Divize B

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Dajo »

2.kolo

HC SPARTA : FK Laugaricio 3-3 ( 3:2 ) 137:139

Na prvý zárez sme ani veľmi dlho čakať nemuseli a máme ho hneď v druhom kole. :?
Dajo
FK Laugaricio
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Apple United 1 - 2 FK Hash Rohatsko
139:141

heh, tak tady jsem si moc neveril ani na bod a nakonec, i pres dve zraneni, jsou z toho body tri!
Super! a jeste vic super je pohled na tabulku, na prvnich dvouch mistech svitej jamajsky vlajky a ja jsem ten prvni, JAMAICA POWER!!! :P :twisted:

ale jako, asi jsem trochu prehnal a premotivoval hrace pri predsezonim pohovoru, vtloukal jsem jim do hlavy ze paklize existuji dve moznosti
nechat jit mic do outu a darovat souperi bezvyznamny out
a nebo misto toho
zastavit mic na hraci plose za cenu sebeobetovani a zmzrzaceni a nasledneho zalozeni protiutoku
vzdy musi zvolit moznost B a nak se toho chlapci drzej, za prvni dve kola jsem prisel o RM, LM a LF ze zakladu :roll: ale nese to ovoce, tak co :twisted:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
bobos23
Coach

Post by bobos23 »

frankie_doparoma wrote:Apple United 1 - 2 FK Hash Rohatsko

heh, tak tady jsem si moc neveril ani na bod a nakonec, i pres dve zraneni, jsou z toho body tri!
Super! a jeste vic super je pohled na tabulku, na prvnich dvouch mistech svitej jamajsky vlajky a ja jsem ten prvni, JAMAICA POWER!!! :P :twisted:

ale jako, asi jsem trochu prehnal a premotivoval hrace pri predsezonim pohovoru, vtloukal jsem jim do hlavy ze paklize existuji dve moznosti
a nebo misto toho
zastavit mic na hraci plose za cenu sebeobetovani a zmzrzaceni a nasledneho zalozeni protiutoku
vzdy musi zvolit moznost B a nak se toho chlapci drzej, za prvni dve kola jsem prisel o RM, LM a LF ze zakladu :roll: ale nese to ovoce, tak co :twisted:
Som si tak nastavoval taktiku, pozerám rozhodca 88% to bude ohňostroj žltých a červených kariet, proti mne frenkič, s jeho hráčmi ktorým ide pena z papule ešte len na rozcvičke pred zápasom. Tak som si nastavil pekne že agresivitku na istotu 65% , však frenkič si da prinajhrošom rovnakú.
Ten BLÁZON si dal 100% :!: :mrgreen: :mrgreen:
Ten rozhodca si musel podla mna pomyliť sporty a namiesto hokeja išiel pískať futbal...

Aj tak gratulujem k víťazstvu a k priebežnému prvému miestu v tabulke :!: :)
Bobo
Apple United
léblík

Post by léblík »

bobos23 wrote:

a nebo misto toho
Som si tak nastavoval taktiku, pozerám rozhodca 88% to bude ohňostroj žltých a červených kariet, proti mne frenkič, s jeho hráčmi ktorým ide pena z papule ešte len na rozcvičke pred zápasom. Tak som si nastavil pekne že agresivitku na istotu 65% , však frenkič si da prinajhrošom rovnakú.
Ten rozhodca si musel podla mna pomyliť sporty a namiesto hokeja išiel pískať futbal...

Nene, rozhodčí se nespletl, Frenkyč takhle ustojí spoustu zápasů, mistr taktik 8) JAMAICA!
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
léblík

Post by léblík »

FC MAROWITCH 1 - 0 FC Sampilione 143:136

Pohodová domácí premiéra v Béčku.Jen tak dál 8)
bobos23
Coach

Post by bobos23 »

léblík wrote:
bobos23 wrote:

a nebo misto toho

Nene, rozhodčí se nespletl, Frenkyč takhle ustojí spoustu zápasů, mistr taktik 8) JAMAICA!
Ja velmi dobre viem ako to bolo, frenkyč mu dal jedného jamaiského zašulaného, tak sa ani nečudujem 8)
Bobo
Apple United
patqa

Post by patqa »

léblík wrote:nerazzurri 1 - 2 FC MAROWITCH 145:145

Co mi random bral posledni sezony, mi vrátil hned v prvnim kole v Béčku, štastnej vstup.
Rozhodcimu jsme to vysvetlili hned po zapase. Tak doufejme, ze nam to vrati nekdy jindy ...
nerazzurri

NA PRODEJ [FOR SALE]:
frankie_doparoma

FK Hash Rohatsko 1 - 0 A.E.PERDIKAS
144:140

dulezite potvrzeni tri bodu z venku, plnym ziskem doma. V poklidnem tempu 7 zlutych karet :)
takze do jamajskeho derby jdou oba zastupci se 100% bilanci.... :twisted:
Dajo

Post by Dajo »

3.kolo

FK Laugaricio : buhal 1-0 ( 1:0 ) 143:135

Na buhal to celkom vieme a nebolo tomu inak ani teraz. :wink:
Krátka história našich vzájomných ligových zápasov :

Sezóna 49.
doma - FK Laugaricio : buhal 2-1
vonku- buhal : FK Laugaricio 1-1

Sezóna 48.
doma - FK Laugaricio : buhal 4-1
vonku - buhal : FK Laugaricio 4-5

Sezóna 47. Nehrali sme , pretože Dajo bol kuknúť v A-čku. :wink: ( ešte s Trabantom :cry: ale po prvom zápase sme boli prví :!: :mrgreen: )

Sezóna 46.
doma - FK Laugaricio : buhal 4-1
vonku - buhal : FK Laugaricio 4-3
Dajo
FK Laugaricio
frankie_doparoma

cela Jamajka je na nohou pred prvnim oficialnim derby dvou mistnich gigantu, listky na tenhle zapas se na cernem trhu smenuji v pomeru jedno kilo ganjy za listek
a ja se musim pochvalit, povedla se mi skvela sabotaz a vyslani trojskeho kone, konkurencnimu managerovi jsem poslal limuzinu plnou nejkrasnejch prostitutek z Kingstone.... a lecka sklapla, manager Marowitche se vytratil a byl tak indisponovan ze jeho Acko hralo ten den tri zapasy.... prevazi tato nedisciplinovanost a amaterismus v tomto derby? kazdopadne kostky jsou vrzeny :P
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:cela Jamajka je na nohou pred prvnim oficialnim derby dvou mistnich gigantu, listky na tenhle zapas se na cernem trhu smenuji v pomeru jedno kilo ganjy za listek
a ja se musim pochvalit, povedla se mi skvela sabotaz a vyslani trojskeho kone, konkurencnimu managerovi jsem poslal limuzinu plnou nejkrasnejch prostitutek z Kingstone.... a lecka sklapla, manager Marowitche se vytratil a byl tak indisponovan ze jeho Acko hralo ten den tri zapasy.... prevazi tato nedisciplinovanost a amaterismus v tomto derby? kazdopadne kostky jsou vrzeny :P
hmm tak nic, zápas se nekonal... :? :?
frankie_doparoma

FC MAROWITCH 0 - 3 FK Hash Rohatsko
112:144

a je to doma :P sice uz slysim nejake ty predpojate reci, ale to me vubec nezajima, stavam se oficialnim kralem a vladcem Jamajky minimalne do 18.ledna!
jasny ze bych byl radsi, kdyby leblik postavil to nejsilnejsi mozny, nevim proc tam nastavil ty dva juniory, bud zapomnel a nebo to predem vzdal pri ctvrtecnim vypadku a unavenosti vetsiny hracu...... nevim, kazdopadne, ma takticka priprava probihala snad hodinu a kdyby jsme oba dohrali v 11ti, tak muj vykon bude lepsi a tim padem i k vyhre bych nemel daleko, jenze, ja dohral v 11ti ale domaci ne, vylouceni v 64. a 82. minute, takze bych vyhral proste za kazdy situace 8)

pred tydnem jsem si daval za cil ziskat 6 bodu a 7 by byl velky uspech, mam 12 bodu a jsem prvni ; doma jsem dvakrat porazil prumerne tymy a venku jsem dvakrat porazil uchazece o postup, this is Hash! :p

ale po prvnim tydnu je na naky soudy brzo, uvidime jak se to bude vyvijet dal, kazdopadne zacatek je dobrej :)
léblík

Post by léblík »

frankie_doparoma wrote:FC MAROWITCH 0 - 3 FK Hash Rohatsko
112:144

a je to doma :P sice uz slysim nejake ty predpojate reci, ale to me vubec nezajima, stavam se oficialnim kralem a vladcem Jamajky minimalne do 18.ledna!
jasny ze bych byl radsi, kdyby leblik postavil to nejsilnejsi mozny, nevim proc tam nastavil ty dva juniory, bud zapomnel a nebo to predem vzdal pri ctvrtecnim vypadku a unavenosti vetsiny hracu...... nevim, kazdopadne, ma takticka priprava probihala snad hodinu a kdyby jsme oba dohrali v 11ti, tak muj vykon bude lepsi a tim padem i k vyhre bych nemel daleko, jenze, ja dohral v 11ti ale domaci ne, vylouceni v 64. a 82. minute, takze bych vyhral proste za kazdy situace 8)

pred tydnem jsem si daval za cil ziskat 6 bodu a 7 by byl velky uspech, mam 12 bodu a jsem prvni ; doma jsem dvakrat porazil prumerne tymy a venku jsem dvakrat porazil uchazece o postup, this is Hash! :p

ale po prvnim tydnu je na naky soudy brzo, uvidime jak se to bude vyvijet dal, kazdopadne zacatek je dobrej :)
Gratulace, za off mode se platí. Po středě jsem neměl nastavený čtvrtek Áčko hrálo 3 zápasy a večer dá se říct, jsem tak nějak usnul. A tak vyběhlo do ligy co vyběhlo, ale stejně by to nemělo smysl, na Frenkyče bych dneska neměl.
bobos23
Coach

Post by bobos23 »

Apple United 1 - 1 nerazzurri
Výkony - 140:135

Dnes ma random v lige znasilnil :x
Bobo
Apple United
oslicek

Post by oslicek »

ty brdo, ja sem v becku vyhral, rumuna je mi docela lito, protoze mel pekelnou smulu.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”