Dnes jsem zjstil,že 2 hráči s výkonem (75) spolu oslavili narozky....(31) takže další komplikace.
Z čehož vyplývá co

Moderator: Czech Moderators
pupajdi13 wrote:tak musím opravit co jsem psal.....já musím vyhrát, nic jiného mi šanci nedává i kdyby wsb prohrál.
Dnes jsem zjstil,že 2 hráči s výkonem (75) spolu oslavili narozky....(31) takže další komplikace.
Z čehož vyplývá cono že to je se šlechtou bledý
....... takže až tu začnu ve čtvrtek bulet,jak mi mr.Rudolph vylil mlíko do ksichtu a rozdal umyslně body kam neměl,tak mě nechte v klidu vyvztekat i bez motýlích křídel a jiných ptákovin,já už pak určitě otravovat nebudu a zasoustředím se na Radůzku,abych jí sem vytáhl....a pomstím se s ní
jaký bulet? Myslíš že budeš bulet štěstím?pupajdi13 wrote:tak musím opravit co jsem psal.....já musím vyhrát, nic jiného mi šanci nedává i kdyby wsb prohrál.
Z čehož vyplývá cono že to je se šlechtou bledý
....... takže až tu začnu ve čtvrtek bulet,jak mi mr.Rudolph vylil mlíko do ksichtu a rozdal umyslně body kam neměl,tak mě nechte v klidu vyvztekat i bez motýlích křídel a jiných ptákovin,já už pak určitě otravovat nebudu a zasoustředím se na Radůzku,abych jí sem vytáhl....a pomstím se s ní
No víš u mě je to tady jako v tom vtipu - jak jde chlap , uklouzne a padne držkou rovnou do hovna a říká - sakra to mám ale štěstí ,ještě že jsem do toho nešláp -.Hadis wrote:a ty se Márty koukej zachránit, jinak s tebou není žádná zábava
Marty pro nás už mistr jsi ..i bez titulu z Ačka ..pupajdi13 wrote:No víš u mě je to tady jako v tom vtipu - jak jde chlap , uklouzne a padne držkou rovnou do hovna a říká - sakra to mám ale štěstí ,ještě že jsem do toho nešláp -.Hadis wrote:a ty se Márty koukej zachránit, jinak s tebou není žádná zábava![]()
tak nějak to já vnímám
pupajdi13 wrote:No víš u mě je to tady jako v tom vtipu - jak jde chlap , uklouzne a padne držkou rovnou do hovna a říká - sakra to mám ale štěstí ,ještě že jsem do toho nešláp -.Hadis wrote:a ty se Márty koukej zachránit, jinak s tebou není žádná zábava![]()
tak nějak to já vnímám
Tak zítra drží palce všichni hlavně Tobě...Tigerinho wrote:Doufám, že to zítra dobře dopadne, čeští i slovenští hráči pokud možno všichni vyhrají a cizince z týmu TWSB dostaneme pod onu neustále zmiňovanou čáru....
přesněpalo wrote:Tak zítra drží palce všichni hlavně Tobě...Tigerinho wrote:Doufám, že to zítra dobře dopadne, čeští i slovenští hráči pokud možno všichni vyhrají a cizince z týmu TWSB dostaneme pod onu neustále zmiňovanou čáru....
Gratulka Pupíkovi i Dajovi, jste oba nadmantel wrote:Gratulace ke skvěle zvládnutéme závěru ligy.