Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
nedostatek penez
Co se stane, kdyz dam nejvyssi nabidku, ale nebudu mit na nakup dost penez (nebo budu v minusu)?
Z prodeje sejde nebo se dostanu do minusu?
Diky.
Diky.
-
- Team Manager
Re: nedostatek penez
system te nepusti dat vetsi nabidkukrup72 wrote:Co se stane, kdyz dam nejvyssi nabidku, ale nebudu mit na nakup dost penez (nebo budu v minusu)?
Diky.
napise ti ze nemas dost penez
-
Re: nedostatek penez
no jo, ale v momente, kdy jsem nabidku daval, tak jsem ty penize jeste mel... takze mi to taky proslo... a pak jsem je castecne utratil...WEBGAME WARRIOR wrote:system te nepusti dat vetsi nabidkukrup72 wrote:Co se stane, kdyz dam nejvyssi nabidku, ale nebudu mit na nakup dost penez (nebo budu v minusu)?
Diky.
napise ti ze nemas dost penez
-
Jak dám do hry své logo?
Ahoj, jsem tu nový a zatím mi to vůbec nejde (jsem na chvostu H divize, což je docela ostuda) a chci poradit, jak vytvořím a vložím svá loga do hry. Dík 

-
Re: Jak dám do hry své logo?
logo tady je na to topic http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=43045vytrus wrote:Ahoj, jsem tu nový a zatím mi to vùbec nejde (jsem na chvostu H divize, což je docela ostuda) a chci poradit, jak vytvoøím a vložím svá loga do hry. Dík
jinak jestli chceš logo tak si ho musíš dát na internet použij tuhle adresu tam nahraj ten obrázek a tu url obrázku potom zkopíruj
http://imageshack.us/
Par dotazu
Zdravim,
mel bych par otazecek na zkusenejsi. Zacal sem hrat pred tydnem, takze vetsina mych hracu ma tak okolo 30 procent
Mam koupene dva na moje pomery dobre LB (okolo 60). Chtel bych uplatnit v muzstvu i toho druheho. Je lepsi ho treba soupnout na RB nebo CB oproti mym klasickym RB a CB co maj 30?
SPMT - kdyz se podivam na sve hrace a zjistim, kdy budou vytrenovany, co presne znamenaji hodnoty min. hodnoceni, max. hodnoceni (je to, ze min. bude mit tolik a max. muze mit tolik). Jeste to min prestatie a max. prestatie?
Skryta vlastnost?
Vyuzivate tenhle program a i doporucene sestavy?
Snazim se o postup, ale koukal sem, ze rozdil mezi mnou a i poslednim tymem divize G, ktery je bez bodu je propastny. Ma to cenu se tam hnat? Zase asi je o nicem tam pak jit od porazky k porazce.
K cemu sou dobry pratelaky a pohary? Zkusenost hracu? Naky drobny?
Krystufek - Kluci Vopaleny
mel bych par otazecek na zkusenejsi. Zacal sem hrat pred tydnem, takze vetsina mych hracu ma tak okolo 30 procent
Mam koupene dva na moje pomery dobre LB (okolo 60). Chtel bych uplatnit v muzstvu i toho druheho. Je lepsi ho treba soupnout na RB nebo CB oproti mym klasickym RB a CB co maj 30?
SPMT - kdyz se podivam na sve hrace a zjistim, kdy budou vytrenovany, co presne znamenaji hodnoty min. hodnoceni, max. hodnoceni (je to, ze min. bude mit tolik a max. muze mit tolik). Jeste to min prestatie a max. prestatie?
Skryta vlastnost?
Snazim se o postup, ale koukal sem, ze rozdil mezi mnou a i poslednim tymem divize G, ktery je bez bodu je propastny. Ma to cenu se tam hnat? Zase asi je o nicem tam pak jit od porazky k porazce.
Re: Par dotazu
Co se týèe hráèe na jiné pozici, tìžko øíct, nìkde tu kdosi psal, že pokud hraje LB tøeba na CB (tedy ve své øadì jen na jiném postu), klesne mu výkon o, tuším, 5 bodù. Takže pokud by i tak podával tvùj nový hráè lepší výkon... Já tøeba stavìl RF skoro celou sezónu na centra, výkony mìl o tìch cca 5 bodù horší, ale dával i tøi góly za zápas a vyhrál støelce... Tak si vyberKrystufek wrote:Zdravim,
Skryta vlastnost?

Min. a max. hodnocení - podle mého jde o hrubý odhad, kam se po vytrénování hráè mùže dostat, jelikož dopøedu není jasné co z nìj bude, program nìjakým zpùsobem odhadne, kde jsou hranice. "min prestatie " - tohle jsem nìjak nepochopil...

SPTM využívá asi každý, nìkteré funkce jsou docela dobré. Nevím jak kdo sestavy (já tedy ne, resp. moje je stejná jako z prg...

Co se týèe postupu, pokud jen nehodláš lovit kapøíky a sklízet ovoce, tak pøeci postup musí být hlavní priorotopu, nebo ne? Hráèi se budou zlepšovat, koupíš jiné, pøijdou junioøi... Navíc SPTM ti ukáže kam by jsi postoupil, takže se dá podívat, co by tì èekalo.
Pøípravy - sám sis odpovìdìl - ano, zkušenost hráèù a udržení morálky, penìz to zas tak moc nehodí, to by ti museli chodit mraky lidí.
A nakonec, trošku jinam, máš odpovìdi tady, tak si smaž ten druhý zbyteèný topic!
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!
.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
.........
A ještì skrytá vlastnost - vedou se tady o tom dohady (zkus dát hledat), já sám netuším a nìjak zvláš neøeším - i když jiní asi hej.
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
.........
.........
-
-
- Team Board Member
-
ajo mam to taky, asi novinka, splatim tuhle pujcku a hned si pucim znovaTTS_zbynek wrote:zdarec
nevim jestli jsem si to predtim nevsimnul nebo je to novy, ale koukal jsem za kolik tydnu splatim pujcku a ono mi to nabidlo okamzite splaceni ( pritom mi chybelo jeste 6 tydnu )
jen mne to zarazilo - nevi nekdo jak je to presne