btw. koupil jsem si hráèe a on dostal èíslo na dresu100

Moderator: Czech Moderators
100?jencha10 wrote:no mì jednou manaže jménem xxx napsal hrozný nadávky já nevìdìl co se dìje§ a von to byl asi nìjakej desetiletej fracek
btw. koupil jsem si hráèe a on dostal èíslo na dresu100
mas spfa? jestli ne tak to nejde...adriano10 wrote:Kde se hráèùm mìní èísla?
no jo, zadna ucta ke starijencha10 wrote:no mì jednou manaže jménem xxx napsal hrozný nadávky já nevìdìl co se dìje§ a von to byl asi nìjakej desetiletej fracek
jmeno manazera hovori za nejchavi.27 wrote:nechci kvuli tomu zakladat noveh topic a jediny sem me to napadlo napsat...
manazer: nasada, tym: AC kone
porad mi pres sp postu (uz 3x) nabizel hrace kteryho nepotrebuju a nechci a a ve 2. zprave sem mu napsal ze jestli nema vykon aspon 67 tak nechci nikoho... tak mi napsal potreti a ja mu odepsal: ne nechci a uz mi nikdy nikoho nenabizej! zacina me to pekne s**t...
a on mi napsal: tak sbohem sracko...
to me docela pobavilo... hrac z hacka mi rika ze sem sracka kdyz sem v E... no ale i jen to jeho chovani stoji za pomysleni...![]()
aj mne by sa napr taky "cotosakra" hodilDalighost wrote:Zase takovy vyjimka to nastesti neni - existuje spousta manazeru, kteri radi a ochotne jednaji o prestupech, pripadne slibi hrace k okamzitemu prestupu, i kdyz by mozna dostali mnohem vetsi castku, kdyby s prodejem jeste par dni pockali.
Jen mi vrta hlavou, jak ti toho hrace s 80kovym hodnocemim streli zadarmo? Jestli ho hodi zadara na prestup, vyfoukne ho nekdo, nez stacis rict "Cotosakra?"