Ještě bych doplnil, že se fyzička po ranní simulaci doplňuje jen těm, kteří nehráli zápas. Pokud tedy nastoupí hráč s fyz. 85% a spadnu mu na těch 75%,bude ji mít takto celý den, zvýší se mu až následující den, pokud tedy už nebude hrát.PaToM wrote:Po ňom. Prvý sa nasimuluje vždy zápas, až potom všetko ostatné (vrátane napr. zvýšenia veku hráča a pod.).Evandro Adauto wrote:Hráčom sa obnoví pri rannej simulácii fyzička PRED odohraním zápasu, či až po ňom? Napr. mám hráča ktorý má fyzičku 85%, príde simulácia doplní sa mu 15% fyzičky, odohrá zápas a potom má zas celý deň 85%? Alebo je to tak, že príde simulácia, odohrá zápas s 85% fyzičkou, tá mu spadne dajme tomu na 75% a obnoví sa mu +15%, takže po simulácii bude mať celý deň 90%?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
-
- Groundsman
Můžete mi sem prosím napsat, které jsou hlavní vlastnosti jednotlivých skypin hracu (GM, xB, SW....) všude kde jsem to hledal, je vždy "ty tučně vyznačené" ovsem vsude kde to hledam jsou tucne vsechny atributy...
RE: ted jsem nasel, ze jsou to vzdy posledni dva atributy, co je na tom prevdy?
-
- Member of the Soccer Project Association
Je to tak, sú to tie dve spodná vlastnosti.Blacster89 wrote:Můžete mi sem prosím napsat, které jsou hlavní vlastnosti jednotlivých skypin hracu (GM, xB, SW....) všude kde jsem to hledal, je vždy "ty tučně vyznačené" ovsem vsude kde to hledam jsou tucne vsechny atributy...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Ono to bolo myslené tak, že tučne vyznačené v prehľade každého hráča, napr. tu: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1Blacster89 wrote:Můžete mi sem prosím napsat, které jsou hlavní vlastnosti jednotlivých skypin hracu (GM, xB, SW....) všude kde jsem to hledal, je vždy "ty tučně vyznačené" ovsem vsude kde to hledam jsou tucne vsechny atributy...
A ako už písal aj Hippo, sú to vždy posledné dve.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
- Groundsman
Jak je to s reklamami? Proč mám 8 pozic, když nikdy nedostanu více než 5?
-
Počet panelov na reklamy máš podľa veľkosti štadiónu (za prvých 10000 miest je to 1 panel za každú tisícku miest, potom 1 panel za každé 2 tisícky miest). Iba 5 reklám v ponuke je preto, že to tak administrátor SP (Sjarel) nastavil, aby sme na tom nezarábali príliš veľa ani príliš málo.Blacster89 wrote:Jak je to s reklamami? Proč mám 8 pozic, když nikdy nedostanu více než 5?
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Jako starý potřebuji pomoci. Paměť už vynechává. Kde stáhnu SPMTéčko a jaké jsou ty chytré webovky, které vědí všechno? A jak je to s přáteláky? Za 12 euro, nebo 13? Vím, že tam byla nějaká vychytávka...
Ostatní si snad pamatuju, těch novinek za poslední dobu je tolik, že se s nimi i stárnoucí a zapomínající manažer vypořádá snadno.
Ostatní si snad pamatuju, těch novinek za poslední dobu je tolik, že se s nimi i stárnoucí a zapomínající manažer vypořádá snadno.

Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
SPMT sa dá stiahnuť tu: http://soccerproject.wz.cz/?pg=downloadBrisingr wrote:Jako starý potřebuji pomoci. Paměť už vynechává. Kde stáhnu SPMTéčko a jaké jsou ty chytré webovky, které vědí všechno? A jak je to s přáteláky? Za 12 euro, nebo 13? Vím, že tam byla nějaká vychytávka...
Odporúčam na nejaké výpočty SPinfo: http://spinfo-tool.com/
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Díky. Jak je to s těmi přáteláky mi nikdo nepoví? A ještě jeden dotaz, jak je to s trhem? Když já začínal, tak tam žádná omezení nebyla, ale vím, že se posléze zavedla...PaToM wrote:SPMT sa dá stiahnuť tu: http://soccerproject.wz.cz/?pg=downloadBrisingr wrote:Jako starý potřebuji pomoci. Paměť už vynechává. Kde stáhnu SPMTéčko a jaké jsou ty chytré webovky, které vědí všechno? A jak je to s přáteláky? Za 12 euro, nebo 13? Vím, že tam byla nějaká vychytávka...
Odporúčam na nejaké výpočty SPinfo: http://spinfo-tool.com/
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
Dlhé sezóny som mával 13€, už nejakú dobu mám 12€. Tých 12 bude asi trošku výhodnejších, ale rozdiel je v tom minimálny.Brisingr wrote: Díky. Jak je to s těmi přáteláky mi nikdo nepoví? A ještě jeden dotaz, jak je to s trhem? Když já začínal, tak tam žádná omezení nebyla, ale vím, že se posléze zavedla...
Čo sa týka trhu, je tam hodne skurvené obmedzenie. Maximálna suma, za ktorú môžeš kúpiť, sa za týždeň zvyšuje cca o 600 tisíc (denne cca 85 tisíc, za sezónu cca 5,4 mega), začína asi na nule (takže hráča za 10M budeš môcť kúpiť až skoro za 2 sezóny od založenia tímu). Keď dáš ponuku na hráča, ktorého kúpiť nemôžeš, napíše ti presnú max. cenu, za ktorú aktuálne môžeš kupovať.
...new beginning...
Díky.Hippopotamus wrote:Dlhé sezóny som mával 13€, už nejakú dobu mám 12€. Tých 12 bude asi trošku výhodnejších, ale rozdiel je v tom minimálny.Brisingr wrote: Díky. Jak je to s těmi přáteláky mi nikdo nepoví? A ještě jeden dotaz, jak je to s trhem? Když já začínal, tak tam žádná omezení nebyla, ale vím, že se posléze zavedla...
Čo sa týka trhu, je tam hodne skurvené obmedzenie. Maximálna suma, za ktorú môžeš kúpiť, sa za týždeň zvyšuje cca o 600 tisíc (denne cca 85 tisíc, za sezónu cca 5,4 mega), začína asi na nule (takže hráča za 10M budeš môcť kúpiť až skoro za 2 sezóny od založenia tímu). Keď dáš ponuku na hráča, ktorého kúpiť nemôžeš, napíše ti presnú max. cenu, za ktorú aktuálne môžeš kupovať.
-
Dá sa zmeniť, ale len jeden víkend na začiatku novej sezóny (aktuálne to vychádza na budúci víkend, čiže 3.-4. mája). Potrebuješ mať zaplatené SPFA, aby si to mohol zmeniť (to sa dá zaplatiť aj na pár dní za 20 Kč) a v hre ťa to bude asi stáť nejaké prachy.Thomas25 wrote:Dá se změnit národnost manažera?
Poplatky zmien iných vecí podľa FAQ (zmeniť názov štadáku a asi aj manažéra môžeš hocikedy, ten tím len v spomínanom víkende):
Změna jména manažera – 150.000 €
Změna názvu stadionu – 50.000 €
Změna názvu týmu - 250.000 € a ubýtek cca 3 % fanoušků
(neviem, prečo práve tá zmena vlajky tu nie je, ale ak to urobíš, daj vedieť, doplním do FAQ)
...new beginning...
Díky za odpověď, ale nevím jestli se mi chce posílat do Belgie i jen dvacka, když vidím vývoj hry
.
A mimo to by jsi si měl změnit národnost ty, ať titul v A vyhraje Čech/Slovák

A mimo to by jsi si měl změnit národnost ty, ať titul v A vyhraje Čech/Slovák

-
To nejde, odjakživa je klub švédsky, majiteľ s tým nič nemôže urobiť. To akoby Chelsea kvôli Abramovičovi presťahovali do RuskaThomas25 wrote: A mimo to by jsi si měl změnit národnost ty, ať titul v A vyhraje Čech/Slovák

...new beginning...