Příště nic - včera jsem se zbůhdarma vymlátil a dnes jsem pukl zase...Ataner wrote: Nevadí Palo..víš jak to bylo v Discopříběhu..příště,opravdu vážně příště..![]()

Moderator: Czech Moderators
Příště nic - včera jsem se zbůhdarma vymlátil a dnes jsem pukl zase...Ataner wrote: Nevadí Palo..víš jak to bylo v Discopříběhu..příště,opravdu vážně příště..![]()
Nikdo je nečte.pupajdi13 wrote:kde jsou kopečkovi reporty![]()
Celé sezóny tu píšeš, ako drvíš N.N. tímy a teraz ani nespomenieš, že si vonku dal na hubu jednému z najlepších tímov najbližších sezón?kopeckar wrote:Nikdo je nečte.pupajdi13 wrote:kde jsou kopečkovi reporty![]()
přestal je psát od té doby co u mě ztratil body a nepřišel na žádnou publikovatelnou výmluvupupajdi13 wrote:kde jsou kopečkovi reporty![]()
Anebo.patqa wrote:přestal je psát od té doby co u mě ztratil body a nepřišel na žádnou publikovatelnou výmluvupupajdi13 wrote:kde jsou kopečkovi reporty![]()
11 kol do koce a takový velkohubý prohlášeníkopeckar wrote:Anebo.patqa wrote:přestal je psát od té doby co u mě ztratil body a nepřišel na žádnou publikovatelnou výmluvupupajdi13 wrote:kde jsou kopečkovi reporty![]()
Je fakt, že mě letos random řeže jak žito. Snad mi to vrátí příští sezónu o patro výše.
Dost bylo usraných přizdisráčů. Vědom si své síly i síly druhých nemohu mít jiný cíl než postup výše a tam se uvidí podle obsazení pro příští sezónu, rozlosování a delegaci sudích.Azor wrote:11 kol do koce a takový velkohubý prohlášeníOno kombinace občasného Tvého občasného usínání při nastavování sestavy s Panem Randomem je dost na to, abys nějak postrácel 8 bodů, tak neříkej hop doku nepřeskočíš :