Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Souèasná sezóna trvá až do sobotní ranní simulace... Ještì není dohranej pohár.adam4 wrote:Pro KRUP72:
díky, díky![]()
no a ještì malièkost.........selskej rozummi øíká, že jeste nenaskocila 15.sezona, takze dve sezony neubehly, myslim si to tak spravne? Musim proste pockat az zacne 15.sezona (ted je pauza).
èusec A4
Re: Junior
Oki a jak poznám, jestli ten junior bude k nìèemu dobrej .. myslím, když je èerstvì taženej z juniorky .. krom toho, že si spoèítám jakou má skrytou hodnotu .. jsem tøeba teïka koupil juniora za 350k, ale jestli k nìèemu bude ..ss wrote:Ceny poslední dobou lezou hoodnì vysoko, ale já za juniora nedávám víc jak 1 500 000. Pokuï má nìjakou vytrénovanou vlastnost na 95% apod. cena jde samozdøejmì nahoru.Fantazik wrote:Chtìl bych se pozeptat podle èeho bych mìl kupovat juniora, abych mìl šanci, že k nìèemu bude a jaké jsou pøibližné jednotlivé ceny? A ještì taková malièkost, proè je špatná agresivita jak tu dost lidí psalo?Že hráè dostává èasto karty, jen kvùli tomu? Díky
Èím vyšší agresivita, tím vyšší poèet karet a vylouèení.
Prostì se snaž koupit nìjaký beránky

-
Re: Junior
A jak to poznáš v realu?? NijakFantazik wrote:
Oki a jak poznám, jestli ten junior bude k nìèemu dobrej .. myslím, když je èerstvì taženej z juniorky .. krom toho, že si spoèítám jakou má skrytou hodnotu .. jsem tøeba teïka koupil juniora za 350k, ale jestli k nìèemu bude ..
SP se snazi co nejvice priblizit realu, takze taky nijak. Muzes se podivat v SMPT na odhad, ale je to pouze hruby odhad a v pocatecni fazi bez jakekoliv vytrenovane hodnoty tam budes mit odhad konecneho hodnoceni asi takto nejak: 50 - 90 .. takze celkem k nicemu

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Zkušenosti
Mohl bych se tedy ještì optat na zkušenost hráèe? Je nìjaká tabulka podle které se dá vypoèítat, za kolik a jakých utkání hríèi stoupne o 1 bod(procento)?Nìco ve smyslu jako (20lig. utkání=1 procento zkušenosti navíc a pod.) Díky
Re: Zkušenosti
Plus-míus takto:Fantazik wrote:Mohl bych se tedy ještì optat na zkušenost hráèe? Je nìjaká tabulka podle které se dá vypoèítat, za kolik a jakých utkání hríèi stoupne o 1 bod(procento)?Nìco ve smyslu jako (20lig. utkání=1 procento zkušenosti navíc a pod.) Díky
3-4 liga/pohár
7-8 priate¾ský pohár
15-16 priate¾ský zápas
na 1%
(aspoò pod¾a renomovaného belgického manažéra krcgenk)
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
-
Pokud nereálný pøestup nahlásíš, šerifové pøestupovou èástku upraví na rozumnou míru (myslím, že po Tvém pøijetí, nevím, jestli to jde pøedtím, než pøijmeš).Droppy wrote:Mám jeden dotaz. Když mi pøijde vysoká nabídka na hráèe a oznámím ji sherrifùm. Mùžu ji pak pøijmou bez hrozby BANu???
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???