Som ochotný ich prepísať dotyčnému do excelu, ale ich následné upravovanie by som zanedbával...
Moderator: Czech Moderators
Nuž, ak sa nenájde nikto iný, skúsim si to zobrať. Môžem sa do toho pustiť tak začiatkom júla, dovtedy ešte potrebujem pár vecí vyriešiť.Hippopotamus wrote:Je tu niekto, kto by sa ujal týchto tabuliek miesto Azora![]()
Som ochotný ich prepísať dotyčnému do excelu, ale ich následné upravovanie by som zanedbával...
Dle kalkulačky to je o 2 tis. méně.oslicek wrote:+ € 133.836,00 Totemo Baka-cipoteam 3-1 Příjem z prodeje vstupenek (10837 tickets)
14 Dub 2015 + € 22.394,00 Totemo Baka-cipoteam 3-1 Výnos z domácího zápasu
14 Dub 2015 - € 8.106,00 Totemo Baka-cipoteam 3-1 Náklady na domácí zápas
14 Dub 2015 - € 4.200,00 Totemo Baka-cipoteam 3-1 Platy hráčů:
celkem + 145924 EUR
Hlavný zisk je z lístkov: počet divákov * cena vstupného * 0,95 (95% zo vstupného berie domáci, 5% ide hosťom)Prim wrote:Od ceho se vlastne odviji naklady resp. zisk z domaciho zapasu?
Nikdy jsem nad tim nepremyslel, az ted kdyz listuji timto topicem...
Listky jsou jasny, mne slo o ty nasledujici dve polozky: u zisku mi taky vychazi koeficient 2.065, ty naklady mam v porovnani s ostatnima tady vyssi, ale jak rikas, bude to souviset s velikosti stadionu, tudiz fixni polozka. Diky Hippo!Hippopotamus wrote:Hlavný zisk je z lístkov: počet divákov * cena vstupného * 0,95 (95% zo vstupného berie domáci, 5% ide hosťom)Prim wrote:Od ceho se vlastne odviji naklady resp. zisk z domaciho zapasu?
Príjmy z domáceho zápasu: počet divákov * cca 2,066 (mám pocit, že to číslo 2,066 je pri 100% spokojnosti fans a pri nižšej spokojnosti klesá)
Náklady: za každé sedadlo, parkovisko, bar a hajzel platíš A tiež za osvetlenie a tabule. Presné sumy ale netuším, ale sú to mizivé peniaze.
A preco si neaktualizoval aj moj rekord?Azor wrote:Tabulky aktualizovány
A co když nastavíš rozdělení 85% - 15%? Pořád dostáváš 95%?Hippopotamus wrote:Hlavný zisk je z lístkov: počet divákov * cena vstupného * 0,95 (95% zo vstupného berie domáci, 5% ide hosťom)Prim wrote:Od ceho se vlastne odviji naklady resp. zisk z domaciho zapasu?
Príjmy z domáceho zápasu: počet divákov * cca 2,066 (mám pocit, že to číslo 2,066 je pri 100% spokojnosti fans a pri nižšej spokojnosti klesá)
Náklady: za každé sedadlo, parkovisko, bar a hajzel platíš A tiež za osvetlenie a tabule. Presné sumy ale netuším, ale sú to mizivé peniaze.
Áno. Tých 85%, to je podiel zo všetkých vstupeniek pridelených pre domácich fanúšikov. No a z celkového zisku za vstupenky (teda vrátane vstupného hostí) sa potom vypočíta tvoj podiel zisku, čo je pri priateľskom zápase vždy 95%.puzzle wrote:A co když nastavíš rozdělení 85% - 15%? Pořád dostáváš 95%?
Nějak sem to přehlídl, během týdne to napravímHippopotamus wrote:A preco si neaktualizoval aj moj rekord?Azor wrote:Tabulky aktualizovány
opravenoAzor wrote:Nějak sem to přehlídl, během týdne to napravímHippopotamus wrote:A preco si neaktualizoval aj moj rekord?Azor wrote:Tabulky aktualizovány