Sice mě všichni seřežou,ale třeba aspoň přilezou lidi - na derby...

Moderator: Czech Moderators
No a k nám nespadne nikdo..radši..palo wrote:Následující sezonu bych měl mít v C.5 plno známých tváří - mantel,Crueface,Kenji nebo jonY.h.
No já jsem se taky trochu sekl,Crue a jonY tam nakonec nejsou...Ataner wrote:No a k nám nespadne nikdo..radši..palo wrote:Následující sezonu bych měl mít v C.5 plno známých tváří - mantel,Crueface,Kenji nebo jonY.h.
Jo Brujeria bude hrát u nás.palo wrote:No já jsem se taky trochu sekl,Crue a jonY tam nakonec nejsou...Ataner wrote:No a k nám nespadne nikdo..radši..palo wrote:Následující sezonu bych měl mít v C.5 plno známých tváří - mantel,Crueface,Kenji nebo jonY.h.
to víš, Vánoce, svátky klidu, míru a hlavně velkých výprodejůps2512 wrote:omlouvám se, ale já hlásil, že jdu na postup![]()
1 Dynamo Oleksovice Czech Republic 3 1 1 0 0 7 1 +6
2 La squadra bianconera HK Czech Republic 3 1 1 0 0 4 2 +2
3 Throstles Czech Republic 3 1 1 0 0 3 2 +1
4 Club Brugge K.V.. Belgium 3 1 1 0 0 2 1 +1
Tvaruzkynatvrdo 1 - 7 Dynamo Oleksovice
někdo tu vyhlásil Bobříka mlčení
snad se Ty nebojíš Randoma?Azor wrote:Ve čtvrtek jsme byli 2., celkově jsme po 3.týdnu 3., i tak ale bez ztráty bodu, po výkonech 137 (V, +8), 135 (D, +9), 137 (V, +3) a 136 (D, + 8 )
Zítra nás čeká pohodička u Daja, to se nám hodí, neb hrajeme dnes 3 turnaje a i náš C-tým (nejspíš) pozná jaké to je porazit FK Laugaricio, než zase náš A- tým začne Dajo porážet i svým B-týmem
EDIT: No, on je tu vlastně Pan Random, tak radši sem tam přidal tu závorku
né že bych se ho bál, však v poslední době mi povětšinou pomáhá, ja z něj mám respektpalo wrote:snad se Ty nebojíš Randoma?Azor wrote:Ve čtvrtek jsme byli 2., celkově jsme po 3.týdnu 3., i tak ale bez ztráty bodu, po výkonech 137 (V, +8), 135 (D, +9), 137 (V, +3) a 136 (D, + 8 )
Zítra nás čeká pohodička u Daja, to se nám hodí, neb hrajeme dnes 3 turnaje a i náš C-tým (nejspíš) pozná jaké to je porazit FK Laugaricio, než zase náš A- tým začne Dajo porážet i svým B-týmem
EDIT: No, on je tu vlastně Pan Random, tak radši sem tam přidal tu závorku