IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick
johoši, já už mám doma naražený od pátku druhej sud 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
kurva, dnes na Edenu 5 jedenáctek....
trénink musí být
trénink musí být

AC Had Bozak
-
Mám špatnou zpravu (doufám že se nepotvrdí), nechtěl jsem to sem psát,ale kdyby ta situace nastala , tak by se mi asi zase nechtělo to každému vysvětlovat osobně a tak volím cestu menšího zla.
Někteří z Vás vědí,že mi umírá babička , je na JIPce na přístrojích atd.....včera večer jsem se dozvědel,že mi v podstatě umírá táta , má nádor na ledvině a metastázi do plic, což může taky znamenat víte rychle co.....celkově tu situaci už od babí blbě snáším a kdyby se něco stalo v příštích dnech,tak bych logicky nejel.....a to je důvod proč to sem píšu,jelikož jsou na mě závislí i další lidé tady (odvoz).....nevím jestli je to vůbec etické to sem takhle napsat,ale udělal jsem to.
Prostě ta možnost (i když si jí nepřipouštím) tu je a proto jsem musel dát info.
Nechci aby to vyznělo nějak jinak než jsem to myslel a věřím a doufám,že se uvidíme.
Někteří z Vás vědí,že mi umírá babička , je na JIPce na přístrojích atd.....včera večer jsem se dozvědel,že mi v podstatě umírá táta , má nádor na ledvině a metastázi do plic, což může taky znamenat víte rychle co.....celkově tu situaci už od babí blbě snáším a kdyby se něco stalo v příštích dnech,tak bych logicky nejel.....a to je důvod proč to sem píšu,jelikož jsou na mě závislí i další lidé tady (odvoz).....nevím jestli je to vůbec etické to sem takhle napsat,ale udělal jsem to.
Prostě ta možnost (i když si jí nepřipouštím) tu je a proto jsem musel dát info.
Nechci aby to vyznělo nějak jinak než jsem to myslel a věřím a doufám,že se uvidíme.
-
Samozřejmě by každý pochopil kdybys v takové situaci nepřijel.A udělals dobře žes to tu napsal,aspoň by nebyly žádné spekulace,když by Ti to nevyšlo...
Hodně štěstí kamaráde,ať to v rámci možností dopadne co nejlíp !

-
držím pěsti...a to je pochopitelné 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Já trénoval ve středu, sem šel zapít ukončení školy. Dal jsem si s kámošem na začátek rumíka, a jelikož byla akce 2+1 zdarma, měl jsem i druhého.pak sem měl asi tak 5 Radků desítek v poněkud rychlém tempu a pak už si vzpomínám jen na to, jak v další hospodě mi kdosi objednal kofolu, že už sem prý na šrot, jenže pak jsem si zase objednal pivoHadis wrote:kurva, dnes na Edenu 5 jedenáctek....
trénink musí být

Takže za týden to bude asi masakr

-
To držíme asi všichni Pupčo..a není potřeba nic řešit a vysvětlovat kamaráde..ps2512 wrote:držím pěsti...a to je pochopitelné
JPD - B.3
Přesně jak říká palo. Nicméně kdyby se nic zlého nestalo a kdybys pak přijel, tak bys i na chvíli zapomněl na strasti života. A taky je někdy dobré se ožrat jako to prase na zapití starostípalo wrote:Samozřejmě by každý pochopil kdybys v takové situaci nepřijel.A udělals dobře žes to tu napsal,aspoň by nebyly žádné spekulace,když by Ti to nevyšlo...

-
Pupajdi, kamaráde, není co závidět..... Jestli se ti podaří dojet, bude to paráda, jestli ne, není třeba už nic víc vysvětlovat.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
pánové,dnes jsem v Pavlovicich domlouval poslední detaily ohledně naší akce příští týden a potřeboval bych orientacne vědět,kdy kdo plánuje příjezd.
Xixor a jeho ostravska vetev, pražská cast,Slovenská atd.
V případě,že někdo dorazí dřív než já s Betisem ( zatím nevím,kdy dojdeme máme nějaký pracovní jednání ve Svitavech ), tak se inrormujte v hospodě a běžte nahoru do sálu,eventuelně pomozte nachystat becky s pivem atd. ( jako obvykle ) ve vycepu v sále.
Zbytečně nechlastejte v hospodě ( za plnou cenu
)
snažte se prijed cca na čtvrtou nebo mezi 4-5 odp.
Jakmile dorazim,rozdělíme pokoje,tak kdybyste napsali i s kým chcete spát.....
Ti co jezdí pravidelně,vědí která bije
díky za Vaše zprávy
hadis
Xixor a jeho ostravska vetev, pražská cast,Slovenská atd.
V případě,že někdo dorazí dřív než já s Betisem ( zatím nevím,kdy dojdeme máme nějaký pracovní jednání ve Svitavech ), tak se inrormujte v hospodě a běžte nahoru do sálu,eventuelně pomozte nachystat becky s pivem atd. ( jako obvykle ) ve vycepu v sále.
Zbytečně nechlastejte v hospodě ( za plnou cenu

snažte se prijed cca na čtvrtou nebo mezi 4-5 odp.
Jakmile dorazim,rozdělíme pokoje,tak kdybyste napsali i s kým chcete spát.....
Ti co jezdí pravidelně,vědí která bije

díky za Vaše zprávy

hadis
AC Had Bozak
-
Průser, máma s její kamoskou chtějí jet se mnou 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Ale tak když to vemeš z té lepší stránky, tak budeme mít i dámskou návštěvu v té zatím čistě pánské jízděps2512 wrote:Průser, máma s její kamoskou chtějí jet se mnou

Dorazím tak 15:30-16. Je mě jedno s kým budu na pokoji. Dáme zase fotbálek?Hadis wrote:....
Wellweak
-
Přijedu 15:30 - 16:00. S kým budu na pokoji je mi jedno, bohužel to asi nebude jedno tomu dotyčnému, protože chrápu...
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
tak to jsem mohl být na pokoji s tebou, já jsem zvyklý. bohužel, jakkoliv jsem se snažil, musím oznámit, že nepřijedu. mám novou práci a kolega už má dávno naplánovanou dovolenou, až do včerejška jsme se to snažili nějak vyřešit, nepovedlo se a já budu muset o víkendu do práce. omlouvám se všem, moc jsem se na vás všechny těšil.