Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

dafo09
Assistant Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by dafo09 »

Aha .. no a nieje to náhodou dane aj vekom alebo prémiou za podpis zmluvy? lebo nedávno som kúpil SW 17 rokov a mal okolo 35% a tiež som mu dal1 rok, plat okolo 4K ale žiaden bonus za podpis zmluvy a po prestupe som mu dal zmluvu na 3 roky a plat 260 a zobral to hneď? .. no tak keď to už nejde tak ho aspoň dotrénujem a skúsim predať a tu jednu sezónu mi dožičím plat na ktorý by si ani Ronaldo nesťažoval :|
sexy kote wrote:
dafo09 wrote:Mal by som na vás jednu otázku. Ako je to s angažovaním voľného hráča Transfer listu? Napr. chcel by som získať nejakého mladého hráča ale bije sa oňho viacero manažérov. Tak mu nedám najmenšiu možnú zmluvu ale dám mu aj prehnanú aby si vybral práve môj tým nie? tak sa to robí? a potom keď už ku mne prestúpi tak potom mu tu zmluvu predĺžim a dám mu plat podla jeho hodnotenia. Bol som v tom že sa to robí takto ale teraz som kúpil LB 22 rokov 38%, prvotnú zmluvu som mu dal na 1 rok plat 15K a 10K podpisový bonus. A už ho mam aj v týme a vypočítam si plat aký by mal mať (280) a nechce mi tu zmluvu za nič na svete podpísať... Poradíte mi niekto čo s ním teraz?? :x :?:
Chápeš to správně, čím větší plat volnému hráči nabídneš, tím větší šance , že skončí u tebe, ale snížit mu pak plat už je trošku problém :mrgreen: Né že by se to nedalo, ale nejde to zas nějak výrazně. Každopádně menší plat mu dáš při smlouvě na 3 sezony, než na 1. S novou smlouvou musíš chvilku počkat.
21 Zář 2009 : Hráčské smlouvy
Jak bylo již dříve oznámeno, v platnost vstupuje pravidlo, které zamezuje prodloužení smlouvy hráči v době kratší 30-ti dní od podepsání minulého kontraktu.
FC Dafoteam
Dafo09
sexy kote
Member of the Soccer Project Association

Post by sexy kote »

dafo09 wrote:Aha .. no a nieje to náhodou dane aj vekom alebo prémiou za podpis zmluvy? lebo nedávno som kúpil SW 17 rokov a mal okolo 35% a tiež som mu dal1 rok, plat okolo 4K ale žiaden bonus za podpis zmluvy a po prestupe som mu dal zmluvu na 3 roky a plat 260 a zobral to hneď? .. no tak keď to už nejde tak ho aspoň dotrénujem a skúsim predať a tu jednu sezónu mi dožičím plat na ktorý by si ani Ronaldo nesťažoval :|
sexy kote wrote:
dafo09 wrote:Mal by som na vás jednu otázku. Ako je to s angažovaním voľného hráča Transfer listu? Napr. chcel by som získať nejakého mladého hráča ale bije sa oňho viacero manažérov. Tak mu nedám najmenšiu možnú zmluvu ale dám mu aj prehnanú aby si vybral práve môj tým nie? tak sa to robí? a potom keď už ku mne prestúpi tak potom mu tu zmluvu predĺžim a dám mu plat podla jeho hodnotenia. Bol som v tom že sa to robí takto ale teraz som kúpil LB 22 rokov 38%, prvotnú zmluvu som mu dal na 1 rok plat 15K a 10K podpisový bonus. A už ho mam aj v týme a vypočítam si plat aký by mal mať (280) a nechce mi tu zmluvu za nič na svete podpísať... Poradíte mi niekto čo s ním teraz?? :x :?:
Chápeš to správně, čím větší plat volnému hráči nabídneš, tím větší šance , že skončí u tebe, ale snížit mu pak plat už je trošku problém :mrgreen: Né že by se to nedalo, ale nejde to zas nějak výrazně. Každopádně menší plat mu dáš při smlouvě na 3 sezony, než na 1. S novou smlouvou musíš chvilku počkat.
21 Zář 2009 : Hráčské smlouvy
Jak bylo již dříve oznámeno, v platnost vstupuje pravidlo, které zamezuje prodloužení smlouvy hráči v době kratší 30-ti dní od podepsání minulého kontraktu.
Věk a bonus za podpis s tím nic společného mít nebude. To sw si koupil za 0 z týmu a nejspíš mu nechal i plat který měl přednastaven. Ten další hráč byl vyhozen na dlažbu a nikde nehrál. Možná to u obojího funguje jinak. Tohle by mohl znát leda někdo do se získáváním podobných hráčů zajímá. Já podobné hráče téměř nikdy nebrala a tak v mém deníčku není psáno nic co by ti pomohlo říct, proč to u prvního šlo a u druhého ne.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ono je aj rozdiel znížiť plat zo 4k takmer na nulu a z 15k (+10k odmena) na nulu. Možno aj u tohoto druhého mu znížiš plat o nejakých 3-4k, ale určite nie komplet celý.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
dafo09
Assistant Coach

Post by dafo09 »

No nakoniec som mu ho znížil na 5K ale na 3 roky. To nieje také hrozne zase,l ebo potenciál ma celkom dobrý. Tak diki za vaše rady :lol:
Hippopotamus wrote:Ono je aj rozdiel znížiť plat zo 4k takmer na nulu a z 15k (+10k odmena) na nulu. Možno aj u tohoto druhého mu znížiš plat o nejakých 3-4k, ale určite nie komplet celý.
FC Dafoteam
Dafo09
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

dafo09 wrote:No nakoniec som mu ho znížil na 5K ale na 3 roky. To nieje také hrozne zase,l ebo potenciál ma celkom dobrý. Tak diki za vaše rady :lol:
5k je pohode, ale nabudúce, ak nechceš mu nič platiť, daj mu len odmenu za víťazstvo (v tomto prípade by bola 10k), nedávaj ho do ligy ani do SP poháru (ani ako náhradníka) a nevyjde ťa za tie 3 sezóny ani euro :)

Btw. v slove "díky" je druhý ypsilon, nie mäkké i :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Jede Vám SP? Ani sněhulák mi nejde :(

Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/lng/cs/lng_cs.php on line 40
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:Jede Vám SP? Ani sněhulák mi nejde :(

Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/lng/cs/lng_cs.php on line 40
všem co to nejde mají ban,dělali jsme velký šerifský zátah.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote:Jede Vám SP? Ani sněhulák mi nejde :(

všem co to nejde mají ban,dělali jsme velký šerifský zátah.
Dík....ale na mailu nic nemám :P :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
majstre1111
Assistant Coach

Post by majstre1111 »

Ovplyvňuje nejak pozitívne pri penaltách to, že ktorí hráči ju budú kopať?
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ne, pro klid v dusi muzes dat kopat ty s nejlepsi strelbou...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Jaký datum musí být u trénéra (zbytek smlouvy), aby se vyhozením zvedla morálka? Vím že to ted někde řešil tuším Pupajdi, ale nemůžu to najít :-( Myslel jsem si, že to 35dnů, měl jsem trenéra co měl 2-23 do konce, což mi vychází jako 37dnů co je u mě, právě jsem ho vyhodil, najmul nového a nic :-( Zase jsem to pos*al nebo ne? :-( :-( :-(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:Jaký datum musí být u trénéra (zbytek smlouvy), aby se vyhozením zvedla morálka? Vím že to ted někde řešil tuším Pupajdi, ale nemůžu to najít :-( Myslel jsem si, že to 35dnů, měl jsem trenéra co měl 2-23 do konce, což mi vychází jako 37dnů co je u mě, právě jsem ho vyhodil, najmul nového a nic :-( Zase jsem to pos*al nebo ne? :-( :-( :-(
42 dní tj den předtím než smlouva zčervená :wink:
Navíc to Pupča psal nedávno v topiku A divize:
Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ps2512 wrote:
PaTTTTrick wrote:Jaký datum musí být u trénéra (zbytek smlouvy), aby se vyhozením zvedla morálka? Vím že to ted někde řešil tuším Pupajdi, ale nemůžu to najít :-( Myslel jsem si, že to 35dnů, měl jsem trenéra co měl 2-23 do konce, což mi vychází jako 37dnů co je u mě, právě jsem ho vyhodil, najmul nového a nic :-( Zase jsem to pos*al nebo ne? :-( :-( :-(
42 dní tj den předtím než smlouva zčervená :wink:
Navíc to Pupča psal nedávno v topiku A divize:
Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce
uff, tak jsem finále vyhrál i bez pomoci trenéra :-), ale stejně to moc nechápu.. znamená to tedy, že v době, kdy trenérovi z tříleté smlouvy zbývá 2-21, tak vyhození pomůže a při 2-22 ještě ne? Když s ním podepíšu novou smlouvu, tak má uvedeno 3-00, druhý den 2-63 - takže 42dnů mi vychází 2-22.... čili je 2-22 opravdu ten 42 den? (tedy jsem ho já dnes zbytečně vyhodil o den dříve :-) )?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

asi to tak bude :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Mě by spíš zajímalo, proč ho podepisuješ na 3 roky. Přece je lepší dát mu jen rok a když mu smlouva zčervená, tak jde vyměnit a zvýšit morálku.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”