Jinak díky organizátorům za to, že to nevzdali, letos byla ta organizace opravdu lahůdka.
Za sebe mi asi nezbude, než vzít auto, předpokládám, že Matteo a Azor pojedou se mnou. Je to tak nebo se pletu ?
Moderator: Czech Moderators
A bolo tu k niečomu treba reagovať?Hadis wrote: Btw. Hippo reaguje všude, jen ne tady
jo, já budu v ten pátek v Ostravě, tak se pak domluvíme kde dáme sraz atd. A dle mého s tím, že bysme byli v sálonku do kdo ví kdy, nebude problém je to přeci jen pátek. No a jako loni to bude pánská jízda. Si tak říkám, byla vůbec na nějakém srazu ženská? Asi ne že? No, to je tak, když se jedna s mála aktivních manažerek Radůza, zdráhá jít mezi nás chlapymantel wrote:Tak sraz bude letos opravdu velmi komorní. Aspoň nezapadne mezi ty ostatní. Pokud jsem dobře četl, tak chlampat budeme v hospodě v salonku. A nebude problém, když budeme popíjet hodně dlouho do noci ? Vždycky jsme byli na hospodě prakticky nezávislí, nebude to teď problém ? Já třeba na diskotéku určitě nepojedu, tak abych nemusel jít v deset hodin spátA ještě jak to bude s papáním ?
Jinak díky organizátorům za to, že to nevzdali, letos byla ta organizace opravdu lahůdka.
Za sebe mi asi nezbude, než vzít auto, předpokládám, že Matteo a Azor pojedou se mnou. Je to tak nebo se pletu ?
Zdar Mantelíku, se mnou taky prosím pěkně počítej do autamantel wrote:Tak sraz bude letos opravdu velmi komorní. Aspoň nezapadne mezi ty ostatní. Pokud jsem dobře četl, tak chlampat budeme v hospodě v salonku. A nebude problém, když budeme popíjet hodně dlouho do noci ? Vždycky jsme byli na hospodě prakticky nezávislí, nebude to teď problém ? Já třeba na diskotéku určitě nepojedu, tak abych nemusel jít v deset hodin spátA ještě jak to bude s papáním ?
Ona by se ani tak nezdráhala,ale vysvětlit manželovi že jede na víkend kalit s 12 chlapama není úplně nejjednodušší...Azor wrote:Si tak říkám, byla vůbec na nějakém srazu ženská? Asi ne že? No, to je tak, když se jedna s mála aktivních manažerek Radůza, zdráhá jít mezi nás chlapy
Nejede oliwapol a Grady,to už je jisté.Hadis wrote:Takže jídlo a salonek, eventuálně sál bude zajištěn zítra, takže dm vědět během zítřka.
Sklípek je domluven pro cca deset lidí včetně servisu jako obvykle.
Čím víc lidí se sežene, tím líp
A jó, vidíš, na tu dámu jsem zapomněl. No a sice to aktivní manažerka nebyla, zato byla celkem aktivní v jiné věcipalo wrote:Ona by se ani tak nezdráhala,ale vysvětlit manželovi že jede na víkend kalit s 12 chlapama není úplně nejjednodušší...Azor wrote:Si tak říkám, byla vůbec na nějakém srazu ženská? Asi ne že? No, to je tak, když se jedna s mála aktivních manažerek Radůza, zdráhá jít mezi nás chlapy
Loni jedna ženská na srazu byla ale moc aktivní manažerka to teda nebyla...
Ha, ha, fakt moc vtipnýmouven wrote:paráda, že jste to dali dohromady!!! Tak si to pořádně užijte a těším se na fotkya hlavně se někdo starejte o Azora!!! respektive Jancariku ukaž mu, co to je život
no že se taky ozveš,včera mi přišlo upozornění že "vykazuješ neaktivitu",už jsem myslel že budeš dalším odpadlíkem...mouven wrote:paráda, že jste to dali dohromady!!! Tak si to pořádně užijte a těším se na fotkya hlavně se někdo starejte o Azora!!! respektive Jancariku ukaž mu, co to je život
a kdo ne ???Hadis wrote:přesně za týden bude Azor na plech