neraď muacskncl wrote:Co treba nejakeho koupit. Aspon 3 brankari byl vzdy zaklad bez ktereho neslo hrat.

Moderator: Czech Moderators
neraď muacskncl wrote:Co treba nejakeho koupit. Aspon 3 brankari byl vzdy zaklad bez ktereho neslo hrat.
už jsem chtěl pomalu zužovat kádr a chystat se na odchod... vypouštím pohár a hraju pár turnajů... gólmana jsem samozřejmě koupit chtěl, ale mladšího, do budoucna. Žádný takový za přijatelný peníz se zatím neobjevil...acskncl wrote:Co treba nejakeho koupit. Aspon 3 brankari byl vzdy zaklad bez ktereho neslo hrat.
dokonca doncal aj kapitánsku páskutomkycz wrote:my vyhráli i bez gólmana heč
Skvělá práce..pupajdi13 wrote:Dnes spojennost....florin mi narozky nezkazil a dostal 3:1 na Letné.
Koho to ovšem dneska pekně ůseřezaloů byl Tigerinho....tak si aspon spraví chuť zítra na nás.
Všetko naj,naj k narodkám...pupajdi13 wrote:Dnes spojennost....florin mi narozky nezkazil a dostal 3:1 na Letné.
Koho to ovšem dneska pekně ůseřezaloů byl Tigerinho....tak si aspon spraví chuť zítra na nás.
DíkyDajo wrote: Všetko naj,naj k narodkám...
Dneska me serezal random, vcera dalsi obrovsky podraz na me...pupajdi13 wrote:Dnes spojennost....florin mi narozky nezkazil a dostal 3:1 na Letné.