neuměli ji totiž udělatpupajdi13 wrote:že nemáte společnou fotku je ale mínus pánové

Moderator: Czech Moderators
neuměli ji totiž udělatpupajdi13 wrote:že nemáte společnou fotku je ale mínus pánové
takže 48 nie je správna odpoveď? tak to budem musieť skontrolovať kvízy keď budem doma, Dajo a Milko, koľko ste tipovali vy?Raduuza wrote:Děkuji všem gentlemanům, kteří mi ubrali, mezi něž nepatří Hippo, který mi přidal
Styď se Hippo, jaks na to vůbec přišel?Raduuza wrote: Děkuji všem gentlemanům, kteří mi ubrali, mezi něž nepatří Hippo, který mi přidal
Děkuji, jsi nejlepšííípalo wrote:Styď se Hippo, jaks na to vůbec přišel?Raduuza wrote: Děkuji všem gentlemanům, kteří mi ubrali, mezi něž nepatří Hippo, který mi přidal![]()
Já jsem jim říkal, že je Ti 22 ale nikdo mi to nechtěl věřit...
Hippo vie predsa všetko, tak som sa spoliehal na nehopupajdi13 wrote:no hlavně by mě zajímalo,když jsi tu kvízovou otázku dával,tak čím jsi se řídil jako správnou odpovedína profilu má 1915
to by byla hustá 102letá soccerprojektantka
![]()
![]()
každopádně to pobavilo.....vid Raduu
no v tomhle případě asi budu jedinej já kdo ví správnou odpověď .HugoBoss wrote: Hippo vie predsa všetko, tak som sa spoliehal na nehoale potom palo presvedčivo zahlásil, že 48
Tipoval som rozhodne menej, som predsa gentleman.HugoBoss wrote:takže 48 nie je správna odpoveď? tak to budem musieť skontrolovať kvízy keď budem doma, Dajo a Milko, koľko ste tipovali vy?Raduuza wrote:Děkuji všem gentlemanům, kteří mi ubrali, mezi něž nepatří Hippo, který mi přidal
ja len že ak si tipol správne tak zase obehneš MilkaDajo wrote:Tipoval som rozhodne menej, som predsa gentleman.HugoBoss wrote:takže 48 nie je správna odpoveď? tak to budem musieť skontrolovať kvízy keď budem doma, Dajo a Milko, koľko ste tipovali vy?Raduuza wrote:Děkuji všem gentlemanům, kteří mi ubrali, mezi něž nepatří Hippo, který mi přidal
Správná odpověď je k vidění Na fízlárně...pupajdi13 wrote:no v tomhle případě asi budu jedinej já kdo ví správnou odpověď .HugoBoss wrote: Hippo vie predsa všetko, tak som sa spoliehal na nehoale potom palo presvedčivo zahlásil, že 48
palo wrote:Správná odpověď je k vidění Na fízlárně...pupajdi13 wrote:no v tomhle případě asi budu jedinej já kdo ví správnou odpověď .HugoBoss wrote: Hippo vie predsa všetko, tak som sa spoliehal na nehoale potom palo presvedčivo zahlásil, že 48
![]()
Pamatoval jsem si,že má Radu 2 syny ve stejném věku jako jsou moji kluci,ale jí jsem bohužel rok přidal.
Raduuza wrote:
Muzeme to rovnou zaokrouhlit na pade, to uz stejne vyjde na stejno![]()