ja beriem zasadne aby bolo viac ako 9750 na den... a snazim sa nejst vyssie ako tyzden, aj ked som teraz sice zobral na 12 dni...Drajmi wrote:Počkej si, přijde lepšíHoriaciles wrote:Ked dostanem tabulu AISG na 44 dni ked ju hned nevezmem moze mi hodit aj nejaku AISG za menej dni alebo bude tam stale ta na 44dni ?
Mal som totiz uz aj 175k na 1 den a teraz mi hodilo 111k na 44 dni. Nabídky se mění každý den
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Ahoj, hraju teprve tyden, ze 4 zapasu jsem 3 prohral...
ale hra se mi moc líbí. Nikde jsem se nedocetl system postupu a sestupu z divizi, zatim jsem beznadejne posledni v G26 a nejspis to do konce sezony vzhledem k pozdnimu zacatku nezlepsim, poradi nekdo kolik muzstev spadne a kolik postoupi? Díkes za radu ahoj viktor

Foxir wrote:Vitej na SoccerProjectu i na jeho diskusnim foru. Jestli jsi
jeste nedospel k nazoru, ze je SP bezkonkurencne nejlepsi zabavou, tak to muze znamenat jedine to, ze jsi jeste dostatecne nepronikl do jeho taju. Ale to je normalni, v nas se zavislost na nem take neobjevila hned, museli jsme projit trnitou cestu poznavani a ted tu jsme proto, abychom Ti ji usnadnili. Pokud napises do tohoto topicu sve manazerske jmeno, email, proste nejaky kontakt, bude Ti pridelen nebo se Te sam ujme jeden ze staresinu zde na SP, aby Ti pomohl s Tvymi problemy, ktere pocatek hrani prinasi.
Pokud bys mel problem, se kterym se chces obratit primo na mne, muzes mne kontaktovat pres SP-postu, ICQ (226799990) nebo email (foxir@centrum.cz). Pokud to bude v me moci, rad Ti pomohu.
Radi Ti pomohou i :
frankie_doparoma - FC Hash Amsterdam (ICQ 321533421)
simi8 - Sparta Mratín (ICQ 230394536, email: s.i.m.i.8@seznam.cz
Kubiczech - SKS Forever (ICQ 305277602)
Sadlo - Sadlos (ICQ 230945524, email: fffjjj@seznam.cz)
miso857 - Blue Debils (SP posta, v nejkrajnejsim pripade mail: miso857@azet.sk)

Jelikož z Géèka nejde msestoupit tak nesestoupíš, jinak jich sestupuju šest týmù a dva postupujù!
ACS HOOLIGANS!
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Na zaèátek Tì utìším, že každý z nás kdo zaèínal tak to mìl v zaèátcích tìžky a prohrával a s postupným zlepšováním týmu pøišly i lepší výsledky. Systém postupu a sestupu je jednoduchý, postupují první dva a sestupuje 6 týmù pod èárou(z tabulky to lze odeèíst). Ale z Géèka se zatím nesestupuju, protože ještí není nižší divize, ale je v plánu.viktor11 wrote:Ahoj, hraju teprve tyden, ze 4 zapasu jsem 3 prohral...ale hra se mi moc líbí. Nikde jsem se nedocetl system postupu a sestupu z divizi, zatim jsem beznadejne posledni v G26 a nejspis to do konce sezony vzhledem k pozdnimu zacatku nezlepsim, poradi nekdo kolik muzstev spadne a kolik postoupi? Díkes za radu ahoj viktor

-
Evandro wrote:Na zaèátek Tì utìším, že každý z nás kdo zaèínal tak to mìl v zaèátcích tìžky a prohrával a s postupným zlepšováním týmu pøišly i lepší výsledky. Systém postupu a sestupu je jednoduchý, postupují první dva a sestupuje 6 týmù pod èárou(z tabulky to lze odeèíst). Ale z Géèka se zatím nesestupuju, protože ještí není nižší divize, ale je v plánu.viktor11 wrote:Ahoj, hraju teprve tyden, ze 4 zapasu jsem 3 prohral...ale hra se mi moc líbí. Nikde jsem se nedocetl system postupu a sestupu z divizi, zatim jsem beznadejne posledni v G26 a nejspis to do konce sezony vzhledem k pozdnimu zacatku nezlepsim, poradi nekdo kolik muzstev spadne a kolik postoupi? Díkes za radu ahoj viktor
jak na to koukam tak sem vyfasnul hooodne dobrej tym... zacal sem hrat asi 4dny pred zacatkem teto sezony... moje statistika je 18-4-1 a jsem v tabulce druhy... takz ena to ze hraju 1. sezonu tak dobry ne?:-DDD
www.fkdukla.cz
season 12.(my 1st.)- 2. in G.408
season 13.- 5. in F.136
season 14.- 1. in F.136
season 15.- 14. in E.46
season 16.- 15. in F.136
season 17.- 16. in G.407
season 18.- 1. in H.?
season 19.- 1. in G.?
season 13.- 5. in F.136
season 14.- 1. in F.136
season 15.- 14. in E.46
season 16.- 15. in F.136
season 17.- 16. in G.407
season 18.- 1. in H.?
season 19.- 1. in G.?
-
Uvidíme v F!chavi.27 wrote:jak na to koukam tak sem vyfasnul hooodne dobrej tym... zacal sem hrat asi 4dny pred zacatkem teto sezony... moje statistika je 18-4-1 a jsem v tabulce druhy... takz ena to ze hraju 1. sezonu tak dobry ne?:-DDD

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
No možná to teï teší, ale mìl jsem v divizi pøesnì tvùj pøípad a po postupu uhrál asi jenom 5 bodù a šel zpátkychavi.27 wrote: jak na to koukam tak sem vyfasnul hooodne dobrej tym... zacal sem hrat asi 4dny pred zacatkem teto sezony... moje statistika je 18-4-1 a jsem v tabulce druhy... takz ena to ze hraju 1. sezonu tak dobry ne?:-DDD

hodnì štìstí Sádlo
no neboj,ja sem tak trochu realista a necekam ze bych mohl udelat nejakej dobrej vysledek v efku(teda jestli se tam dostanu... ale snad jo...) ale tak trochu doufam ze bych se mohl aspon udrzet...ss wrote:No možná to teï teší, ale mìl jsem v divizi pøesnì tvùj pøípad a po postupu uhrál asi jenom 5 bodù a šel zpátkychavi.27 wrote: jak na to koukam tak sem vyfasnul hooodne dobrej tym... zacal sem hrat asi 4dny pred zacatkem teto sezony... moje statistika je 18-4-1 a jsem v tabulce druhy... takz ena to ze hraju 1. sezonu tak dobry ne?:-DDD... Být tebou tak se zas tolik neruduju... Tøeba však budeš válit i v efku
![]()
hodnì štìstí Sádlo

www.fkdukla.cz
season 13.- 5. in F.136
season 14.- 1. in F.136
season 15.- 14. in E.46
season 16.- 15. in F.136
season 17.- 16. in G.407
season 18.- 1. in H.?
season 19.- 1. in G.?
season 13.- 5. in F.136
season 14.- 1. in F.136
season 15.- 14. in E.46
season 16.- 15. in F.136
season 17.- 16. in G.407
season 18.- 1. in H.?
season 19.- 1. in G.?
v prvom rade kazdy potrebuje aspon sezonu na to aby vytrenoval hracov a pochopil o co tu ide ale vy to mate lahsie pretoze sa mozete spytat na cokolvek slo to tak vzdy len teraz vie viacej ludi odpoved.... a ja asi postupim teraz do ecka ale neckam ze sa udrzim ale mozno prekvapime aj ja aj ty.... ale bol by to zazrak...
Foxir wrote:Vitej na SoccerProjectu i na jeho diskusnim foru. Jestli jsi jeste nedospel k nazoru, ze je SP bezkonkurencne nejlepsi zabavou, tak to muze znamenat jedine to, ze jsi jeste dostatecne nepronikl do jeho taju. Ale to je normalni, v nas se zavislost na nem take neobjevila hned, museli jsme projit trnitou cestu poznavani a ted tu jsme proto, abychom Ti ji usnadnili. Pokud napises do tohoto topicu sve manazerske jmeno, email, proste nejaky kontakt, bude Ti pridelen nebo se Te sam ujme jeden ze staresinu zde na SP, aby Ti pomohl s Tvymi problemy, ktere pocatek hrani prinasi.
Pokud bys mel problem, se kterym se chces obratit primo na mne, muzes mne kontaktovat pres SP-postu, ICQ (226799990) nebo email (foxir@centrum.cz). Pokud to bude v me moci, rad Ti pomohu.
Radi Ti pomohou i :
frankie_doparoma - FC Hash Amsterdam (ICQ 321533421)
simi8 - Sparta Mratín (ICQ 230394536, email: s.i.m.i.8@seznam.cz
Kubiczech - SKS Forever (ICQ 305277602)
Sadlo - Sadlos (ICQ 230945524, email: fffjjj@seznam.cz)
miso857 - Blue Debils (SP posta, v nejkrajnejsim pripade mail: miso857@azet.sk)
ahoj som tu nový celkom sa mi pozdáva tento project ale neviem si sním rady.,Vdaka za každú pomoc
-
Chlapáci mám dotaz, mám zájem o jednoho hráèe. Všechny zájemce jsem zatlaèil do kouta a jsem jediný zájemce. Ten talián co mi ho chce prodat, mi nabízí, že když mu dám urèitou èástku, tak je mùj zítra ráno v 10 hod. To je trošku drzost ne, když jsem jediný zájemce. Nemùže si to pøeci rozmyslet a stáhnout ho z prodeje ne?