roofer wrote: ja bych podvodnikum daval BAN forever

Moderator: Czech Moderators
roofer wrote: ja bych podvodnikum daval BAN forever
ad block?pupajdi13 wrote:celkem zajímavost......ač jsem člen SPFA,tak mi ode dneška normalně na socru naskakujou všude reklamy.....a dost mě to štve,jak na to nejsem zvyklej.
možná i letadlaAzor wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_sta ... eamid=5610
Parkoviště 2,5x větší jak kapacita stadionů. Asi mu tam parkují i náklaďáky
Dajme tomu, že za tú dobu by sa tá jedna reklamná kampaň "otočila" 3x. Takže si prišiel o 2*13,95k, čiže o 27,9k. Myslím, že aj chudobnejšie tímy ako je ten môj potvrdia, že takouto sumou sa v tejto hre neoplatí ani trochu zaoberaťoliwapol wrote:jeden neopatrný klik na mobilu rovná se:
2 Bře 2014 + € 13.950,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost SoccerProject.com (23 dní)
![]()
tak tak, buď rád, že to nebyla Chicago Fire, to by bylo o trochu více, ale taky nic hroznéhoHippopotamus wrote:Dajme tomu, že za tú dobu by sa tá jedna reklamná kampaň "otočila" 3x. Takže si prišiel o 2*13,95k, čiže o 27,9k. Myslím, že aj chudobnejšie tímy ako je ten môj potvrdia, že takouto sumou sa v tejto hre neoplatí ani trochu zaoberaťoliwapol wrote:jeden neopatrný klik na mobilu rovná se:
2 Bře 2014 + € 13.950,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost SoccerProject.com (23 dní)
![]()