Pravda potmě se to hůř rozlišuje.

Moderator: Czech Moderators
Pravda potmě se to hůř rozlišuje.
To Péesko být nemohlkopeckar wrote:Kdoví, jestli dorazí, já jsem mimo podezření, když pachatele chytili a já píšu, ale co péesko?palo wrote:Tak zítra do Oleksovic...![]()
Něco mi říká,že mě péesko tentokrát už porazí a přeskočí mě v tabulce,ale zmobilizoval jsem všechny své nové talenty,kteří se pojedou pokusit o nemožné.
No a kdyby to náhodou nevyšlo - furt mám ještě v záloze tu skvělou výmluvu...![]()
http://www.parlamentnilisty.cz/parlamen ... izi-296650
Jednostranný zápas..koukám že u Pala asi nikdo nebyl doma..vlastně ani na hřišti..ps2512 wrote: Dynamo Oleksovice 8 - 1 Stratovarius
HA HÁ
kterou hraješ C divizi?Ataner wrote:Jednostranný zápas..koukám že u Pala asi nikdo nebyl doma..vlastně ani na hřišti..ps2512 wrote: Dynamo Oleksovice 8 - 1 Stratovarius
HA HÁ
Přesně tak..přijdu ti na Béčko..ps2512 wrote: kterou hraješ C divizi?
To jako že od začátku to šlo s vámi z kopce..palo wrote:Za normálních okolností by pochopitelně bylo vítězství naše ale trochu nás zaskočilo to oleksovické hřiště... :shock
palo wrote:Za normálních okolností by pochopitelně bylo vítězství naše ale trochu nás zaskočilo to oleksovické hřiště...![]()
![]()
Se neptám jestli, ale jaký číslo, jestli nesestoupím k toběAtaner wrote: Přesně tak..přijdu ti na Béčko..![]()
Štolba kdo asi..ps2512 wrote:Hej kdo ti dovolil fotil mého osobního šoféra s vozidlem?
Jinak super fotka
Tak ty si ligu v závere vypúšťaš a tvoj posledný ligový súper, ktorý napokon postúpil z 2.miesta, ma obvinil, že ti chcem pomôcť postúpiť, pretože som si dovolil mu svojho gólmana odklepnúť zrovna pred vaším duelom, a tým mu znížil teamspiritoliwapol wrote:částečně vypuštěný konec ligy a je z tooho 4.místo. to jde
To je pěknýHippopotamus wrote:Tak ty si ligu v závere vypúšťaš a tvoj posledný ligový súper, ktorý napokon postúpil z 2.miesta, ma obvinil, že ti chcem pomôcť postúpiť, pretože som si dovolil mu svojho gólmana odklepnúť zrovna pred vaším duelom, a tým mu znížil teamspiritoliwapol wrote:částečně vypuštěný konec ligy a je z tooho 4.místo. to jde