nekonal...frankie_doparoma wrote:cela Jamajka je na nohou pred prvnim oficialnim derby dvou mistnich gigantu, listky na tenhle zapas se na cernem trhu smenuji v pomeru jedno kilo ganjy za listek
a ja se musim pochvalit, povedla se mi skvela sabotaz a vyslani trojskeho kone, konkurencnimu managerovi jsem poslal limuzinu plnou nejkrasnejch prostitutek z Kingstone.... a lecka sklapla, manager Marowitche se vytratil a byl tak indisponovan ze jeho Acko hralo ten den tri zapasy.... prevazi tato nedisciplinovanost a amaterismus v tomto derby? kazdopadne kostky jsou vrzeny
Gratulace, za off mode se platí. Po středě jsem neměl nastavený čtvrtek Áčko hrálo 3 zápasy a večer dá se říct, jsem tak nějak usnul. A tak vyběhlo do ligy co vyběhlo, ale stejně by to nemělo smysl, na Frenkyče bych dneska neměl.frankie_doparoma wrote:FC MAROWITCH 0 - 3 FK Hash Rohatsko
112:144
a je to domasice uz slysim nejake ty predpojate reci, ale to me vubec nezajima, stavam se oficialnim kralem a vladcem Jamajky minimalne do 18.ledna!
jasny ze bych byl radsi, kdyby leblik postavil to nejsilnejsi mozny, nevim proc tam nastavil ty dva juniory, bud zapomnel a nebo to predem vzdal pri ctvrtecnim vypadku a unavenosti vetsiny hracu...... nevim, kazdopadne, ma takticka priprava probihala snad hodinu a kdyby jsme oba dohrali v 11ti, tak muj vykon bude lepsi a tim padem i k vyhre bych nemel daleko, jenze, ja dohral v 11ti ale domaci ne, vylouceni v 64. a 82. minute, takze bych vyhral proste za kazdy situace![]()
pred tydnem jsem si daval za cil ziskat 6 bodu a 7 by byl velky uspech, mam 12 bodu a jsem prvni ; doma jsem dvakrat porazil prumerne tymy a venku jsem dvakrat porazil uchazece o postup, this is Hash! :p
ale po prvnim tydnu je na naky soudy brzo, uvidime jak se to bude vyvijet dal, kazdopadne zacatek je dobrej