jestli to bude blondata rumunka, tak tomu nebudu verit.Evandro wrote:tak jo, ale pokud bude hnusná a èerná jak bota, tak to vidìt ani nechcu...nechtìl bych si pak èistit monitor od zvratkùpatqa wrote:tak dobre, jdu ji napsat, ze bys chtel jeji fotku, udelam to pro tebe
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
patqa
- Member of the Soccer Project Association
nerazzurri
NA PRODEJ [FOR SALE]:
NA PRODEJ [FOR SALE]:
-
Evandro
maximálnì obarvenápatqa wrote:jestli to bude blondata rumunka, tak tomu nebudu verit.Evandro wrote:tak jo, ale pokud bude hnusná a èerná jak bota, tak to vidìt ani nechcu...nechtìl bych si pak èistit monitor od zvratkùpatqa wrote:tak dobre, jdu ji napsat, ze bys chtel jeji fotku, udelam to pro tebe

tak potom hod foto sem nech vsetci vidime ...
a hodte ockopm na pocet divakou v tomto zapase.. ... a dal som vsetkych 5 penalt a 3som chytil co je tiez zajújimave... hral som jeden zapas ale neviem najst link na neho bol s hfk hrosiky ak by ste niekto chceli tak sa na to pozrite bo ak vas mozem poprosit hodte sem link...
a hodte ockopm na pocet divakou v tomto zapase.. ... a dal som vsetkych 5 penalt a 3som chytil co je tiez zajújimave... hral som jeden zapas ale neviem najst link na neho bol s hfk hrosiky ak by ste niekto chceli tak sa na to pozrite bo ak vas mozem poprosit hodte sem link...
Last edited by miso857 on Wed Jun 21, 2006 3:42 pm, edited 2 times in total.
to asi nebude ten zapasmiso857 wrote:tak potom hod foto sem nech vsetci vidime ...![]()
a hodte ockopm na pocet divakou v tomto zapase.. http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=45897 a dal som vsetkych 5 penalt a 3som chytil co je tiez zajújimave...
StenCZ - Spartaaa!!!
||Season 11 - 4. in G.718||Season 12 - 1. in G.718||Season 13 - 1. in F.240||
||Season 11 - 4. in G.718||Season 12 - 1. in G.718||Season 13 - 1. in F.240||
-
adriano10
toto je celkem dobrá hláška...:
to muselo být oìkný kopyto!!!
nebo toto:
soupeøùv nos by mohl vyprávìt
:
Aristide Sanogo mìl pøed sebou celou odkrytou branku, ale vystøelil tak nepøesnì, že soupeø vhazoval aut...
nebo toto:
Geoffrey Rozehnal svùj nárt pøi bránìní používal v ponìkud neobvyklé výšce, soupeøùv nos by mohl vyprávìt... Napomenutí ho za to neminulo.
Edham Hadad zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystøídání, na høišti to smrdí rybinou...
-
frankie_doparoma
http://www.soccerproject.com/speler_det ... id=3101261
co na nej rikate?
skoda ty agrese ale u golmana neni tak dulezita... Ceska repre se nemusi o svou budoucnost bat 
co na nej rikate?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
rust
- Team Board Member
frankie_doparoma wrote:http://www.soccerproject.com/speler_det ... id=3101261
co na nej rikate?skoda ty agrese ale u golmana neni tak dulezita... Ceska repre se nemusi o svou budoucnost bat
mam totiz taky Petra Langera v brane!!!!!!!!!!!
-
Yamagara no Miharu
-
Yamagara no Miharu