Tak jsen byla zvědavá a prozkoumala a nejvíc má GK 144oliwapol wrote:Kolik nějaký váš hráč odehrál maximálně zápasů za sezonu?
Moje RB bude mít 173,to už je slušná porce

Moderator: Czech Moderators
Tak jsen byla zvědavá a prozkoumala a nejvíc má GK 144oliwapol wrote:Kolik nějaký váš hráč odehrál maximálně zápasů za sezonu?
Ja ich rotujem ako BenitezRaduuza wrote:Tak jsen byla zvědavá a prozkoumala a nejvíc má GK 144oliwapol wrote:Kolik nějaký váš hráč odehrál maximálně zápasů za sezonu?
No hej, oni sú dvaja takí blázni - http://www.soccerproject.com/spnewl_sta ... amid=48779prett wrote:Ahojte, v turnaji som narazil na hráča s obrovskou kapacitou štadióna:
http://www.soccerproject.com/spnewl_sta ... amid=37321
To muselo stať strašne prachy![]()
![]()
![]()
780000 ( + 20000)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odkaz, ktorý tam máš pre veľké logo (vlastne aj pre malé) je už nefunkčný. Oba máš cez imageshack.us, tak neviem, či tam niečo zmenili alebo čo. Ak máš ten obrázok, tak si ho prípadne nahraj cez inú stránku (napr. http://postimage.org/).malantajari wrote:Poradí mi někdo, proč se mi už několik dní nezobrazuje logo týmu?
Klasický zápas na remízu při lepším výkonu. A když si zahodil penaltu, tak to dopadlo jak dopadlo
Dostaneš, příští neděli. Částka se každý den zvyšuje o cca 86000Azor wrote:Představenstvo klubu je toho názoru, že bys v současnosti neměl vydat více než € 341.572,00. Částka, kterou Ti klub dovolí utratit se bude postupně zvyšovat.![]()
![]()
![]()
No ty vole, dostanu se během příštího týdne aspoň k miliónu?
Presne o 86 400€ denne, resp. o euro každú sekundusexy kote wrote:Dostaneš, příští neděli. Částka se každý den zvyšuje o cca 86000Azor wrote:Představenstvo klubu je toho názoru, že bys v současnosti neměl vydat více než € 341.572,00. Částka, kterou Ti klub dovolí utratit se bude postupně zvyšovat.![]()
![]()
![]()
Tak já bych radši, kdyby mi každou sekundu přistálo euro na účtěHippopotamus wrote:Presne o 86 400€ denne, resp. o euro každú sekundusexy kote wrote:Dostaneš, příští neděli. Částka se každý den zvyšuje o cca 86000Azor wrote:Představenstvo klubu je toho názoru, že bys v současnosti neměl vydat více než € 341.572,00. Částka, kterou Ti klub dovolí utratit se bude postupně zvyšovat.![]()
![]()
![]()
jen to brání nováčkům v předražených unáhlených nákupech, což je v pořádku... To, že si takový matador jako ty nechá zaniknout tým, aby si pak musel založit nový... Taky to asi stěžuje práci farmářům...Azor wrote: možnost utrácet milión za posily až 12 dní po registraci, to je teda dost na pikaču né-li na raiču a taky na facku Sjarelovi.
Tak ten limit chápu, nicméně čeho je moc, toho je příliš, ten milión na útratu by měl přijít už během 6-7 dne po registraci a za těch 12 dní by měl být tak 3 milióny. Ono to taky ale může být negativní v tom smyslu, že i úplný nováček se po týdnu na to vykašle, když nemůže nakupovattomkycz wrote:jen to brání nováčkům v předražených unáhlených nákupech, což je v pořádku... To, že si takový matador jako ty nechá zaniknout tým, aby si pak musel založit nový... Taky to asi stěžuje práci farmářům...Azor wrote: možnost utrácet milión za posily až 12 dní po registraci, to je teda dost na pikaču né-li na raiču a taky na facku Sjarelovi.
Azore tato"Novinka" funguje už více než 6 letAzor wrote:Tak ten limit chápu, nicméně čeho je moc, toho je příliš, ten milión na útratu by měl přijít už během 6-7 dne po registraci a za těch 12 dní by měl být tak 3 milióny. Ono to taky ale může být negativní v tom smyslu, že i úplný nováček se po týdnu na to vykašle, když nemůže nakupovattomkycz wrote:jen to brání nováčkům v předražených unáhlených nákupech, což je v pořádku... To, že si takový matador jako ty nechá zaniknout tým, aby si pak musel založit nový... Taky to asi stěžuje práci farmářům...Azor wrote: možnost utrácet milión za posily až 12 dní po registraci, to je teda dost na pikaču né-li na raiču a taky na facku Sjarelovi.
Ale ten limit je asi dobrá myšlenka, jen by ji to chtělo trochu upravit