Divízia E

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Divízia E

Post by PaToM »

A je po veľkom zápase!

A vyhrali sme ho! Súper nám však zápas uľahčil. Nevedno prečo, nasadil na pravé krídlo útoku mladého 18-ročného hráča s výkonom 28 (asi dúfal, že je v ňom viac ako sa zdá).
Po výkonoch 116 - 134 (náš najlepší výkon v sezóne, navyše vonku) sme tak zaslúžene vyhrali 0:2.
Náš súper tak utrpel prvé dve prehry v sezóne a to hneď za sebou. Navyše v pondelok hrá na ihrisku 3. tímu, kde mu hrozí ďalšia bodová strata. Máme pred ním už 10-bodový náskok, tretí tím dnes tiež stratil 2 body, a tak nám už nič nebráni na ceste za triumfom.

Dnes sme spustili výstavbu ďalšej dvadsiatky tisíc sedadiel, takže 3. júna prvýkrát nastúpime na domáci štadión s kapacitou nad 100 tisíc.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaToM

Post by PaToM »

Prvý polčas sme dnes prehrali 0:2, no dve penalty v prvej polhodine druhého polčasu nám pomohli zápas zvrátiť. Po nich sme pridali ešte dva góly z hry a triumfovali zaslúžene 4:2 po výkonoch 133 - 114. Aj napriek tomu, že som zabudol zmeniť taktiku na dlhé lopty.

Oradea podľa očakávania stratila ďalšie body proti 3. tímu, navyše prehrala už tretíkrát v rade. Zdá sa, že záver ligy vypúšťa. Zajtra hrá proti 15. tímu, ale ak zahrá výkon podobný dnešnému (110), môže ľahko prísť o ďalšie body.

Máme už 13-bodový náskok na druhý tím, 17-bodový na nepostupové 3. miesto. Stačí nám vyhrať už len dva zo zvyšných 6 zápasov, takže vo štvrtok by sme mohli oslavovať titul.

Zajtra nás čaká zápas v Česku na ihrisku 5. tímu ligy. Chýbať nám bude nejaký schopný brankár, lepší junior zahrá len do 40.
Napriek tomu by sme mohli zvíťaziť. Naši najlepší strelci strácajú na lídrov gól resp. dva, ale v tomto sme nikdy nevynikali, aj vzhľadom na taktiku, kde máme vždy v útoku 3 hráčov.

Chcelo by to získať do tímu nejakých juniorov na ľavú stranu obrany a do jej stredu, ale nedarí sa nám.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Takže aj dnes sme vyhrali na ihrisku súpera po výkonoch 118 - 127 v náš prospech.
Oradea definitívne vypúšťa záver ligy a chce sa zrejme vyhnúť postupu z nepopulárneho 2. miesta. Dnes prehrala štvrtýkrát v rade, tentokrát doma s 15. tímom ligy (výkony 93 - 107). 5 kôl pred koncom máme nedostihnuteľný 16-bodový náskok, a tak oslavujeme postup z 1. miesta už dnes. :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

PaToM wrote:5 kôl pred koncom máme nedostihnuteľný 16-bodový náskok, a tak oslavujeme postup z 1. miesta už dnes. :)
Gratulujem k postupu PaToM!

Ja som mohol tiež oslavovať titul už dnes, ale oslavy sa zatiaľ odkladajú, keďže som dnes schytal prvú prehru v sezóne - doma so zachraňujúcim sa Evertonom. Súper vyhral úplne zaslúžene (125 vs 119), ale podľa samotného priebehu hry to tak nevypadalo. V 82. min som zvýšil na 2:0, no v závere som si nechal streliť tri góly. Zahral som najslabší výkon sezóny, na druhej strane sa mi kopia zranenia a navyše som si šetril hráčov na zajtrajší pohárový súboj, a v neposlednom rade aj na štvrtkový veľký zápas proti druhej Montille - hoci ani moja prípadná prehra situáciu veľmi nedramatizuje, keďže môj aktuálny náskok 5 kôl pred koncom je 14 bodov :)
Každopádne, zajtra sa na pôde FC Otelul II Galati (aktuálne 10. miesto v A) pokúsim o menší zázrak. Postup ďalej by však bol naozaj veľkým prekvapením :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
tomkycz

Post by tomkycz »

Patom - tak to ti přeju a tiše závidím, já musím bojovat až do konce 8) Držíme první místo o tři body před agamatorem, postup už máme s předstihem zajištěn, ale bez pohárku by nás to netěšilo. PRiorita je udržet ligu a pohár !!!
PaToM

Post by PaToM »

tomkycz wrote:Patom - tak to ti přeju a tiše závidím, já musím bojovat až do konce 8) Držíme první místo o tři body před agamatorem, postup už máme s předstihem zajištěn, ale bez pohárku by nás to netěšilo. PRiorita je udržet ligu a pohár !!!
Nuž, súperi nám postupu darovali a navyše nemáme v skupine silného Agamatora.
To skôr ja závidím tebe. Tím máš veľmi mladý a ambiciózny, postupne sa ideš prepracovať (znovu) až do A-čka. To nám nehrozí, my si zájdeme do D-čka, kde budeme hrať druhé husle a pravdepodobne sa vrátime rýchlo naspäť do E-čka. Navyše tvoj tím hrá aj pohár. Držím palce nech všetko vyjde. ;-)

Btw. - prvý! - http://www.worldonlinegames.com/game/sp ... oject.aspx :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Keďže 1. miesto už máme isté, liga už pre nás nie je veľmi zaujímavá. Jediným cieľom je už dokončiť ju túto sezónu bez prehry.
Dnes sme vyhrali aj vďaka chytenej penalte 4:0. Oradea po včerajšej výhre dnes opäť pustila zápas a zrejme sa postupne chystá dopracovať k 3. miestu.
Snažíme sa kúpiť LB a CB, ale väčšinou sú príliš drahí alebo nevhodní. Takže zatiaľ bez úspechu.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Tak ligu sa mi podarilo vybaviť už vo štvrtok, na ihrisku druhého teamu FC Montilla som vyhral 4:3. Víťazstvo som pripísal aj v dnešnom zápase aj napriek tomu, že mi vypadli dvaja brankári. Záver sezóny už nejak doklepem a potom skúsim vylepšiť svoje historické maximum - 6. miesto v D :)

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

gregoric wrote:Tak ligu sa mi podarilo vybaviť už vo štvrtok, na ihrisku druhého teamu FC Montilla som vyhral 4:3. Víťazstvo som pripísal aj v dnešnom zápase aj napriek tomu, že mi vypadli dvaja brankári. Záver sezóny už nejak doklepem a potom skúsim vylepšiť svoje historické maximum - 6. miesto v D :)
Gratulujem k tomu prvému miestu! :) Držal som palce aj v pohári, ale tam ti to nevyšlo ...príliš ťažký súper. Škoda, možno nabudúce.

My sme dnes opäť pohodlne vyhrali. Škoda vylúčenia nášho brankára, ktorý dostal stop až na 5 zápasov (len za to, že po súperovi hodil loptu :roll:). Ešte že sa ligové tresty neprenášajú do ďalšej sezóny. Navyše jeden náš hrotový útočník je momentálne na čele tabuľky strelcov. No uvidíme, či sa tam udrží.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

@PaToM, ďakujem :)

V pohári som neprekvapil, ale aj tak som vydržal dlho - ôsme kolo som dal po prvýkrát. Celkovo môžem byť so sezónou len spokojný, cieľ som splnil s väčšou pohodou, ako som očakával.
Team je stále mladý, som veľmi zvedavý na zopár mladíkov, ako sa mi vytrénujú - vidím tam nejaké 2 potenciálne hviezdičky, ale už som zopár hráčov podobne precenil..
Tož, ešte tu hodím nejaký ten koment po sezóne a čoskoro sa presúvame do ďalšieho topicu, hehe

History:
tomkycz

Post by tomkycz »

gregoric wrote:Každopádne, zajtra sa na pôde FC Otelul II Galati (aktuálne 10. miesto v A) pokúsim o menší zázrak. Postup ďalej by však bol naozaj veľkým prekvapením :)
tak teď mě čeká stejný úkol... :evil: doufal jsem v lehčího soupeře
tomkycz

Post by tomkycz »

tak ligu se podařilo nakonec ustát, ale bylo to dramatické až do konce. Podařilo se udržet i v poháru, ani nevím, kolikrát se mi to v minulosti povedlo, možná, že nikdy. Spokojenost s touto sezónou určitě je a těším se na nový ročník...
PaToM

Post by PaToM »

Tak posledný zápas sme nakoniec nezvládli a po zhodných slabučkých výkonoch 114 - 114 sme prehrali 1:0.
Chýbali nám dvaja dôležití hráči, ktorých sme nedokázali nahradiť, navyše posledných 15 minút sme dohrávali s 9 hráčmi.
Nevadí, je to už jedno. Nakoniec teda bilancia 28-1-1. V poslednom kole jediná ligová prehra. Trošku mi to pripomenulo maturitu. :)
Pozitívne je, že náš stredný útočník Alexandre vyhral súťaž o kráľa strelcov s 20 gólmi (skoro 20% všetkých našich gólov).
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
geo75

Post by geo75 »

tak koukám, že když mám zase konečně po roce čas a konečně mám i pohár z efka, všichni z éčkového topicu odcházejí. :D
Macropus Ultras Mania FC

Image
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Moje záverečné zhrnutie práve skončenej sezóny - mojím cieľom bol postup, nakoniec z toho bolo víťazstvo s veľkým náskokom 18 bodov. K tomu sa mi podaril historický úspech v SP pohári, kde som skončil až v ôsmom kole na pôde teamu z A-divízie. Káder sa mi v priebehu sezóny podarilo doplniť dvomi hráčmi do základnej jedenástky (CF A. Partridge a RB A. Eglynas) - aj vďaka tomu sa mi podarilo (opäť historicky) pokoriť výkonnostnú hranicu 140 - v zápase s DVKtym som zahral 141.

V budúcej sezóne sa teda po štyroch sezónach vraciam do D.11 s cieľom zabojovať o postup. Pri pohľade na súperov to jednoduché nebude, ale nejakú šancu mám. Team je perspektívny a ešte sa môže zlepšovať, miernym negatívom je slabšia konkurencia na lavičke (hoci oproti predošlým sezónam je to trochu lepšie).

Manažérom, ktorí budú v najbližšej sezóne bojovať v éčku, prajem veľa úspechov :)

History:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”