Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
No, já bych také mohl pomoci, sice nemám SP žádné superzkušenosti, ale myslím, že nìjaké ty základy bych mohl nováèka nauèit. Mám zkušenosti s On-line i Off-line hrami napø. FM 2005
2006 atd. Jestli chcete, pište na ICQ 222-839-263 nebo do Soccerpošty. Trénuji tým FC Fenerbahce Ostrava novì povýšen do G. 638.
2006 atd. Jestli chcete, pište na ICQ 222-839-263 nebo do Soccerpošty. Trénuji tým FC Fenerbahce Ostrava novì povýšen do G. 638.
-
- Member of the Soccer Project Association
Díky, mùžeš se realizovat tøeba v tomto topicu, ale i jinde. Lidí, kteøí zvládnou erudovanì odpovídat není nikdy dost.
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
Asi tvýho kámoše zklamu, jeden mùj dal 49, ale nemyslím si, že by byl nejlepší støelec všech 3280 ligovejch tabulek.geo75 wrote:jen tak mimochodem, kamarád má hráèe, který dal 43 branek za sezónu a myslí si, že je to nejlepší støelec sp, kde by se to dalo ovìøit?
Ledatak tý naší, plný FC teamù

Jinak na zjištìní by staèil jeden SQL dotaz

-
To se musí zeptat nìkdo, s kým se ta databáze kamarádí, nejspíš ten Sjareal (snad to nekomolim). Já se mùžu ptát, jak chci, ale na mì se db vypšoukne:-)geo75 wrote:no, tak se sql zeptej, protože tohle mi nic neøíká.
Btw. mám jinýho experta a ten dostal za minulou sezónu jen v pøátelskejch zápasech 115 (slovy sto patnáct) žlutejch karet... Takovej øezník by mìl jít na podstavec

No jeden muj dal 57 golu...ale taky nemyslim ze by to byl nejlepsi strelec celyho SPkrup72 wrote:Asi tvýho kámoše zklamu, jeden mùj dal 49, ale nemyslím si, že by byl nejlepší støelec všech 3280 ligovejch tabulek.geo75 wrote:jen tak mimochodem, kamarád má hráèe, který dal 43 branek za sezónu a myslí si, že je to nejlepší støelec sp, kde by se to dalo ovìøit?
Ledatak tý naší, plný FC teamù
Jinak na zjištìní by staèil jeden SQL dotaz
J-Elita:provincni klub na ceste za uspechy a slavou...
D.24
D.24
-
-
- Team Manager
tak mam namakaneho docela sw,ale sem koukal bud mi to potvrdte ci vyvratte..kdyz sem ho dal do 3 clene obrany tak sem pocital se bude hrat ve stredu takze naplno a zda se mi ze ale nepodava vubec dobre vysledky
je to tim ze proste hraje blbe a nebo tim ze proste patri hlavne jen a jen do 5 clene obrany kde hraje na 100%
je to tim ze proste hraje blbe a nebo tim ze proste patri hlavne jen a jen do 5 clene obrany kde hraje na 100%

-
jen do 5-ti èlenné obrany, jinak bude podávat cca o 5 nižší výkonWEBGAME WARRIOR wrote:tak mam namakaneho docela sw,ale sem koukal bud mi to potvrdte ci vyvratte..kdyz sem ho dal do 3 clene obrany tak sem pocital se bude hrat ve stredu takze naplno a zda se mi ze ale nepodava vubec dobre vysledky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.Rano vetsinou odchazim a jeste je simulace a pak to nemuzu vydrzet
Nekde uz sem tady neco o tom videl ale nevim kde.

13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
Nieèo mi hovorí, že je to len pre èlenov SPFA.bandas wrote:chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.Rano vetsinou odchazim a jeste je simulace a pak to nemuzu vydrzetNekde uz sem tady neco o tom videl ale nevim kde.
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
hmm, skoda, asi budu muset dal odbihat z prednasekgustaav wrote:Nieèo mi hovorí, že je to len pre èlenov SPFA.bandas wrote:chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.Rano vetsinou odchazim a jeste je simulace a pak to nemuzu vydrzetNekde uz sem tady neco o tom videl ale nevim kde.

13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)