Po polovici sezóny som na 10. mieste s 18-imi bodmi, rovnaký počet bodov má aj jeden tím pred nami aj za nami. Bilancia negatívna 5-3-7.
Hnevajú ma 3 veci:
1. Že som jediným tímom, ktorý FC Iasi obral o body (okrem rozpredaného Sokol Dubidze). Rumun začal rozpredávať až po našom vzájomnom zápase a tak všetkým súperom daroval 6 bodov kým mne iba 4. Tieto dva body mi citeľne chýbajú v boji o záchranu. Na podobné situácie mám šťastie, hneď v premiérovej sezóne v A som bol rovnako jediným nerozpredaným tímom, ktorého porazil FC Wonder Who a v sezóne 86 zase rovnaká situácia s gregoricom a jeho FC Rovinka. Takže už by aj stačilo
2. Že som sa už aj ja pridal k manažérom, ktorí zabudli predĺžiť zmluvu hráčovi a ten tak odišiel z klubu aj z celej hry.
3. Že mi moc nepasovali rozhodcovia. Z 15 zápasov som vyfasoval len 2x veľmi prísneho rozhodcu a 2x rozhodcu s prísnosťou okolo 70%. Zvyšok úplní trapkovia

Aj to stojí za naším biednym postavením v tabuľke, v odvetnej časti by to však malo byť trocha lepšie, tak hádam sa to odrazí aj na výsledkoch.
Rozdiely v tabuľke sú veľmi malé, medzi ôsmym a trinástym tímom je rozdiel iba štyri body. O spokojnosti s desiatym miestom nemôže byť ani reč, preto sa v odvetnej časti budem snažiť viac aby som si udržal prvoligovú príslušnosť aj do budúcna. Hon na body začíname hneď v pondelok u Milka