On jim to platí ve mzdě (mají si je kupovat sami), ale ti šmejdi místo vitamínů všechno prochlastají. A tak to pak dopadá.palo wrote:Tak už přestaň skrblit a kup jim nějaké vitamíny...Hippopotamus wrote:Keby som nemal zranené jedno z dvoch najlepších CM, tal hrám...ps2512 wrote:hrej 3-4-3 a když dostane redku, tak to na výkonu moc nebere
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Já to slyšel jinak, prý jim dává na ty vitamíny stravenky, ale stravenky přijímají i prostitutky, takže končí u nich. No, alespoň že holky budou zdravémantel wrote: On jim to platí ve mzdě (mají si je kupovat sami), ale ti šmejdi místo vitamínů všechno prochlastají. A tak to pak dopadá.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
tomkycz
- Member of the Soccer Project Association
dobře hippo i přes zranění !!!
No jo, to von si jenom dělal alibitomkycz wrote:dobře hippo i přes zranění !!!
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
Hippopotamus
Noldor 1 - 0 FC Remedy
výkony: 152 - 150
agresivita: 90 - 100 (rozhodca 84%)
redky: 0 - 1 (84.min)
zranenia: 1 (67.min, výkon 66 miesto 75) - 0
Tak sa to podarilo. Nedal som na Azorovu radu a riskol som hru na istotu s menej agresívnymi hráčmi. Agresivita 90% a CBčko na pozícii RB (zahralo 67). Remedy riskol agre (nič iné mu ani neostávalo) a v podstate mu to vyšlo. Redku dostal až ku koncu zápasu. Domáca výhoda ale nakoniec rozhodla a vyhral som, aj napriek zraneniu môjho LMka (to už je trošku na pováženie...13 zápasov, 8 zranených, plus deviaty v tréningu).
Z výkonu 152 som sa vzhľadom na vyššie uvedené fakty takmer posral, keby som nevedel, že môj tím 156 nezahrá, tak po dnešku si rozhodne myslím, že zahrá
Tak sa to podarilo. Nedal som na Azorovu radu a riskol som hru na istotu s menej agresívnymi hráčmi. Agresivita 90% a CBčko na pozícii RB (zahralo 67). Remedy riskol agre (nič iné mu ani neostávalo) a v podstate mu to vyšlo. Redku dostal až ku koncu zápasu. Domáca výhoda ale nakoniec rozhodla a vyhral som, aj napriek zraneniu môjho LMka (to už je trošku na pováženie...13 zápasov, 8 zranených, plus deviaty v tréningu).
Z výkonu 152 som sa vzhľadom na vyššie uvedené fakty takmer posral, keby som nevedel, že môj tím 156 nezahrá, tak po dnešku si rozhodne myslím, že zahrá
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:keby som nevedel, že môj tím 156 nezahrá, tak po dnešku si rozhodne myslím, že zahrá
Přeju, aby Tě Tvůj tým překvapil a skutečně to zahrál.
Máš ještě kamaráde motivaci?Hippopotamus wrote:Noldor 1 - 0 FC Remedy
-
Hippopotamus
Myslíš, že po jednom áčkovom titule už nie je motivácia?Mccgrady wrote: Máš ještě kamaráde motivaci?
...new beginning...
-
Hippopotamus
V utorok som zašiel do Grécka na pôdu posledného tímu tabuľky, takže nič iné ako 3 body som si nepripúšťal. Po výkonoch 136 - 146 som už klasicky vyhral jednogólovým rozdielom a to v pomere 0:1.
Dnes to mala byť ďalšia povinná výhra, nakoľko som hral doma s predposledným tímom. Po výkonoch 150 - 137 to opäť raz skončilo výsledkom 1:0, avšak keď som videl, že ten jeden gól som dal z penalty, trošku mi stislo prdel, nakoľko som si hneď spomenul na Remedyho remízu proti Rogimu po výkone o 10 lepšom a nepremenenej penalte.
Zaujímavý zápas dnes odohrali Holanďania. Fresh predlžoval zmluvy, Remedy menil trénera. Dosť senzačne sa hralo bez redky (agresivita 90-100, rozhodca 81%!!!) a po výkonoch 150-150 si chlapci delili body za remízu. Nebyť Remedyho zranenia, zahral by viac...
Tak som sa ocitol na čele s 5bodovým náskokom na Fresha, 6bodovým na Frankiho a 7bodovým na Remedyho.
Zajtra idem mrknúť k Mantelíkovi do Ostravy, očakávam kurva ťažký zápas, ale v priateľskej atmosfére
Dnes to mala byť ďalšia povinná výhra, nakoľko som hral doma s predposledným tímom. Po výkonoch 150 - 137 to opäť raz skončilo výsledkom 1:0, avšak keď som videl, že ten jeden gól som dal z penalty, trošku mi stislo prdel, nakoľko som si hneď spomenul na Remedyho remízu proti Rogimu po výkone o 10 lepšom a nepremenenej penalte.
Zaujímavý zápas dnes odohrali Holanďania. Fresh predlžoval zmluvy, Remedy menil trénera. Dosť senzačne sa hralo bez redky (agresivita 90-100, rozhodca 81%!!!) a po výkonoch 150-150 si chlapci delili body za remízu. Nebyť Remedyho zranenia, zahral by viac...
Tak som sa ocitol na čele s 5bodovým náskokom na Fresha, 6bodovým na Frankiho a 7bodovým na Remedyho.
Zajtra idem mrknúť k Mantelíkovi do Ostravy, očakávam kurva ťažký zápas, ale v priateľskej atmosfére
...new beginning...
Velké přecevzetí :
- příští týden musíme ukopat 9 bodů z 12 (jeden zápas tam je proti Noldoru) tak proto jen 9
Jediná možnost jak bojovat o záchranu, jinak je konec!
- příští týden musíme ukopat 9 bodů z 12 (jeden zápas tam je proti Noldoru) tak proto jen 9
Jediná možnost jak bojovat o záchranu, jinak je konec!
-
Hippopotamus
No, 42 zápasov som odohral v áčku bez prehry, ten 43. už nie. Raz to muselo prísť, ale že to bude v zápase, kde zahrám výkon 153 (vonku) a súper 151, to ma zrovna nenapadlo 
...new beginning...
-
Hippopotamus
V áčku 7 Čechov plus ja a áčkový topic na fóre zomiera...
Po trošku nečakanej prehre v 13.kole som mal ťažké zápasy vonku u Chelsea Champion (15.kolo), doma s Freshom (17.kolo) a vonku u Steenkista (dnes, 18.kolo). Na oba zápasy vonku si moji chlapci finančne polepšili a našťastie to dopadlo fajn. Hlavne zápas s Chelsea bol kurva tesný, keď som vyhral o gól po výkonoch 148-148. Je nutné však povedať, že rovnaké výkony spôsobilo zaokrúhľovanie, podľa všetkého som zahral o cca bodík lepší výkon.
Obavy boli aj z pondelkového zápasu proti Dlouhej Třebovej, avšak ten zápas napokon vypustil. Ako som sa z holandského fóra následne dozvedel, dokonca mi aj poslal v nedeľu správu, že to pustí, nech pošetrím hráčov na utorok (na Fresha), avšak správu omylom poslal Freshovi a nie mne. Za čo som rád...
Keďže Remedy od 13.kola (kedy som ja prehral po lepšom výkone a on remízoval po lepšom) tiež nezaváhal, rozdiel medzi nami je stále 8 bodov. V pondelok hrám u neho pri rozhodcovi s prísnosťou 70%. Pri mojej výhre otváram šampanské, remíza ma poteší, z prehry sa neposeriem, ale pochopiteľne, že si idem po 3 body
Zajtra si doma kopnem proti Mormaialy, snáď random nebude robiť žiadne sprostosti
Po trošku nečakanej prehre v 13.kole som mal ťažké zápasy vonku u Chelsea Champion (15.kolo), doma s Freshom (17.kolo) a vonku u Steenkista (dnes, 18.kolo). Na oba zápasy vonku si moji chlapci finančne polepšili a našťastie to dopadlo fajn. Hlavne zápas s Chelsea bol kurva tesný, keď som vyhral o gól po výkonoch 148-148. Je nutné však povedať, že rovnaké výkony spôsobilo zaokrúhľovanie, podľa všetkého som zahral o cca bodík lepší výkon.
Obavy boli aj z pondelkového zápasu proti Dlouhej Třebovej, avšak ten zápas napokon vypustil. Ako som sa z holandského fóra následne dozvedel, dokonca mi aj poslal v nedeľu správu, že to pustí, nech pošetrím hráčov na utorok (na Fresha), avšak správu omylom poslal Freshovi a nie mne. Za čo som rád...
Keďže Remedy od 13.kola (kedy som ja prehral po lepšom výkone a on remízoval po lepšom) tiež nezaváhal, rozdiel medzi nami je stále 8 bodov. V pondelok hrám u neho pri rozhodcovi s prísnosťou 70%. Pri mojej výhre otváram šampanské, remíza ma poteší, z prehry sa neposeriem, ale pochopiteľne, že si idem po 3 body
Zajtra si doma kopnem proti Mormaialy, snáď random nebude robiť žiadne sprostosti
...new beginning...
Asi bych to nenazval umíráním, nicméně určitě by to mělo vypadat jinak. A svůj díl viny na tom mám i já, původně jsem si chtěl účast v divizi nejvyšší užít jinak a psát hromadu příspěvků. Nicméně z výkonů a hlavně výsledků těch mých řezníků jsem byl celkem rozčarovaný a chuť do psaní byla v prd... Nicméně tento týden zatím výsledky hodně slušné (a uvidíme, jestli se po haluzi nepodaří urvat bodík třeba i zítra), tak něco napsat můžu. První půlka sezony byla ve znamení hledání ideální hranice mezi zrdavým riskem a hraním hop trop. Podle množství záskaných redek to vypadá, že jsem hrál to druhé, nicméně opak je pravdou. Snažil jsem se hrát na hranici rizika, za což mě většinou odměnili 1-2 redky, získané poměrně dost brzy a výkony celkem tragické. Čekal jsem popravdě více, většinou hraje sestava s agresí v rozmezí 6-7% a redek je opravdu hodně. Už jsem se obracel s radou i na největší odborníky na SP (hádejte na koho
. Něco jsem si z toho snad vzal, tak snad se povede sezonu ukopat do zdárného konce.
Pondělní zápas u Remedy byla formalita, bez šance bych byl i v kompletní sestavě, takhle chyběla polovina Áčka a na LB neměl vůbec kdo hrát, takže vyběhlo Béčko a ukopalo důstojnou prohru o 2 fíky. V úterý jsem hodně počítal, abych nemusel hrát 100% agresi, nakonec jsem dal relativně bezpečných 90%.Snipeři to narvali na 100% a odměnou jim byla redka o 17 minut dříve, než jsem ji fasnul já a mi zůstali doma důležité 3 bodíky.
Ve středu jsem zjistil, že Kulca Brno stále zkouší štestí v poháru a navíc má 3 turnaje a začal jsem větřit tři bodíky (původne jsem na začátku sezony věřil v tomto zápase max. na bodík). Rozhodčí 51% nedal jinou šanci, než hrát agresi naplno a ustál jsem to bez redky. Výkon 149 bez 3 hráčů základu by mohl značit brzké zdolání hranice 150 bodů. Soupeř zahrál o 4 body méně a odjel domů s prázdnou. Momentální 7. místo v tabulce je super, kdyby se ho povedlo udržet, bylo by to skvělé. Ale jsem realista a cílem zůstává záchrana, pokud možno alespoň jedno kolo před koncem sezony, jsem už starší pán, tak bych nemusel nějaké nepříjemnéí překvapení v posledním kole přežít ve zdraví. Mějte se a ho´dte občas do našeho topicu nějaký ten spam, ať to tu nemusí zachraňovat Hippo. Slibuju, že i já se budu snažit trochu více než doposud.
Pondělní zápas u Remedy byla formalita, bez šance bych byl i v kompletní sestavě, takhle chyběla polovina Áčka a na LB neměl vůbec kdo hrát, takže vyběhlo Béčko a ukopalo důstojnou prohru o 2 fíky. V úterý jsem hodně počítal, abych nemusel hrát 100% agresi, nakonec jsem dal relativně bezpečných 90%.Snipeři to narvali na 100% a odměnou jim byla redka o 17 minut dříve, než jsem ji fasnul já a mi zůstali doma důležité 3 bodíky.
Ve středu jsem zjistil, že Kulca Brno stále zkouší štestí v poháru a navíc má 3 turnaje a začal jsem větřit tři bodíky (původne jsem na začátku sezony věřil v tomto zápase max. na bodík). Rozhodčí 51% nedal jinou šanci, než hrát agresi naplno a ustál jsem to bez redky. Výkon 149 bez 3 hráčů základu by mohl značit brzké zdolání hranice 150 bodů. Soupeř zahrál o 4 body méně a odjel domů s prázdnou. Momentální 7. místo v tabulce je super, kdyby se ho povedlo udržet, bylo by to skvělé. Ale jsem realista a cílem zůstává záchrana, pokud možno alespoň jedno kolo před koncem sezony, jsem už starší pán, tak bych nemusel nějaké nepříjemnéí překvapení v posledním kole přežít ve zdraví. Mějte se a ho´dte občas do našeho topicu nějaký ten spam, ať to tu nemusí zachraňovat Hippo. Slibuju, že i já se budu snažit trochu více než doposud.
-
Hippopotamus
Random sprostosti robil, ale našťastie nie mneHippopotamus wrote:Zajtra si doma kopnem proti Mormaialy, snáď random nebude robiť žiadne sprostosti
Grady hostil Remedyho a asi nik nepochyboval o výhre hostí. Avšak tí po dvoch nečakaných redkách zahrali zúfalý výkon 139 a len vďaka chytenej penalte uhrali u Gradyho (výkon 143) remízu.
Mantelíka mi je ľúto - jemu, keď tá agresivita aj vyjde, tak je to väčšinou v zápase, kde mu je to k hovnu a aj tak ho prehrá, takže dnes výkon 146 na Frankiho 148čku nestačil ani na bod
S Kulcou si odohral super zápas, napokon, aj dnes s Frankim. Myslím, že o záchranu sa báť nemusíšmantel wrote:...
...new beginning...
Ten páteční zápas mi i přes prohru udělal radost. Nehrála totiž ideální jedenáctka, rozptyl agrese byl 13% a čekal jsem smršť redek. Nepřišly a žlutých bylo dokonce "jen" 10, což je super pro nastavování zápasů do budoucna. Doted jsem hráče z B týmu nasazoval podle agrese a někteří si v Áčku ještě ani neškrtnuli, protože ji měli trochu víc vzdálenou od zbytku týmu. No a vyzkoušel jsem po mnoha a mnoha letech můj kdysi oblíbený systém 3-5-2 a dopadlo to dobře. Nějaký náskok na propadlištěm tam je, tak pokud nebude random vyvádět psí kusy, tak by to vyjít mohlo. Ale uvidíme v reálu, jak to bude, v téhle hře člověk nikdy dopředu nic neví a týmy kolem sestupu jsou celkem vyrovnané, rozdíl je spíše ve stáří hráčů, což už si zkušení matadoři většinou umí ohlídat.Hippopotamus wrote: Mantelíka mi je ľúto - jemu, keď tá agresivita aj vyjde, tak je to väčšinou v zápase, kde mu je to k hovnu a aj tak ho prehrá, takže dnes výkon 146 na Frankiho 148čku nestačil ani na bod![]()
S Kulcou si odohral super zápas, napokon, aj dnes s Frankim. Myslím, že o záchranu sa báť nemusíš