Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

elrik
Member of the Soccer Project Association

Post by elrik »

Orol18 wrote: Tak mne to tak vychadza ze z tych 6tych timov ma lepsie hodnotenie 4 ja hrajem 2 tyzdne a moj tim ma 29% za aky cas sa da vytrenovat aspon na 40-50?
zalezi na tvem trenerovi a jak casto se muzes prihlasit abys zmenil trenink kdyz ti nekdo dosahne maxima na nekterem skillu.
nikdo ti nemuze presne rict, za jak dlouho se dostanes na takove hodnoceni tymu...ktere je si myslim i nepodstatne, protoze pro zapasy je rozhodujici hodnoceni jednotlivcu a jejich moralka... v celkovem hodnoceni jsou zapocitani vsichni hraci i kteri nehraji (tzn. muzes mit A-tym jako superstar a deset nevytrenovanych junioru a stejne tve hodnoceni bude nizsi nez nekoho, kdo zadne mladiky nema a jeho tym stoji za prd. ale na max. vytrenovane prd) :wink:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Orol18
Coach

Post by Orol18 »

elrik wrote:
Orol18 wrote: Tak mne to tak vychadza ze z tych 6tych timov ma lepsie hodnotenie 4 ja hrajem 2 tyzdne a moj tim ma 29% za aky cas sa da vytrenovat aspon na 40-50?
zalezi na tvem trenerovi a jak casto se muzes prihlasit abys zmenil trenink kdyz ti nekdo dosahne maxima na nekterem skillu.
nikdo ti nemuze presne rict, za jak dlouho se dostanes na takove hodnoceni tymu...ktere je si myslim i nepodstatne, protoze pro zapasy je rozhodujici hodnoceni jednotlivcu a jejich moralka... v celkovem hodnoceni jsou zapocitani vsichni hraci i kteri nehraji (tzn. muzes mit A-tym jako superstar a deset nevytrenovanych junioru a stejne tve hodnoceni bude nizsi nez nekoho, kdo zadne mladiky nema a jeho tym stoji za prd. ale na max. vytrenovane prd) :wink:
Takze najprv mam nechat kazdemu hracovi nejaku vlastnost na maximum a potom trenovat nieco ine alebo je lepsie trening menit?
m4gor
Assistant Manager

Post by m4gor »

myslim si že je určitě dobrý trénovat prvně skilly na max
1. zjistíš jak ten hráč může být dobrej (viz. po každym skillu přesnější SPMT)
2. tím pádem budeš vědět na kterej post budeš mít dobrýho hráče a kde byses měl poohlídnout po někom dalšim
3. když se koukneš do pravidel tak pak vytrénuj skilly který znamenaj přínos v podobě individuálního pokynu, to může přinést až 8 bodů do hodnocení hráče v zápase (ze začátku 8 až dotrénuješ kontra skilly tak to bude míň)

já osobně sem vytrénoval hlavní skilly a kdo měl málo tak toho sem se hned zbavil .. pořídil sem si 3 hráče na každej post (6 namaxovanejch a zbytek k trénování) a vyhrál sem H a teď snad kuchnu i G-čko :-)
13. sezóna - 1 v H.1946
14. sezóna - 1 v G.649
15. sezóna - ? v F217
elrik

Post by elrik »

Orol18 wrote:
Takze najprv mam nechat kazdemu hracovi nejaku vlastnost na maximum a potom trenovat nieco ine alebo je lepsie trening menit?
osobne nejprve vytrenuji hlavni skilly a pak trenuji ostatni (myslim ze zpusob m4gora je asi idealni).
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Jostobb
Fan

Post by Jostobb »

koľko týmov postupuje s H divizie? :D
krup72

Post by krup72 »

Jostobb wrote:ko¾ko týmov postupuje s H divizie? :D
2 a platí to pro všechny divize, kromì A :-)
mighty
Assistant Manager

Post by mighty »

S tìma halvníma skillama je to sice hezký, ale nezapomeò na trénování enargie, to je si myslim dùležitìjší!!!
jencha10
Team Board Member

Post by jencha10 »

jak poznám do který divize se právì chystám postoupit?
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

jencha10 wrote:jak poznám do který divize se právì chystám postoupit?
èíslo tvé divize vydìl tøema a když ti vyjde desetinný èíslo, atkj to zaokrouhli nahoru :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mighty wrote:S tìma halvníma skillama je to sice hezký, ale nezapomeò na trénování enargie, to je si myslim dùležitìjší!!!
energie, proc? Ja ji trenuji uplne naposledy, az kdyz jsou vsechny ostatni skilly na max
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

PaTTTTrick wrote:
mighty wrote:S tìma halvníma skillama je to sice hezký, ale nezapomeò na trénování enargie, to je si myslim dùležitìjší!!!
energie, proc? Ja ji trenuji uplne naposledy, az kdyz jsou vsechny ostatni skilly na max
Já taky! :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

energie se hodi trenovat H-managerum (v nekterych pripadech), pac casto ti hraci hrajou v zakladu a kdyz maj energii na nule tak jejich fyzicka neni zrovna nejlepsi :) ale u dorostencu je to neco jineho, jsou to hraci vetsinou C tymu, nepotrebni (zatim) a kdyz vytrenujes energii jako z jednu prvnich skillu tak nez dotrenujes zbytek energie dost klesne (energie klesa nejvic) a muzes zacit trenovat energi znova...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Lermik

Post by Lermik »

Soccer project hraju asi 2. sezonu. Minulou jsem spadnul z G do H, ktery beze ztraty bodu vedu. Ale mám ostaz na co pøesnì je skaut. Vim k cemu je treba v NHL, ale tady nevidim ze bych mel se skautem nejaky vyhody. A jeste jeden dotaz. Ty dve hlavni vlastnosti jsou Fyzicka a Moralka?
mighty
Assistant Manager

Post by mighty »

Pøesnì tak, jak øíká frenkie v mim zákaldu maj všichni hráèi v základu energii na max aby jim neklesala fyzièka, jinak hrajou podle mì urèitì s menší formou a pak ty ostatní trenujou jiný skilly. Takže rada hlavnì pro zaèáteèníky ty hráèe ze základky a tøeba i z lavièky by mìli mít co nejvìtší energii...
krup72

Post by krup72 »

Lermik wrote:Soccer project hraju asi 2. sezonu. Minulou jsem spadnul z G do H, ktery beze ztraty bodu vedu. Ale mám ostaz na co pøesnì je skaut. Vim k cemu je treba v NHL, ale tady nevidim ze bych mel se skautem nejaky vyhody. A jeste jeden dotaz. Ty dve hlavni vlastnosti jsou Fyzicka a Moralka?
bez skauta nemùžeš kupovat (prodávat) hráèe - podle toho, kolik má %, mùžeš podat nabídek, myslím max. 11

hlavní vlastnosti jsou u každýho postu jiný - ty tuèný vzadu (dole) + tøetí skrytá
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”