A taky to OutLook nestahuje, dokonce jsem pøišel na to kdy - když název týmu obsahuje diakritiku.frankie_doparoma wrote:at se podiva do Spam kose jestli to tam neni...
A jde na ten mail pøes webový rozhraní, mohl by ho tam najít.
Moderator: Czech Moderators
jestli myslíš individuální nastavení, tak si stáhni SPMT, tam ti to spoèítá nejlepší možnost...jencha10 wrote:co byste mi pradili ze taktiku když:
1. moji záložníci mají vysokou tvorbu hry, útoèníci vysokou støelbu a malý hlavièky
To se odvíjí od startovnýho toho turnaje. Celkový vybraný startovný se rozdìlí mezi první ètyøi týmy:john wrote:--------------------------------------------------------------------------------------
chcel by som sa spytat, ze ked vyhram Priatelsky Pohar, ci obdrzim aj nejaku financnu odmenu......
dik
--------------------------------------------------------------------------------------
Pøeèti si nápovìdu. Je tam toho hodnì napsané o taktice,a to jak o týmové taktice,tak i o individuálních pokynech pro jednotlivé hráèe.jencha10 wrote:co byste mi pradili ze taktiku když:
1. moji záložníci mají vysokou tvorbu hry, útoèníci vysokou støelbu a malý hlavièky
Niekto iný dá vždy ešte viac ako ty! Môžeš skúsi radšej kúpi nejakých starších hráèov, ktorí sú lacní!DexterCZ wrote:Zdravim, jsem tu nový a chtìl bych si poøídit Free hráèe, protože nákupy za hot money se mi ještì nepovolily. Jenže už jsem podal snad 20 nabídek smluv a poøád nic, poøád si vybírají jiné kluby. Ty Free hráèi jsou snad žebráci, tak by si je mìli vybírat i žebrácké kluby jako mám já a já jim dávám vždy hodnì plat i to ostatní, aby šli ke mì, ale pokaždé jdou jinam.
vydrž ten týden a neber tyhle hráèe... ten plat, co jim musíš dát, za to imho nestojí...DexterCZ wrote:Zdravim, jsem tu nový a chtìl bych si poøídit Free hráèe, protože nákupy za hot money se mi ještì nepovolily. Jenže už jsem podal snad 20 nabídek smluv a poøád nic, poøád si vybírají jiné kluby. Ty Free hráèi jsou snad žebráci, tak by si je mìli vybírat i žebrácké kluby jako mám já a já jim dávám vždy hodnì plat i to ostatní, aby šli ke mì, ale pokaždé jdou jinam.
zjistis to tak, ze kliknes na muzstvo a das si historii a tam nekde bude veta typu.... tym XXX mel neprilis uspesnou sezonu a obsadil 14 misto (a sestoupil)Orol18 wrote:Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-èka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
Což to je jasný, že to bude z G, ale z který G? Tohle by mì popravdì taky zajímalo...PaTTTTrick wrote:zjistis to tak, ze kliknes na muzstvo a das si historii a tam nekde bude veta typu.... tym XXX mel neprilis uspesnou sezonu a obsadil 14 misto (a sestoupil)Orol18 wrote:Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-èka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
Kazdou sezonu sestupuje z kazde divize (krome H) poslednich 6 tymu (do kazde poddivize nahodne po dvou) a postupují 2 tymy, takze z lonska museli do tve divize sestoupit dva tymu z G
bude to divize G.83krup72 wrote:Což to je jasný, že to bude z G, ale z který G? Tohle by mì popravdì taky zajímalo...PaTTTTrick wrote:zjistis to tak, ze kliknes na muzstvo a das si historii a tam nekde bude veta typu.... tym XXX mel neprilis uspesnou sezonu a obsadil 14 misto (a sestoupil)Orol18 wrote:Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-èka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
Kazdou sezonu sestupuje z kazde divize (krome H) poslednich 6 tymu (do kazde poddivize nahodne po dvou) a postupují 2 tymy, takze z lonska museli do tve divize sestoupit dva tymu z G
Kam postoupím, je jasný, ale sestupuje šest týmù a jdou do tøech (taky jasnejch) rùznejch skupin... jak se urèuje, kdo do který?
Tak mne to tak vychadza ze z tych 6tych timov ma lepsie hodnotenie 4 ja hrajem 2 tyzdne a moj tim ma 29% za aky cas sa da vytrenovat aspon na 40-50?krup72 wrote:Což to je jasný, že to bude z G, ale z který G? Tohle by mì popravdì taky zajímalo...PaTTTTrick wrote:zjistis to tak, ze kliknes na muzstvo a das si historii a tam nekde bude veta typu.... tym XXX mel neprilis uspesnou sezonu a obsadil 14 misto (a sestoupil)Orol18 wrote:Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-èka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
Kam postoupím, je jasný, ale sestupuje šest týmù a jdou do tøech (taky jasnejch) rùznejch skupin... jak se urèuje, kdo do který?