Na trhu je hracu, staci si jen vybratPaTTTTrick wrote:zrovna jsem si chtěl někam postěžovathansjorg VFB wrote:Potřebuji koupit pár hráčů, ale když se dívám na TL, tak to je tragédietakhle málo hráčů tam snad ještě nebylo.

Moderator: Czech Moderators
Na trhu je hracu, staci si jen vybratPaTTTTrick wrote:zrovna jsem si chtěl někam postěžovathansjorg VFB wrote:Potřebuji koupit pár hráčů, ale když se dívám na TL, tak to je tragédietakhle málo hráčů tam snad ještě nebylo.
No máte tam pěknej bordel..Mccgrady wrote:0'
Rozhodčí hvizdem zahájil utkání.
0'
Nader Markaz odstupuje zraněn po kolizi se spoluhráčem.
0'
Manažer stáhl z hřiště o přestávce Nader Markaz a nahradil jej Curro Pinilla.
Jseš skoro měsíc pozadufoppa 13 wrote:Chicago Fire Chicago fire € 92.880,00 27 dní
Že by staré dobré časy?
kopeckar wrote:Jseš skoro měsíc pozadufoppa 13 wrote:Chicago Fire Chicago fire € 92.880,00 27 dní
Že by staré dobré časy?![]()
SoccerProject.com Nová sponzorská kampaň 16 Zář (10:29)
Klikněte zde pro smazání této zprávy Označit jako 'Důležitá'
Ahoj,
společnost Chicago Fire rozpoutala novou reklamní kampaň.
To není dobrá zpráva jen pro SoccerProject, ale také pro Vás, protože Vám to dává další možnost zaplnit reklamní tabule na Vašem stadiónu!
Název: Chicago Fire
Web: http://www.chicago-fire.com
S pozdravem, The SoccerProject Football Association.
za 45.000,-- hezký ale na 41 dní
Pozeral jednotlivé zápasy a počítal?pupajdi13 wrote:a podle čeho myslíš,že vždycky kopeček počítal ,kolik týmů a z jakých lig ještě valí Hernán cup
To má to dievča odkiaľ? O tom som v živote ani netušilpupajdi13 wrote:z toho si nic nedelej,mě zase nedávno radůzka ukázala,že když si najedeš na ten palec nahoru třeba u tiskovky,tak ti to ukáže,kdo ti ho všechno dal,to jsem zas neveděl já![]()
jupííí aspoň něco jsem vám mohla poradit zase jednou jáHippopotamus wrote:To má to dievča odkiaľ? O tom som v živote ani netušilpupajdi13 wrote:z toho si nic nedelej,mě zase nedávno radůzka ukázala,že když si najedeš na ten palec nahoru třeba u tiskovky,tak ti to ukáže,kdo ti ho všechno dal,to jsem zas neveděl já![]()