IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick
Zaplacená záloha :
1. Matteo - 500 Kč
2. Krup72 - 500 Kč
Hadis
1. Matteo - 500 Kč
2. Krup72 - 500 Kč
Hadis
Last edited by Hadis on Thu Feb 20, 2014 7:19 am, edited 2 times in total.
AC Had Bozak
-
čau, jsem to raděj zaplatil hned jelikož jsem stará skléróza...už se těšímHadis wrote:Zaplacená záloha :
1. Matteo - 500 Kč
Hadis

počítám s tím že se jako každoročně připojím k havířovsko-ostravské grupě

-
Matteo76 wrote:čau, jsem to raděj zaplatil hned jelikož jsem stará skléróza...už se těším![]()
Tak podle posledních zpráv se připojíš maximálně k Mantelovi

AC Had Bozak
-
Hmm, tak to je škoda, snad si to ještě rozmyslí....tak já se domluvím operativně s Mantelíkem,Hadis wrote:Matteo76 wrote:čau, jsem to raděj zaplatil hned jelikož jsem stará skléróza...už se těším![]()
Tak podle posledních zpráv se připojíš maximálně k ManteloviZbytek nejede
doufám, že ten nezklame

-
Tak to je akorát do mariášeHadis wrote:Matteo76 wrote:čau, jsem to raděj zaplatil hned jelikož jsem stará skléróza...už se těším![]()

Ono nejde o mariáš na místě, Matteovi šlo hlavně o dopravu na místo. Tam už nás bude habakuk. Nicméně , pokud je info o neúčasti Xixora s Robátkem pravda (a ne Hadisova kachna, jak tajně doufám), tak bych zase musel autem, což je pro mně za trest. No nicméně v nejhorším to tak může skončit. Ale do června ještě času dost, stát se může cokoliv a třeba se připojí někdo jiný (mohl by třeba Íčko, už jsem s ním jednou jel). Já jsem každopádně jistý, tu akci si prostě nemůžu nechat ujít.krup72 wrote:Tak to je akorát do mariášeHadis wrote:Matteo76 wrote:čau, jsem to raděj zaplatil hned jelikož jsem stará skléróza...už se těším![]()
P.S. Při troše štěstí zase uvidíme Nikolku a spol a zažijeme lehce trapné chvíle při ranním probuzení v neděli (ti úspěšní ze sobotní noci

no to půjde asi těžko, protože Ičko je teď pražskejmantel wrote: Ale do června ještě času dost, stát se může cokoliv a třeba se připojí někdo jiný (mohl by třeba Íčko, už jsem s ním jednou jel). Já jsem každopádně jistý, tu akci si prostě nemůžu nechat ujít.
P.S. Při troše štěstí zase uvidíme Nikolku a spol a zažijeme lehce trapné chvíle při ranním probuzení v neděli (ti úspěšní ze sobotní noci)

je vidět, že na to forum chodím nějak málo, protože mi utíkají zásadní informaceRaduuza wrote:no to půjde asi těžko, protože Ičko je teď pražskejmantel wrote: Ale do června ještě času dost, stát se může cokoliv a třeba se připojí někdo jiný (mohl by třeba Íčko, už jsem s ním jednou jel). Já jsem každopádně jistý, tu akci si prostě nemůžu nechat ujít.
P.S. Při troše štěstí zase uvidíme Nikolku a spol a zažijeme lehce trapné chvíle při ranním probuzení v neděli (ti úspěšní ze sobotní noci)

Ale ještě je tady Azor, případně kdokoliv jiný, kdo nám pomůže rozložit náklady na benzín

Last edited by mantel on Thu Feb 20, 2014 6:11 pm, edited 1 time in total.
mantel wrote:je vidět, že na to forum chodím nějak málo, protože mi utíkají zásadní informaceRaduuza wrote:no to půjde asi těžko, protože Ičko je teď pražskejmantel wrote: Ale do června ještě času dost, stát se může cokoliv a třeba se připojí někdo jiný (mohl by třeba Íčko, už jsem s ním jednou jel). Já jsem každopádně jistý, tu akci si prostě nemůžu nechat ujít.
možná to bylo tajemství a já to prokecla

-
Díky Mantelimantel wrote:je vidět, že na to forum chodím nějak málo, protože mi utíkají zásadní informaceRaduuza wrote:no to půjde asi těžko, protože Ičko je teď pražskejmantel wrote: Ale do června ještě času dost, stát se může cokoliv a třeba se připojí někdo jiný (mohl by třeba Íčko, už jsem s ním jednou jel a byla to nejlepší jízda v mém životě). Já jsem každopádně jistý, tu akci si prostě nemůžu nechat ujít.

Nebylo, jen jsem pri sve aktivite tady na foru hovno hovno nic tuto informaci urcite nepsal. A pochybuju, ze by to pro nekoho byla tak zlomova vec, ze bylo treba ji sdelitRaduuza wrote:možná to bylo tajemství a já to prokecla

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Íčko nezklamal a pojal odpověď s humorem, osvětlil situaci a nechtěně přidal i otázku, odkud Radu tu informaci měla. Já jen jestli se tady opravdu něco neprokeclo. 

-
Radu si me koupila jako sexualniho otroka a zajistila mi transport. Mam u ni 3x denne stravu a pokojik bez oken. Tak, a je to venku.mantel wrote:Íčko nezklamal a pojal odpověď s humorem, osvětlil situaci a nechtěně přidal i otázku, odkud Radu tu informaci měla. Já jen jestli se tady opravdu něco neprokeclo.
Team: Mission Impossible

-
...a odvtedy už o ňom nikto nikdy nepočul.impossible wrote: Radu si me koupila jako sexualniho otroka a zajistila mi transport. Mam u ni 3x denne stravu a pokojik bez oken. Tak, a je to venku.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
zapomněl jsi jen upřesnit, co přesně já mám za tu stravu u tebeimpossible wrote: Radu si me koupila jako sexualniho otroka a zajistila mi transport. Mam u ni 3x denne stravu a pokojik bez oken. Tak, a je to venku.

ale to zas nééé, vidíš, i na net ho pouštímPaToM wrote:...a odvtedy už o ňom nikto nikdy nepočul.