No, tak pardón, noHippopotamus wrote: Azor, ale Grady mal fakt seriózny dôvod sa ožrať, ty nie, takže to tu neporovnávaj a začni pekne napravovať, čo si v SP posral
Btw. nespamuj áčkový topic príbehmi, ako sa ožieraš, tu sa riešia dôležitejšie veci!
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Ale no Azor, nemyslel som to tak vážne, sa neurážaj hneď 
Inak, teda, prvý týždeň sa mi podaril.
V pondelok som doma vyhral nad jedným z najslabších tímov tohtoročného áčka IFK Jednota Dlouhá Třebová 1:0 (výkony 146 - 138).
V utorok som na Fresha menil trénera a napokon to u neho vyhral 1:2 (výkony 145 - 151).
Vo štvrtok ma prišiel navštíviť Steenkist, v kvalitnom zápase po výkonoch 153 - 147 som napokon ukopal 3 body za výhru 3:2.
No a dnes som šiel do Rumunska zahrať si proti FC Mormaiala. Viacerí béčkoví a céčkoví hráči dostali nové zmluvy, výkony 145 - 149 našťastie znamenali moju najtesnejšiu výhru 0:1.
Keďže Remedy vo štvrtok po nepremenej penalte remízoval s Rogim napriek skvelému výkonu, mám pred ním 2bodový náskok. Fresh má okrem prehry už len 3 výhry, takže je na 3. mieste s trojbodovým odstupom. Ďalší Steenkist a Kulca Brno zaostávajú už o 5 bodov.
V pondelok ma čaká domáci zápas s Remedym...
Inak, teda, prvý týždeň sa mi podaril.
V pondelok som doma vyhral nad jedným z najslabších tímov tohtoročného áčka IFK Jednota Dlouhá Třebová 1:0 (výkony 146 - 138).
V utorok som na Fresha menil trénera a napokon to u neho vyhral 1:2 (výkony 145 - 151).
Vo štvrtok ma prišiel navštíviť Steenkist, v kvalitnom zápase po výkonoch 153 - 147 som napokon ukopal 3 body za výhru 3:2.
No a dnes som šiel do Rumunska zahrať si proti FC Mormaiala. Viacerí béčkoví a céčkoví hráči dostali nové zmluvy, výkony 145 - 149 našťastie znamenali moju najtesnejšiu výhru 0:1.
Keďže Remedy vo štvrtok po nepremenej penalte remízoval s Rogim napriek skvelému výkonu, mám pred ním 2bodový náskok. Fresh má okrem prehry už len 3 výhry, takže je na 3. mieste s trojbodovým odstupom. Ďalší Steenkist a Kulca Brno zaostávajú už o 5 bodov.
V pondelok ma čaká domáci zápas s Remedym...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Oficiálně tu děkuji za popřání....je to asi hlavně díky tomu,že mi nepřišel minulý týden mladíkRaduuza wrote:No když se Martin nepochlubí, jaká radostná událost ho potkala, tak se nesmíš divitHippopotamus wrote: Azor, ale Grady mal fakt seriózny dôvod sa ožrať, ty nie, takže to tu neporovnávaj a začni pekne napravovať, čo si v SP posral
Btw. nespamuj áčkový topic príbehmi, ako sa ožieraš, tu sa riešia dôležitejšie veci!. Tímto mu veřejně gratulujeme k narození prvního potomka a ještě se mu povedl syn
![]()
-
palo
Teda taky mi sem tam mladík nepřijde ale vyřešit to takhle mne nenapadlo...Mccgrady wrote:Oficiálně tu děkuji za popřání....je to asi hlavně díky tomu,že mi nepřišel minulý týden mladíkRaduuza wrote:
No když se Martin nepochlubí, jaká radostná událost ho potkala, tak se nesmíš divit. Tímto mu veřejně gratulujeme k narození prvního potomka a ještě se mu povedl syn
![]()

no řešit to pokaždý takhle, tak bych ti přála být ženskápalo wrote:Teda taky mi sem tam mladík nepřijde ale vyřešit to takhle mne nenapadlo...Mccgrady wrote:Oficiálně tu děkuji za popřání....je to asi hlavně díky tomu,že mi nepřišel minulý týden mladíkRaduuza wrote:
No když se Martin nepochlubí, jaká radostná událost ho potkala, tak se nesmíš divit. Tímto mu veřejně gratulujeme k narození prvního potomka a ještě se mu povedl syn
![]()

-
ps2512
Mladíci z centra nechodí, ale po dvou doma jsem řekl dost
Gratulka Grady
Gratulka Grady
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Jsi byl vždycky měkký.ps2512 wrote:Mladíci z centra nechodí, ale po dvou doma jsem řekl dost![]()
Gratulka Grady
-
tomkycz
pěkně tam ti holanďani tého švéda naháňajůůů
snad nedohoní... 
-
palo
Musel být aj tvrdý když dva přišli - já jsem teda taky ukončil kariéru ve stejné fázi...mantel wrote:Jsi byl vždycky měkký.ps2512 wrote:Mladíci z centra nechodí, ale po dvou doma jsem řekl dost![]()
Gratulka GradyA pro Gradyho i ode mně gratulace k založení centra mládeže.

-
Hippopotamus
Honia honia, ale mali by honiť radšej sebetomkycz wrote:pěkně tam ti holanďani tého švéda naháňajůůůsnad nedohoní...
...new beginning...
Honit sebe je o ničem, lepší najít sparringpartnerku na Petřínskou ligu.Hippopotamus wrote:Honia honia, ale mali by honiť radšej sebetomkycz wrote:pěkně tam ti holanďani tého švéda naháňajůůůsnad nedohoní...
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
Hippopotamus
FRANCÚZSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

...new beginning...
Hippopotamus wrote:FRANCÚZSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já teda nehraju Áčko, takže nemám co keca do obsahu topicu a nechci rejpat, ale Francúzsko má nějakého zástupce v A divizi?
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
tomkycz
to ne, ale na MS v hokeji joBrisingr wrote:Hippopotamus wrote:FRANCÚZSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já teda nehraju Áčko, takže nemám co keca do obsahu topicu a nechci rejpat, ale Francúzsko má nějakého zástupce v A divizi?
-
Hippopotamus
Mal som na jednej karte otvorenú tlachárnu a na druhej áčkový topic, sekol som sa...Brisingr wrote:Hippopotamus wrote:FRANCÚZSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...new beginning...