Bohužel tady to tak je... Již několik sezon se mi to občas tak také stalo... Klidně i přes 8 rozdíl a byla prohra... V této hře to nepochopíš

Na druhou stranu i v normálním fotbale dokáže občas outsider překvapit

Moderator: Czech Moderators
jsem ti v patáchGordon Condor wrote:Pro Oslíčka, Tomkycze, Raduuzu a další: že jste mě v tom nechali samého mě teda ani trochu netěší
s tím týmem tu byla velká kauza ale Ty jsi byl v té době trochu mimo SP...pupajdi13 wrote:
druhý prodej ,když už byl jeho výkon spočítatelný : 11 Dub 2015 F.C. Magic Constanta 63 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 100.000.000,00 do F.C. Magic Constanta .
a třetí prodej mě hodně záhadný ani ne po měsíci :3 Kvě 2015 Hala Madrid 63 Losseni Zeze Dallo byl prodán za € 35.000.000,00 do Hala Madrid .
koupit hráče s výkonem 78 za 100M a po 3 týdnech ho bouchnout za směšných 35M se ztrátou 65M mi přijde silně zavánějcí korupcí.
Prodejce už zanikl a evidentně rozprodal tým a skončil.
Tak ti to predsavzatie vydržalo až pár dní. Keď sa tak pozerám na loginy tvojho tímu, mám pocit, že ho riadia dvaja rovnocenní manažéri...Carl Kozojidky wrote:A pro info ostatních, tým vede tuto sezonu již pouze manažer Carlsberk cz - Kubajdí. Manažer acskncl týmu ruda masina je a bude pouze opravdu na nutný zástup.
Ono je jaksik rozdíl když někdo chlastá či jede na dovolenou anebo když je člověk v nemocniciHippopotamus wrote:Tak ti to predsavzatie vydržalo až pár dní. Keď sa tak pozerám na loginy tvojho tímu, mám pocit, že ho riadia dvaja rovnocenní manažéri...Carl Kozojidky wrote:A pro info ostatních, tým vede tuto sezonu již pouze manažer Carlsberk cz - Kubajdí. Manažer acskncl týmu ruda masina je a bude pouze opravdu na nutný zástup.
Keď Mccgrady hral na vrchole, v priemere možno tak 3x za sezónu mi večer prišla sms, či by som mu na večer a na ligu nenastavil, že niekde chlastá a už to proste nedá. A možno raz za 2-3 sezóny som sa mu staral o tím normálne pár dní, keď šiel kamsi na výlet/dovolenku. Tak nejak chápem pojem "nutný zástup".
Ak sa na jeden tím prihlásia behom týždňa dvaja manažéri cca po 20krát, tak ho proste riadia dvaja manažéri bez rozumného dôvodu. Grady mal nastavené vždy tak 2-3 dni dopredu, keď sa celý deň nemohol prihlásiť a nepodarilo sa mu to ani večer a mal pred ťažkou ligou, chcel po mne doladenie a chcel to naozaj výnimočne. Nie x krát denne po každej simulácii, po ktorej tam byť nemohol (a niekedy aj mohol), ako je to v tomto prípade.Azor wrote: Ono je jaksik rozdíl když někdo chlastá či jede na dovolenou anebo když je člověk v nemocniciMimochodem, Grady měl tedy dobrou spolupráci s Tebou, i když šel chlastat tak nemusel předem nastavovat, přeci jen když se zdržel, tak prostě napsal Tobě a bylo to.