Divize A

Moderator: Czech Moderators

Carl Kozojidky
Coach

Re: Divize A

Post by Carl Kozojidky »

Oslíčku, také jsem byl já tedy mile překvapený :-)

Bohužel tady to tak je... Již několik sezon se mi to občas tak také stalo... Klidně i přes 8 rozdíl a byla prohra... V této hře to nepochopíš :-D

Na druhou stranu i v normálním fotbale dokáže občas outsider překvapit ;-)
Gordon Condor
Assistant Manager

Post by Gordon Condor »

Pro Oslíčka, Tomkycze, Raduuzu a další: že jste mě v tom nechali samého mě teda ani trochu netěší :(
Sokol Oldřichovice / .The Simpsons. / Gondor Condors
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

Gordon Condor wrote:Pro Oslíčka, Tomkycze, Raduuzu a další: že jste mě v tom nechali samého mě teda ani trochu netěší :(
jsem ti v patách 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsem dneska koukal jak hrála Raduzka liga všiml jsem si celkem zajímavé věci .
Detaily hráče Losseni 'WR' Zeze Dallo - Hala Madrid výkon 78

pamatuju hráče s výkony 77 ,ale 78 si ani nevybavuju.

co je ale nakonec ještě zajímavější,to je historie toho hráče.

narození : 19 Zář 2014 Nurnberger Rostbratwurst

první prodej : 12 Říj 2014 Mayfield AFC 60 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 19.999.996,00 do Mayfield AFC .

druhý prodej ,když už byl jeho výkon spočítatelný : 11 Dub 2015 F.C. Magic Constanta 63 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 100.000.000,00 do F.C. Magic Constanta .

a třetí prodej mě hodně záhadný ani ne po měsíci :3 Kvě 2015 Hala Madrid 63 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 35.000.000,00 do Hala Madrid .

koupit hráče s výkonem 78 za 100M a po 3 týdnech ho bouchnout za směšných 35M se ztrátou 65M mi přijde silně zavánějcí korupcí.
Prodejce už zanikl a evidentně rozprodal tým a skončil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
druhý prodej ,když už byl jeho výkon spočítatelný : 11 Dub 2015 F.C. Magic Constanta 63 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 100.000.000,00 do F.C. Magic Constanta .

a třetí prodej mě hodně záhadný ani ne po měsíci :3 Kvě 2015 Hala Madrid 63 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 35.000.000,00 do Hala Madrid .

koupit hráče s výkonem 78 za 100M a po 3 týdnech ho bouchnout za směšných 35M se ztrátou 65M mi přijde silně zavánějcí korupcí.
Prodejce už zanikl a evidentně rozprodal tým a skončil.
s tím týmem tu byla velká kauza ale Ty jsi byl v té době trochu mimo SP...
tým byl zabanován ale hráči byli dáni na trh
Image
Gordon Condor
Assistant Manager

Post by Gordon Condor »

Pochvala Raduze, bohužel ani jejich parádní výkon Halu nepřibrzdil. Náš průměrný tým pro ně samozřejmě není konkurentem, takhle nahoře jsme jen omylem a brzy se začneme posouvat někam doprostřed tabulky, kam výkonnostně patříme. Myslel jsem, že to zkusíme aspoň v poháru, bohužel stejný nápad dostali všichni ostatní a co je nejhorší, Poláci celkem objektivně zhodnotili situaci a rozhodli se získat double. Kvalita a věkový průměr jejich kádru naznačuje, že nějak podobně bude asi vypadat nejméně 5 dalších sezón a pak jim možná začnou konkurovat Chelsea a možná i nějací další rumunští velkoobchodníci. Při pohledu na tuto neutěšenou situaci se nemohu ubránit myšlence, že je čas poohlédnout se po nějakém jiném projektu.
Sokol Oldřichovice / .The Simpsons. / Gondor Condors
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
oslicek

Post by oslicek »

hmm, tohle je totálně zpackaná sezóna - tři remízy s lepším výkonem + čtvrtá po dvou červených na rozhodčího 47; dvě prohry, kdy sem prohrál na výkon o bod, pak třetí, kdy se vyhrálo o 7 bodů a poslední s přímou červenou proti Hale Madrid. ten random je nakloněný na jednu stranu a vůbec mu to není trapné. teď pár měsíců budu mít hooodně omezený přístup k netu, tak se omlouvám, pokud proti někomu nestihnu nastavit nebo tam budou nastupovat hráč, kteří tam nemají co dělat. abyste si to někdo nevztahovali, že proti vám něco mám :-). nějak ani nevím, jestli se mám chtít zachránit nebo ne.

Kondoři to nahoře rozjeli ve velkém stylu - mohlo by to vyjít - budu držet palce.
Carl Kozojidky
Coach

Post by Carl Kozojidky »

Dnes jsem byl potěšen výkonem týmu :-)

Gondor Condors 3 - 4 1.SK Carl Kozojidky výhra v 91. minutě z penalty :-)

Uvidíme ještě dva zápasy zda se nám podaří to udržet na polovinu sezony na 3.místě...
A jak to bude dááál :-)

A pro info ostatních, tým vede tuto sezonu již pouze manažer Carlsberk cz - Kubajdí. Manažer acskncl týmu ruda masina je a bude pouze opravdu na nutný zástup.

Kubajdí
maybach
Team Manager

Post by maybach »

Tak uz vlastne muzeme pogratulovat Hale k prvnimu mistu :mrgreen:
s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2. :(
s.51 E35 --- 3.

FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Carl Kozojidky wrote:A pro info ostatních, tým vede tuto sezonu již pouze manažer Carlsberk cz - Kubajdí. Manažer acskncl týmu ruda masina je a bude pouze opravdu na nutný zástup.
Tak ti to predsavzatie vydržalo až pár dní. Keď sa tak pozerám na loginy tvojho tímu, mám pocit, že ho riadia dvaja rovnocenní manažéri...

Keď Mccgrady hral na vrchole, v priemere možno tak 3x za sezónu mi večer prišla sms, či by som mu na večer a na ligu nenastavil, že niekde chlastá a už to proste nedá. A možno raz za 2-3 sezóny som sa mu staral o tím normálne pár dní, keď šiel kamsi na výlet/dovolenku. Tak nejak chápem pojem "nutný zástup".
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Carl Kozojidky wrote:A pro info ostatních, tým vede tuto sezonu již pouze manažer Carlsberk cz - Kubajdí. Manažer acskncl týmu ruda masina je a bude pouze opravdu na nutný zástup.
Tak ti to predsavzatie vydržalo až pár dní. Keď sa tak pozerám na loginy tvojho tímu, mám pocit, že ho riadia dvaja rovnocenní manažéri...

Keď Mccgrady hral na vrchole, v priemere možno tak 3x za sezónu mi večer prišla sms, či by som mu na večer a na ligu nenastavil, že niekde chlastá a už to proste nedá. A možno raz za 2-3 sezóny som sa mu staral o tím normálne pár dní, keď šiel kamsi na výlet/dovolenku. Tak nejak chápem pojem "nutný zástup".
Ono je jaksik rozdíl když někdo chlastá či jede na dovolenou anebo když je člověk v nemocnici :wink: Mimochodem, Grady měl tedy dobrou spolupráci s Tebou, i když šel chlastat tak nemusel předem nastavovat, přeci jen když se zdržel, tak prostě napsal Tobě a bylo to.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote: Ono je jaksik rozdíl když někdo chlastá či jede na dovolenou anebo když je člověk v nemocnici :wink: Mimochodem, Grady měl tedy dobrou spolupráci s Tebou, i když šel chlastat tak nemusel předem nastavovat, přeci jen když se zdržel, tak prostě napsal Tobě a bylo to.
Ak sa na jeden tím prihlásia behom týždňa dvaja manažéri cca po 20krát, tak ho proste riadia dvaja manažéri bez rozumného dôvodu. Grady mal nastavené vždy tak 2-3 dni dopredu, keď sa celý deň nemohol prihlásiť a nepodarilo sa mu to ani večer a mal pred ťažkou ligou, chcel po mne doladenie a chcel to naozaj výnimočne. Nie x krát denne po každej simulácii, po ktorej tam byť nemohol (a niekedy aj mohol), ako je to v tomto prípade.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

odfláknutá sezóna je za námi a nakonec teda držíme ligovou příslušnost, ale bylo to o prsa...
tomkycz

Post by tomkycz »

plnej počet bodů za týden proti aktivním manažerům jsem snad během poslední áčkové účasti neurval 8) no musím trochu máknout, v druhé půli už budu vařit z vody :evil:
oliwapol

Post by oliwapol »

Od prvního zápasu s F.C. OLTEANCA se čekalo více,ale přímá redka v 22 min udělala svoje a tím pádem bylo hovno bodu :lol: a vítězství nad resim a kosterem už bylo nutností jinak by tahle sezona šla už zabalit. A poslední zápas týdne s remedym ČK v 80 a 81 min a to se pak těžko boduje (tak trochu se s tím počítalo,takže žádný velký smutek)
Začátek dalšího týdne je fajnový :mrgreen:
ACS Pardubice
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”