Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Post Reply
Guest

Post by Guest »

WEBGAME WARRIOR wrote:
Drajmi wrote:K tìm on-line lidem, myslím že to jde jen pokud máš zaplacené èlenství v SPFA.
Procenta u hráèù nevim pøesnì, ale nìkde jsem èetl, že u hráèù kteøí ti pøicházejí z juniorky, tak je to ovlivnìno kvalitou tvého trenéra mládeže.

A k podpisování smluv. Když jsem zaèínal, tak jsem taky dával tuèný podpisový bonusy, ale už jsem se na to vykašlal. Teï jim dávám jen normální plat, pøípadnì bonus za výhru, i když ani ten už moc nedávám. Stáhni si prográmek SPMT a ten ti poradí, mùžeš si tam zkoušet výpoèty smluv

hm to si mi furt nepoeadil strategii jak natyo aby podepsal..kolik mam pridat !!! abych zas nepreplatil
pomulu prihazuj a kdyz se ti zda byt moc tak ho nekupuj - ja jsem tak odmit nekolik hracu co chteli moc velkej plat. musis skouset hledat, nebo spmt kde jak uz psal drajmi si muzes spocitat kolik by mel brat.

se mi zda, ze se zabyvas blbostma, musis skouset sam nejlip zjistis co a jak, udelas par chyb, asi jako kazdej :roll: :roll: :roll:
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

Anonymous wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote:
Drajmi wrote:K tìm on-line lidem, myslím že to jde jen pokud máš zaplacené èlenství v SPFA.
Procenta u hráèù nevim pøesnì, ale nìkde jsem èetl, že u hráèù kteøí ti pøicházejí z juniorky, tak je to ovlivnìno kvalitou tvého trenéra mládeže.

A k podpisování smluv. Když jsem zaèínal, tak jsem taky dával tuèný podpisový bonusy, ale už jsem se na to vykašlal. Teï jim dávám jen normální plat, pøípadnì bonus za výhru, i když ani ten už moc nedávám. Stáhni si prográmek SPMT a ten ti poradí, mùžeš si tam zkoušet výpoèty smluv

hm to si mi furt nepoeadil strategii jak natyo aby podepsal..kolik mam pridat !!! abych zas nepreplatil
pomulu prihazuj a kdyz se ti zda byt moc tak ho nekupuj - ja jsem tak odmit nekolik hracu co chteli moc velkej plat. musis skouset hledat, nebo spmt kde jak uz psal drajmi si muzes spocitat kolik by mel brat.

se mi zda, ze se zabyvas blbostma, musis skouset sam nejlip zjistis co a jak, udelas par chyb, asi jako kazdej :roll: :roll: :roll:

treba se oto zajima nebot mne hra zatim zaujala a chci byt aspon dobrej kdyz ne nejlepsi

kazdy mi tu pise ze se zabyvam blbostma atd no tak to forum rovnou zruste :wink: at vas tu nikdo neotravuje mohl by sem drzet hubu a neptat se jako ostatni..ale tim ze se zeptam tu doufam nestravim more casu a nekdo mi pomuze abych byl lepsi nez ti co se nezeptaj :twisted:

a propo..kde se da stahnout ten program... SPMT ..skousel sem to zadat do goglu..ale nic mi to nenaslo :idea: 8)
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

na predchazejici strance mas link :wink: :roll:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Joey
Assistant Manager

Otazky:)

Post by Joey »

Mohl byste mi prosím vás nìkdo vysvìtlit funkci skauta...napada me ze kdyz ho budu mit na nejvyssi procento vyjedná snad mirnejsi smlouvu za min penez?? chapu to dobre??Jo a cim zvysim pocet fanousku??Dik
http://www.fkliblice.cesbrod.cz
manager: xfott;team: TJ Liblice 1927
Image
frankie_doparoma

pocet fanousku zvysis vyhrama, pustupy do vyssich divizi... :)
Joey
Assistant Manager

Post by Joey »

a nevis prosim te jak je to potom kdyz teba prohravas nebo sestoupis jestli ti zustavaj??Funguje to zas opaènì??
Image
frankie_doparoma

rekl bych ze ano, ale nemam s tim zkusenosti 8)
Joey
Assistant Manager

Post by Joey »

hele a jeste jedna..nevis jak to funguje s rekalmnima tabulema..cim vyssi hrajes divizi tim za ne dostavas i vic penez co??..A nevis ejslti se reklamni tabule kazdou simulaci meni a jsou jine..zda se mi totiz ze uz dalsi dobu tak 3-4 dny mam porad tu nejmensi castku v nabidkach..a porad stejnou
Image
frankie_doparoma

jj kdyz hrajes vejs dostavas vic (ale ne wo moc)
kdyz rozsiris stadak tak jich budes mit vic
Joey
Assistant Manager

Post by Joey »

jo dobre a jak je to s tou nabidkou ..mam totiz na jedny volno ..ale porad mi tam nabizeji stejnou reklamu asi tri dny ...za stejny penize..objevi se jina samozdrejme za vic penez :twisted: nebo musim vzit tu co mi nabizej :(
Image
frankie_doparoma

ja dicki wemu tu nejvyhodnojsi, na nic necekam :)
Joey
Assistant Manager

Post by Joey »

no ja nevim 9,750 mi neprijde az tak hodne za 13 dni mival jsem driv prave lepsi nabidky...ale nevim prave jeslti se to meni ze bych treba nekdy narazil na lepsi :wink: ..jinak kdyz chci postavit zhruba svoji nejsilnejsi sestavu v SPMT tak das Estimated perfomance nebo best estimated performace..nevim totiz jeslti sjem to spravne pochopil
Image
miso857
Team President

Post by miso857 »

stavaj naj zostavu podla seba... skaut je na to ze mozes nakupovat viacej hracov naraz ak som to pochopil spravne a tabula je stabilna za 9500 tych mas najviac a naj ponuky su na dva tri dni a potom mozes mat tri od sanmaxu za viac ale na dlhsie....
b03oburkaj
Team Manager

Vek

Post by b03oburkaj »

Muzete mi poradit, jak je to s vekem hracu? To se kazdou sezonu hracovi zvysi o rok?
FC Opatov - b03oburkaj
12. sezóna - 1 v G.222 / 13. sezóna - 1 v F.74 / 14. sezóna - 2 v E.25 / 15. sezóna - 11 v D.9 / 16. sezóna - 2 v E.27 / 17. sezóna - 4 v D.9/ 18. sezóna - 6 v D.9
miso857
Team President

Post by miso857 »

no v podstate jo mas tam nekde pri hraci narozeniny a vtedy se jim zvysi a kdyz si nainstalujes spmt tak tam to mas taky...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”