Tak tak až na ten post teda ..Juros89 wrote:Tak já jsem taky narazil na jednoho poměrně dobrého mladíka, který se u mě vytrénoval, ale už šel pryč:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Jen škoda, že to nebyl CB!

Moderator: Czech Moderators
Tak tak až na ten post teda ..Juros89 wrote:Tak já jsem taky narazil na jednoho poměrně dobrého mladíka, který se u mě vytrénoval, ale už šel pryč:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Jen škoda, že to nebyl CB!
Kiežby lepší hráči stáli len 20M. V každom prípade, odmena za víťazstvo v áčku je ok, keby bola tak vysoká, aby pokrývala výdaje na udržiavanie tímu, tímy by ostávali extrémne dlho na najvyšších pozíciách a to by bola v celku nuda - podľa mňa je pekné, keď víťazi áčka sa striedajú a ten, čo je dnes v éčku, môže o 5 sezón vyhrať áčko. A je aj ľahšie sa dostať do toho áčka, čo je lepšie pre všetkých manažérov v hre (okrem tých 16, čo zrovna áčko hrá). Lepšie ako v realite, kde sa točí možno 10 top tímov bez takmer nulovej šance, aby sa pridal niekto ďalší.steblohaf wrote:Zdar,soccerproject hraji deset let a nenechává mě klidným situace kolem přestupů.Neuvěřitelná inflace a neschoplnost tvůrců nějak zasáhnout.Ve hře,kde vítěz nejvyšší soutěže dostává odměnu 3 mil Euro se cena hráčů běžně pohybuje na úrovni 3 - 8 mil. Lepší hráč stojí klidně 20 mil.Spousta manažerů,která se podílí na vyhnání cen do závratných výšek posléze zkrachuje a hru opouští..Žádám o posouzení 80 % všech přestupů,hráči jsou prodáváni za přehnané částky a odporuje to přímo pravidlům.Cituji :Obchody s nereálnými částkami mohou být upraveny nebo zrušeny a mohou zapříčinit potrestání zúčastněných manažerů. Pokud obdržíte přemrštěnou nabídku na Vašeho hráče, kontaktujte nás a předejděte svému případnému potrestání.Nenechte soccerproject zcela zemřít a pokud už je mrtvý a nikdo se o jeho chod pořádně nestará,nemá už co pohledávat na internetu.
Hippo...doufám,že ta "půlka" nejsem v tvých očích jáHippopotamus wrote: fungujúcich šerifov je 2,5 (to je presné číslo, nie napísaná sranda)..
Tos mě pobavil....HugoBoss wrote:...ja by som však uvítal aj drastickejšiu zmenu v podobe 10/10
.
Nie, to mal byť Remedy, my dvaja sme mali byť tí "plnohodnotní"pupajdi13 wrote:Hippo...doufám,že ta "půlka" nejsem v tvých očích jáHippopotamus wrote: fungujúcich šerifov je 2,5 (to je presné číslo, nie napísaná sranda)..