v našem týmu panuje zklamání, ztráta na transku se prohlubuje. Budeme se muset spokojit s bojem o druhý ( nesestupový ) flek pozice v tabulce je zásluhou odehraných zápasů se třemi sestupujícími týmy
Doufám, že se nebudete zlobit, protože tato zpráva se SP nebude mít co dočinění... Musím se s Vámi podělit o svou radost... Jsem oficiálně pozvan na předsezoní přípravu do klubu AC Sparta Praha pod vedením trenéra Vítězlava Lavičky Splnil se mi děcký sen...
Gratulace ke splnění dětského snu! /Tedy, pokud ten sen nebyl o plynulém přísunu skrytě předáváných obálek! / Přeji úspěšnou kvalifikaci do A-týmu! A bacha na zodpovědnost za infarkty contrasparťanů z řad managerů SP!
Tigerinho wrote:Doufám, že se nebudete zlobit, protože tato zpráva se SP nebude mít co dočinění... Musím se s Vámi podělit o svou radost... Jsem oficiálně pozvan na předsezoní přípravu do klubu AC Sparta Praha pod vedením trenéra Vítězlava Lavičky Splnil se mi děcký sen...
tak to je pecka, gratulace. Sice bych ti měl přát, ať si levej jak šavle, ale to vůbec ne. Ať se ti daří !!!
Tigerinho wrote:Doufám, že se nebudete zlobit, protože tato zpráva se SP nebude mít co dočinění... Musím se s Vámi podělit o svou radost... Jsem oficiálně pozvan na předsezoní přípravu do klubu AC Sparta Praha pod vedením trenéra Vítězlava Lavičky Splnil se mi děcký sen...