sexy kote wrote:Chápeš to správně, čím větší plat volnému hráči nabídneš, tím větší šance , že skončí u tebe, ale snížit mu pak plat už je trošku problémdafo09 wrote:Mal by som na vás jednu otázku. Ako je to s angažovaním voľného hráča Transfer listu? Napr. chcel by som získať nejakého mladého hráča ale bije sa oňho viacero manažérov. Tak mu nedám najmenšiu možnú zmluvu ale dám mu aj prehnanú aby si vybral práve môj tým nie? tak sa to robí? a potom keď už ku mne prestúpi tak potom mu tu zmluvu predĺžim a dám mu plat podla jeho hodnotenia. Bol som v tom že sa to robí takto ale teraz som kúpil LB 22 rokov 38%, prvotnú zmluvu som mu dal na 1 rok plat 15K a 10K podpisový bonus. A už ho mam aj v týme a vypočítam si plat aký by mal mať (280) a nechce mi tu zmluvu za nič na svete podpísať... Poradíte mi niekto čo s ním teraz??![]()
Né že by se to nedalo, ale nejde to zas nějak výrazně. Každopádně menší plat mu dáš při smlouvě na 3 sezony, než na 1. S novou smlouvou musíš chvilku počkat.
21 Zář 2009 : Hráčské smlouvy
Jak bylo již dříve oznámeno, v platnost vstupuje pravidlo, které zamezuje prodloužení smlouvy hráči v době kratší 30-ti dní od podepsání minulého kontraktu.