Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tabak
Team Board Member

a

Post by tabak »

tak to si presne napísal,že to tu nepatrí,ale do iného topicu :lol:
krup72
Member of the Soccer Project Association

nedostatek penez

Post by krup72 »

Co se stane, kdyz dam nejvyssi nabidku, ale nebudu mit na nakup dost penez (nebo budu v minusu)?
Z prodeje sejde nebo se dostanu do minusu?

Diky.
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Re: nedostatek penez

Post by WEBGAME WARRIOR »

krup72 wrote:Co se stane, kdyz dam nejvyssi nabidku, ale nebudu mit na nakup dost penez (nebo budu v minusu)?

Diky.
system te nepusti dat vetsi nabidku

napise ti ze nemas dost penez
krup72

Re: nedostatek penez

Post by krup72 »

WEBGAME WARRIOR wrote:
krup72 wrote:Co se stane, kdyz dam nejvyssi nabidku, ale nebudu mit na nakup dost penez (nebo budu v minusu)?

Diky.
system te nepusti dat vetsi nabidku

napise ti ze nemas dost penez
no jo, ale v momente, kdy jsem nabidku daval, tak jsem ty penize jeste mel... takze mi to taky proslo... a pak jsem je castecne utratil...
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

budes do -
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
vytrus

Jak dám do hry své logo?

Post by vytrus »

Ahoj, jsem tu nový a zatím mi to vůbec nejde (jsem na chvostu H divize, což je docela ostuda) a chci poradit, jak vytvořím a vložím svá loga do hry. Dík :wink:
happyna17

Re: Jak dám do hry své logo?

Post by happyna17 »

vytrus wrote:Ahoj, jsem tu nový a zatím mi to vùbec nejde (jsem na chvostu H divize, což je docela ostuda) a chci poradit, jak vytvoøím a vložím svá loga do hry. Dík :wink:
logo tady je na to topic http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=43045

jinak jestli chceš logo tak si ho musíš dát na internet použij tuhle adresu tam nahraj ten obrázek a tu url obrázku potom zkopíruj
http://imageshack.us/
stenley

Post by stenley »

nazdar pánové... mám takovej dotaz na zaměstnance.. je rozdíl, když budu mít na 100% trénera z Japonska a nebo na 100% trénera třeba z Anglie?
happyna17

Post by happyna17 »

stenley wrote:nazdar pánové... mám takovej dotaz na zamìstnance.. je rozdíl, když budu mít na 100% trénera z Japonska a nebo na 100% trénera tøeba z Anglie?
nemìl by to bejt žádnej problém :roll:
Krystufek
Coach

Par dotazu

Post by Krystufek »

Zdravim,

mel bych par otazecek na zkusenejsi. Zacal sem hrat pred tydnem, takze vetsina mych hracu ma tak okolo 30 procent

Mam koupene dva na moje pomery dobre LB (okolo 60). Chtel bych uplatnit v muzstvu i toho druheho. Je lepsi ho treba soupnout na RB nebo CB oproti mym klasickym RB a CB co maj 30?

SPMT - kdyz se podivam na sve hrace a zjistim, kdy budou vytrenovany, co presne znamenaji hodnoty min. hodnoceni, max. hodnoceni (je to, ze min. bude mit tolik a max. muze mit tolik). Jeste to min prestatie a max. prestatie?

Skryta vlastnost?

Vyuzivate tenhle program a i doporucene sestavy?

Snazim se o postup, ale koukal sem, ze rozdil mezi mnou a i poslednim tymem divize G, ktery je bez bodu je propastny. Ma to cenu se tam hnat? Zase asi je o nicem tam pak jit od porazky k porazce.

K cemu sou dobry pratelaky a pohary? Zkusenost hracu? Naky drobny?

Krystufek - Kluci Vopaleny
Porter
Team Board Member

Re: Par dotazu

Post by Porter »

Krystufek wrote:Zdravim,

mel bych par otazecek na zkusenejsi. Zacal sem hrat pred tydnem, takze vetsina mych hracu ma tak okolo 30 procent

Mam koupene dva na moje pomery dobre LB (okolo 60). Chtel bych uplatnit v muzstvu i toho druheho. Je lepsi ho treba soupnout na RB nebo CB oproti mym klasickym RB a CB co maj 30?

SPMT - kdyz se podivam na sve hrace a zjistim, kdy budou vytrenovany, co presne znamenaji hodnoty min. hodnoceni, max. hodnoceni (je to, ze min. bude mit tolik a max. muze mit tolik). Jeste to min prestatie a max. prestatie?

Skryta vlastnost?

Vyuzivate tenhle program a i doporucene sestavy?

Snazim se o postup, ale koukal sem, ze rozdil mezi mnou a i poslednim tymem divize G, ktery je bez bodu je propastny. Ma to cenu se tam hnat? Zase asi je o nicem tam pak jit od porazky k porazce.

K cemu sou dobry pratelaky a pohary? Zkusenost hracu? Naky drobny?

Krystufek - Kluci Vopaleny
Co se týèe hráèe na jiné pozici, tìžko øíct, nìkde tu kdosi psal, že pokud hraje LB tøeba na CB (tedy ve své øadì jen na jiném postu), klesne mu výkon o, tuším, 5 bodù. Takže pokud by i tak podával tvùj nový hráè lepší výkon... Já tøeba stavìl RF skoro celou sezónu na centra, výkony mìl o tìch cca 5 bodù horší, ale dával i tøi góly za zápas a vyhrál støelce... Tak si vyber :lol:

Min. a max. hodnocení - podle mého jde o hrubý odhad, kam se po vytrénování hráè mùže dostat, jelikož dopøedu není jasné co z nìj bude, program nìjakým zpùsobem odhadne, kde jsou hranice. "min prestatie " - tohle jsem nìjak nepochopil... :shock: A beru zpìt, omlouvám se, to je odhad výkonu hráèe v zápase. I když kouklám na své hráèe, nìkteøí se zatím odhadu moc nepøiblížili... Možná je to kromì zkušeností dané i vìkem, jelikož vytrénovaní jsou na max. Možná by poradil nìkdo jiný. :roll:

SPTM využívá asi každý, nìkteré funkce jsou docela dobré. Nevím jak kdo sestavy (já tedy ne, resp. moje je stejná jako z prg... :lol: ) ale výpoèet platu a stadión asi mnohý manažer.

Co se týèe postupu, pokud jen nehodláš lovit kapøíky a sklízet ovoce, tak pøeci postup musí být hlavní priorotopu, nebo ne? Hráèi se budou zlepšovat, koupíš jiné, pøijdou junioøi... Navíc SPTM ti ukáže kam by jsi postoupil, takže se dá podívat, co by tì èekalo.

Pøípravy - sám sis odpovìdìl - ano, zkušenost hráèù a udržení morálky, penìz to zas tak moc nehodí, to by ti museli chodit mraky lidí.

A nakonec, trošku jinam, máš odpovìdi tady, tak si smaž ten druhý zbyteèný topic!
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!

.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
Porter
Team Board Member

Post by Porter »

A ještì skrytá vlastnost - vedou se tady o tom dohady (zkus dát hledat), já sám netuším a nìjak zvl᚝ neøeším - i když jiní asi hej.
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!

.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
frankie_doparoma

Porter wrote:A ještì skrytá vlastnost - vedou se tady o tom dohady (zkus dát hledat), já sám netuším a nìjak zvl᚝ neøeším - i když jiní asi hej.
ja ji resim, dost. byl tady topic o tom a tam bylo vsechno. bohuzel byl, pac automatickej delete ho smaznul :roll: ja to beru jako dalsi hlavni, je to dulezite
TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

zdarec
nevim jestli jsem si to predtim nevsimnul nebo je to novy, ale koukal jsem za kolik tydnu splatim pujcku a ono mi to nabidlo okamzite splaceni ( pritom mi chybelo jeste 6 tydnu )
jen mne to zarazilo - nevi nekdo jak je to presne
frankie_doparoma

TTS_zbynek wrote:zdarec
nevim jestli jsem si to predtim nevsimnul nebo je to novy, ale koukal jsem za kolik tydnu splatim pujcku a ono mi to nabidlo okamzite splaceni ( pritom mi chybelo jeste 6 tydnu )
jen mne to zarazilo - nevi nekdo jak je to presne
ajo mam to taky, asi novinka, splatim tuhle pujcku a hned si pucim znova :twisted:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”