Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

frankie_doparoma wrote:at se podiva do Spam kose jestli to tam neni...
A taky to OutLook nestahuje, dokonce jsem pøišel na to kdy - když název týmu obsahuje diakritiku.

A jde na ten mail pøes webový rozhraní, mohl by ho tam najít.
jencha10
Team Board Member

Post by jencha10 »

co byste mi pradili ze taktiku když:

1. moji záložníci mají vysokou tvorbu hry, útoèníci vysokou støelbu a malý hlavièky
krup72

Post by krup72 »

jencha10 wrote:co byste mi pradili ze taktiku když:

1. moji záložníci mají vysokou tvorbu hry, útoèníci vysokou støelbu a malý hlavièky
jestli myslíš individuální nastavení, tak si stáhni SPMT, tam ti to spoèítá nejlepší možnost...

a taktiku bych osobnì volil podle celkovýho hodnocení hráèù... kterou øadu máš nejlepší...
john
Team Manager

Post by john »

--------------------------------------------------------------------------------------

chcel by som sa spytat, ze ked vyhram Priatelsky Pohar, ci obdrzim aj nejaku financnu odmenu......

dik

--------------------------------------------------------------------------------------
krup72

Post by krup72 »

john wrote:--------------------------------------------------------------------------------------

chcel by som sa spytat, ze ked vyhram Priatelsky Pohar, ci obdrzim aj nejaku financnu odmenu......

dik

To se odvíjí od startovnýho toho turnaje. Celkový vybraný startovný se rozdìlí mezi první ètyøi týmy:

1. místo .... 1/2
2. místo .... 1/4
poražení semifinalisté .... 1/8
john
Team Manager

Post by john »

dik....
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

jencha10 wrote:co byste mi pradili ze taktiku když:

Pøeèti si nápovìdu. Je tam toho hodnì napsané o taktice,a to jak o týmové taktice,tak i o individuálních pokynech pro jednotlivé hráèe.

když má útoèník vysokou støelbu a malé hlavièky,tak mu dej individuální pokyn: Na sebe

Pro záložníky s vysokou tvorbou hry je vìtšinou nejlepší nastavit pokyn pøihrávky.

Více se dozvíš v nápovìdì.
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

Zdravim, jsem tu nový a chtěl bych si pořídit Free hráče, protože nákupy za hot money se mi ještě nepovolily. Jenže už jsem podal snad 20 nabídek smluv a pořád nic, pořád si vybírají jiné kluby. Ty Free hráči jsou snad žebráci, tak by si je měli vybírat i žebrácké kluby jako mám já a já jim dávám vždy hodně plat i to ostatní, aby šli ke mě, ale pokaždé jdou jinam. :(
La Bestia
Team President

Post by La Bestia »

DexterCZ wrote:Zdravim, jsem tu nový a chtìl bych si poøídit Free hráèe, protože nákupy za hot money se mi ještì nepovolily. Jenže už jsem podal snad 20 nabídek smluv a poøád nic, poøád si vybírají jiné kluby. Ty Free hráèi jsou snad žebráci, tak by si je mìli vybírat i žebrácké kluby jako mám já a já jim dávám vždy hodnì plat i to ostatní, aby šli ke mì, ale pokaždé jdou jinam. :(
Niekto iný dá vždy ešte viac ako ty! Môžeš skúsi radšej kúpi nejakých starších hráèov, ktorí sú lacní! :wink:
Zaregistrujte sa na http://bux.to/?r=La_Bestia a zarábajte si každým kliknutím!!! 100% spo¾ahlivé!!! Peniažky si potom pošlete na www.paypal.com kde sa tiež zaregistrujte! :)
krup72

Post by krup72 »

DexterCZ wrote:Zdravim, jsem tu nový a chtìl bych si poøídit Free hráèe, protože nákupy za hot money se mi ještì nepovolily. Jenže už jsem podal snad 20 nabídek smluv a poøád nic, poøád si vybírají jiné kluby. Ty Free hráèi jsou snad žebráci, tak by si je mìli vybírat i žebrácké kluby jako mám já a já jim dávám vždy hodnì plat i to ostatní, aby šli ke mì, ale pokaždé jdou jinam. :(
vydrž ten týden a neber tyhle hráèe... ten plat, co jim musíš dát, za to imho nestojí...
Orol18
Coach

Post by Orol18 »

Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-čka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Orol18 wrote:Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-èka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
zjistis to tak, ze kliknes na muzstvo a das si historii a tam nekde bude veta typu.... tym XXX mel neprilis uspesnou sezonu a obsadil 14 misto (a sestoupil)

Kazdou sezonu sestupuje z kazde divize (krome H) poslednich 6 tymu (do kazde poddivize nahodne po dvou) a postupují 2 tymy, takze z lonska museli do tve divize sestoupit dva tymu z G
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
krup72

Post by krup72 »

PaTTTTrick wrote:
Orol18 wrote:Ja by som chcel vediet ze ako zistim ake muzstva zostupia z G-èka ja som v Divize H.249 alebo je to nahodne?
zjistis to tak, ze kliknes na muzstvo a das si historii a tam nekde bude veta typu.... tym XXX mel neprilis uspesnou sezonu a obsadil 14 misto (a sestoupil)

Kazdou sezonu sestupuje z kazde divize (krome H) poslednich 6 tymu (do kazde poddivize nahodne po dvou) a postupují 2 tymy, takze z lonska museli do tve divize sestoupit dva tymu z G
Což to je jasný, že to bude z G, ale z který G? Tohle by mì popravdì taky zajímalo...
Kam postoupím, je jasný, ale sestupuje šest týmù a jdou do tøech (taky jasnejch) rùznejch skupin... jak se urèuje, kdo do který?
stuha
Team Board Member

Post by stuha »

krup72 wrote:
PaTTTTrick wrote:

Což to je jasný, že to bude z G, ale z který G? Tohle by mì popravdì taky zajímalo...
Kam postoupím, je jasný, ale sestupuje šest týmù a jdou do tøech (taky jasnejch) rùznejch skupin... jak se urèuje, kdo do který?
bude to divize G.83
vypocet je nasledujici - tvoje divize/3=zaokrouhlene cislo nahoru
stuha - Standa team
Výprodej týmu - všichni hráèi na prodej
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=12477

hráèi do 27 let a s výkonem pøes 70!!
staèí se podívat a napsat, kterýho chcete a já ho dám na trh
Orol18
Coach

Post by Orol18 »

krup72 wrote:
PaTTTTrick wrote:

Tak mne to tak vychadza ze z tych 6tych timov ma lepsie hodnotenie 4 ja hrajem 2 tyzdne a moj tim ma 29% za aky cas sa da vytrenovat aspon na 40-50?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”