Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Re: Vìk hráèù

Post by krup72 »

Fantazik wrote: Jasný s tím výkonem jsem to pochopil, spíš by mne zajímalo, když bych mìl oba hráèe na max. (morálka, fizyèka) a jeden hrálna 59 a druhý na 63, tak kterého postavit, když by ten s menší výkokností mìl tøeba ty hlavní 2 skilly výraznìji menší a naopak ty ostatní menší. Jestli se v tomto pøípadì mám øídit jen tím výkonem.
já bych se øídil výkonem, nìkdo tøeba nìèím jiným
Fantazik wrote: A ještì k tomu koupenému hráèi, dost dobøe to nechápu, jak je možný, že tøeba 72% (23letého vytrénovaného) èlovìkprodá za 1,5mega a toho 85% koupí za 2,2mega a jakpíšeš je to standartní cena? :) Mi tu nìco uniká .. jsem právì myslel, že jsem udìlal dobrej kup :)
tam záleží na vìku... nejsem odborník na ceny, ale když je starší, tak je prostì levnìjší, protože už tak dlouho nebude hrát... záleží na tobì, co je podle tebe výhodný, každej má tu laku jinde...
Suny10
Coach

Post by Suny10 »

sakra spletl jsem si slova myslím tím fyzièku...protože hodnì hráèù mám už pod 90% a taky se mi furt zraòujou pøi treninku...liga a dva pøátelský poháry jsou na nì asi moc
reds.bloguje.cz - stránky mého týmu CZECH REDS
14.sezóna - 9. - H.2045 -první sezóna
15.sezóna - 1. - H.2045 -vítìz a postup
16.sezóna - ?. - cíl: udržet se...
krup72

Post by krup72 »

Suny10 wrote:sakra spletl jsem si slova myslím tím fyzièku...protože hodnì hráèù mám už pod 90% a taky se mi furt zraòujou pøi treninku...liga a dva pøátelský poháry jsou na nì asi moc
podle vìku:

0-20 ... +10
21-29 ... +15
30+ ... +10

s tìma rokama si nejsem jistej na 100%, ale max. jsem ujel o rok...
john
Team Manager

Post by john »

eeee, kolko mozem mat maximalne hracov ????
http://www.albionfc.tym.sk

AlbionFC - dynamicky rozvijajuci sa klub, zdruzujuci mladych talentovanych hracov, s vysokymi ambiciami
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

myslim si ze je to asi 35 hracov ale niesom si isty...ale juniory ti budu chodit stale aj ked budes mat plno...cize max urcenyy asi nieeje v tomto zmysle...ale nakupovat mozes do 35 clenneho kadra...
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

john wrote:eeee, kolko mozem mat maximalne hracov ????
jj, je to 35 hracu, ale teoreticky kdyby si mel 34 hracu a podal 11 nabidek a vsichni k tobe prisli tak bys mel 45 hracu a pak by ti kazdych 20 dni chodili dorostenci takze by si mohl mit vlastne nekonecno hracu
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

[/quote]
A ještì k tomu koupenému hráèi, dost dobøe to nechápu, jak je možný, že tøeba 72% (23letého vytrénovaného) èlovìkprodá za 1,5mega a toho 85% koupí za 2,2mega a jakpíšeš je to standartní cena? :) Mi tu nìco uniká .. jsem právì myslel, že jsem udìlal dobrej kup :)[/quote]

Záleøí na vìku, 23 letý Ti bude hrát tøeba 8 let a nemusíš kupovat nového (podle toho kam to dotáhneš) a 29 letý tøeba jen 3 roky, sice bude super, ale pokud chceš dlouhodobìji budovat kádr tak to má smysl jen v pøípadì, že máš ostatní nevytrénované a potøebuješ na krátkou dobu kvalitního hráèe, ale za dvì sezóny zaène padat dolù a skonèí. Na Háèko nemusíš kupovat takový extra a než se èlovìk dostane do eFka, tak už je starej. :roll:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
krup72

Post by krup72 »

Tom151 wrote:
john wrote:eeee, kolko mozem mat maximalne hracov ????
jj, je to 35 hracu, ale teoreticky kdyby si mel 34 hracu a podal 11 nabidek a vsichni k tobe prisli tak bys mel 45 hracu a pak by ti kazdych 20 dni chodili dorostenci takze by si mohl mit vlastne nekonecno hracu
já mám tímhle zpùsobem 42 hráèù... když jsem byl na 34, dal jsem 11 nabídek a z toho vyšlo 8 :-)
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
A ještì k tomu koupenému hráèi, dost dobøe to nechápu, jak je možný, že tøeba 72% (23letého vytrénovaného) èlovìkprodá za 1,5mega a toho 85% koupí za 2,2mega a jakpíšeš je to standartní cena? :) Mi tu nìco uniká .. jsem právì myslel, že jsem udìlal dobrej kup :)[/quote]

Záleøí na vìku, 23 letý Ti bude hrát tøeba 8 let a nemusíš kupovat nového (podle toho kam to dotáhneš) a 29 letý tøeba jen 3 roky, sice bude super, ale pokud chceš dlouhodobìji budovat kádr tak to má smysl jen v pøípadì, že máš ostatní nevytrénované a potøebuješ na krátkou dobu kvalitního hráèe, ale za dvì sezóny zaène padat dolù a skonèí. Na Háèko nemusíš kupovat takový extra a než se èlovìk dostane do eFka, tak už je starej. :roll:[/quote]

No já jsem právì teïka do F kapostoupil :)) A když konèej kolem 32 a déle, tak tìch 5 sezón, já bych øek, že je super, pokud bude hrát, když vezmu v úvahu, že jinak mám v kádru hráèe 76-82%.
Fantazik
Team Manager

Platy

Post by Fantazik »

Mìl bych ještì jeden dotaz, jak se dají utáhnout platy hráèù? Mám pouze 4tis. stadion a platy se mi šplhaj už 50k za zápas a to mi ještì konèí smlouva u stabilního obránce a brankáøe, to pak bude cca 62k. Jak by jste to øešili vy? Díky za radu
Jenda
Team Board Member

Post by Jenda »

Cau,je nejaka moznost jak zrusit probihajici stavbu na stadionu?konkretne jde o povrch hriste....Nehci prohravat kontumacne:((
J-Elita:provincni klub na ceste za uspechy a slavou...
D.24
happyna17

Post by happyna17 »

Jenda wrote:Cau,je nejaka moznost jak zrusit probihajici stavbu na stadionu?konkretne jde o povrch hriste....Nehci prohravat kontumacne:((
nejde to zrušit musíš doufat :wink:
Jenda
Team Board Member

Post by Jenda »

Tak to je pruser no:(tak to jsem zvedavej jak to dopadne,kdyz jsem to takhle posral svoji blbosti...budu muset dohanet ztratu pak...
D.24
happyna17

Post by happyna17 »

Jenda wrote:Tak to je pruser no:(tak to jsem zvedavej jak to dopadne,kdyz jsem to takhle posral svoji blbosti...budu muset dohanet ztratu pak...
a co si provedl :?:
Jenda
Team Board Member

Post by Jenda »

No prisla mi zprava ze mam vymenit povrch hriste na stadionu...od zacatku jsem mel Hi-tech a nikdo to nekleslo pod 98% asi tak jsem to nejak nesledoval....tak jsem proste dal znova postavit Hi-Tech a nedoslo mi ze to trva 10 dni...a stav hriste se mi zhorsuje i kdyz hraju venku...takze je dsot mozny ze 2 zapasy v lize prohraju kontumacne kvuli takovyhle moji idiocii
D.24
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”