Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

katerina
Team President

Re: Poèet hráèù ??

Post by katerina »

bretzick wrote:Nejsem na SP zas až tak nový , ale ptám se8) :

Když mám maximální poèet hráèù - 35 nebo dokonce víc, neohrozí to pøíchod
mojeho dorostence z mládežnického centra.Myslím jako že by mi nepøišel ,protože bych mìl tøeba moc hráèù.Slyšel jsem že to nevadí ,ale rád bych nìjakou oficiální odpovìï.Chci mít co nejvíc hráèù :D
:arrow: neohrozí :wink:
13.season: H1604 2.m.
14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
bretzick
Assistant Manager

Post by bretzick »

katerina wrote:
bretzick wrote:Nejsem na SP zas až tak nový , ale ptám se8) :

Když mám maximální poèet hráèù - 35 nebo dokonce víc, neohrozí to pøíchod
mojeho dorostence z mládežnického centra.Myslím jako že by mi nepøišel ,protože bych mìl tøeba moc hráèù.Slyšel jsem že to nevadí ,ale rád bych nìjakou oficiální odpovìï.Chci mít co nejvíc hráèù :D
:arrow: neohrozí :wink:
Tak kolik mùžu maximálnì hráèù ? 40 , 50 ?
geo75
Member of the Soccer Project Association

Post by geo75 »

kdysi jsem tu zahlédl, že kdybys teoreticky podal nabídku na max. hráèù (11), zatímco bys mìl už jen jedno volné místo a všichni ti hráèi by šli k tobì, tak by opravdu mìli pøijít. ale nic oficiálního to není. :wink:
Macropus Ultras Mania FC

Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

geo75 wrote:kdysi jsem tu zahlédl, že kdybys teoreticky podal nabídku na max. hráèù (11), zatímco bys mìl už jen jedno volné místo a všichni ti hráèi by šli k tobì, tak by opravdu mìli pøijít. ale nic oficiálního to není. :wink:
je to tak
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
krup72

Post by krup72 »

geo75 wrote:kdysi jsem tu zahlédl, že kdybys teoreticky podal nabídku na max. hráèù (11), zatímco bys mìl už jen jedno volné místo a všichni ti hráèi by šli k tobì, tak by opravdu mìli pøijít. ale nic oficiálního to není. :wink:
tohle je pøesnì styl, jakým nakupuju... teï jsem dal 11 nabídek a vyšlo 7, takže mám 41 hráèù :-)
krup72

Post by krup72 »

bretzick wrote:Tak kolik mùžu maximálnì hráèù ? 40 , 50 ?
to není omezené... dejme tomu máš všechny hráèe sedmnáctiletý (takže dlouho nepùjdou do dùchodu), nikoho neprodáš a do toho chodìj dorostenci... za chvilku mùžeš bejt u sedmdesátky hráèù :-)
bretzick
Assistant Manager

Post by bretzick »

krup72 wrote:
bretzick wrote:Tak kolik mùžu maximálnì hráèù ? 40 , 50 ?
to není omezené... dejme tomu máš všechny hráèe sedmnáctiletý (takže dlouho nepùjdou do dùchodu), nikoho neprodáš a do toho chodìj dorostenci... za chvilku mùžeš bejt u sedmdesátky hráèù :-)
Tohle jsem chtìl slyšet , myslím že bude staèit zta 40cítka zhruba no...:)
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

mam dotaz, mozna to tu uz bylo ale nenasel jsem to tak se predem omlouvam...jeste jsem poradne nepochopil, jak to funguje s trenikama...Takze, kdyz bych nemenil trenink (ani bych nedal trenovat "automaticky" trenerem) treba tyden, co by se stalo? lepsila by se hracum jen ta vlastnost, ktera tam je tyden nastavena? Takze treba za dva mesice bez zmeny treninku bych mel tu vlastnost vytrenovanou na max? Pak jsem si vsiml, ze kdyz budu davat trenovat automaticky treba kazdou hodinu, tak treba 4 hodiny jsou trenovane stejne vlastnosti a az potom se vlastnosti zmeni a zas zhruba 4 hodiny se mi ta trenovana vlastnost nezmeni.Je to teda lepsi delat to takhle nebo se mam na to vykaslat, treba 2 dny tam mit jednu vlastnost kterou tak zlepsim o cca 5%, pak po dvou dnech zas dat jinou atd...??díky
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

To zalezi na pristupu - rekl bych, ze nejpouzivanejsi zpusob je proste vytrenovani jedne vlastnosti na max (pricemz samozrejme zacinas u dvou hlavnich) a pak prehozeni treninku na dalsi atd atd. Klicove je co nejrychleji dostat nahoru dve hlavni dovednosti. Navic - vytrenovani vlastnosti na max trva dobremu trenerovi max dva tydny a min (v zadnem pripade dva mesice).

Jinak menit trenink co hodinu je nesmysl z prosteho duvodu - hraci trenuji pouze behem simulace a ty jsou v 4:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00 - cili 5x denne.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

Aha, tak to jsem nevedel, ze se ty vlastnosti lepsi behem simulace...to i vysvetluje to, ze se ty vlastnosti meni kazde 4 hodiny:)Ale porad mi neni jasna jedna vec...kdyz teda necham jednu vlastnost trenovat dva tydny a nebudu ji menit, bude ji mit teda na max? Takze da se rict, ze pri kazde simulaci se hraci zlepsi ta vlastnost, kterou ma zrovna nastavenou v treninku, treba o 2%...je to tak?
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Je to presne tak - cim lepsi trener, tim vic procent po kazde simulaci.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
Droppy
Team Manager

Post by Droppy »

Edguy wrote:Aha, tak to jsem nevedel, ze se ty vlastnosti lepsi behem simulace...to i vysvetluje to, ze se ty vlastnosti meni kazde 4 hodiny:)Ale porad mi neni jasna jedna vec...kdyz teda necham jednu vlastnost trenovat dva tydny a nebudu ji menit, bude ji mit teda na max? Takze da se rict, ze pri kazde simulaci se hraci zlepsi ta vlastnost, kterou ma zrovna nastavenou v treninku, treba o 2%...je to tak?
Záleží taky hodnì na tom, jak dobrýho máš trenéra. Toho musíš posílat na školení. Nejlepší samozøejmì je, když má hodnocení 100%. Ale o kolik se zvedne trénovaná vlastnost bìhem simulace ti neøeknu bo to nevím.
13. sezóna 6. v H.1778
14. sezóna 2. v H.1778
15. sezóna ?. v G.593
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

OK, uz je mi to jasny, mam trenera na 100%, nejdriv mi vytrenoval posledni dve vlastnosti tak ted jim vsem dam trenovat energii, ta je asi treti nejdulezitejsi vlastnost, ze?
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

Edguy wrote:OK, uz je mi to jasny, mam trenera na 100%, nejdriv mi vytrenoval posledni dve vlastnosti tak ted jim vsem dam trenovat energii, ta je asi treti nejdulezitejsi vlastnost, ze?
no....treba ja to davam porade
Image
Droppy
Team Manager

Post by Droppy »

Tom49 wrote:
Edguy wrote:OK, uz je mi to jasny, mam trenera na 100%, nejdriv mi vytrenoval posledni dve vlastnosti tak ted jim vsem dam trenovat energii, ta je asi treti nejdulezitejsi vlastnost, ze?
no....treba ja to davam porade
Já to dávám podle toho, na kterým postu ten hráè hraje a co je pro ten post dùležitý.
13. sezóna 6. v H.1778
14. sezóna 2. v H.1778
15. sezóna ?. v G.593
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”