Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

lotky
Team President

Post by lotky »

SKS wrote:Žlutá asi ne, to by bylo trochu nesmyslný, ale èervený stoprocentnì ano
Já právì zaèínám pozorovat, že to nìjákej vliv má, ale nejsem si tim vùbec jistej. Ale všimnul sem si, že, když sem dostal tøeba 8 žlutejch v zápase (bez èervený nebo max. s 1 až nìkdy ke konci), tak ten výkon byl kapku nižší. A ten trend pozoruju delší dobu, alejak øikám, nejsem si tim vùbec jistej (pøesnìji sem naprosto nejistej :lol: )
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

happyna17 wrote:
DexterCZ wrote:Takže ten hráè se mùže prodat tøeba až za 20 dní od prvního prodejního termínu jo?
jo klidnì to takhle mùže bejt když bude dávat každej den nìkdo nabídku :wink:
Tak to teda nevim! Zase nekdo dával dneska nabidky a po tomhle prepoctu v 18:00 ho koupil, pritom prodej byl az na 4:00, tak to teda fakt nevim podle ceho se ty prodeje delaj. A vy to taky nejspis nevite, kdyz tak jak jste mi to rekli to nefunguje.
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

DexterCZ wrote:
happyna17 wrote:
DexterCZ wrote:Takže ten hráè se mùže prodat tøeba až za 20 dní od prvního prodejního termínu jo?
jo klidnì to takhle mùže bejt když bude dávat každej den nìkdo nabídku :wink:
Tak to teda nevim! Zase nekdo dával dneska nabidky a po tomhle prepoctu v 18:00 ho koupil, pritom prodej byl az na 4:00, tak to teda fakt nevim podle ceho se ty prodeje delaj. A vy to taky nejspis nevite, kdyz tak jak jste mi to rekli to nefunguje.
tak mu ho tøeba ten druhej prodal :wink:
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

Jestli jo tak je hloupej, protože o toho hráče byl souboj, tak nevim proč si vybral právě jeho. Ale je zajímavý, že to bylo po přepočtu!? Během přepočtu přece nemůže zasáhnout do hry.
Evandro

Post by Evandro »

DexterCZ wrote:Jestli jo tak je hloupej, protože o toho hráèe byl souboj, tak nevim proè si vybral právì jeho. Ale je zajímavý, že to bylo po pøepoètu!? Bìhem pøepoètu pøece nemùže zasáhnout do hry.
Tøeba to byl jeho kamarád, tak proto mu ho prodal...nebo je to podvodník... :wink:
Image
Image
happyna17

Post by happyna17 »

Evandro wrote:
DexterCZ wrote:Jestli jo tak je hloupej, protože o toho hráèe byl souboj, tak nevim proè si vybral právì jeho. Ale je zajímavý, že to bylo po pøepoètu!? Bìhem pøepoètu pøece nemùže zasáhnout do hry.
Tøeba to byl jeho kamarád, tak proto mu ho prodal...nebo je to podvodník... :wink:
nebo potøeboval prachy na ryc¨hlo mìl dluhy :wink:
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

happyna17 wrote:
Evandro wrote:
no jasny, tohle bych bral v uvahu, kdyby to nebylo behem prepoctu, ale bylo to behem prepoctu. To znamena, ze to co jste mi tady rikali neni pravda a dela se to jinak. Me jen zajima jak?
krup72

Post by krup72 »

happyna17 wrote:
Evandro wrote:
a poslední dùvod, proè jsem jednou pøedèasnì prodal - mìl jsem 35 hráèù a potøeboval jsem se dostat na 34, abych mohl podávat nabídky:-)
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

krup72 wrote:
happyna17 wrote:
Evandro wrote:Tøeba to byl jeho kamarád, tak proto mu ho prodal...nebo je to podvodník... :wink:
a poslední dùvod, proè jsem jednou pøedèasnì prodal - mìl jsem 35 hráèù a potøeboval jsem se dostat na 34, abych mohl podávat nabídky:-)
no jasný, důvodů je několik proč prodat hráče dřív, ale na to jsem se neptal :-) Já se ptal na to, jak je možný, že ho prodal dřív během přepočtu?
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

no jasný, dùvodù je nìkolik proè prodat hráèe døív, ale na to jsem se neptal Smile Já se ptal na to, jak je možný, že ho prodal døív bìhem pøepoètu?
Neprodal ho behem prepoctu. Prodal ho normalne, ale az behem prepoctu hrac presel do tymu kupujiciho. Takhle to proste funguje - zadna zmena, at uz v treninku nebo v nakupech, se nikdy neodehraje hned po tom, co ji zadas. Vzdy se projevi az po simulaci. Uz se ti pozdava? :)
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
duffy
Team President

Post by duffy »

Dalighost wrote: Neprodal ho behem prepoctu. Prodal ho normalne, ale az behem prepoctu hrac presel do tymu kupujiciho. Takhle to proste funguje - zadna zmena, at uz v treninku nebo v nakupech, se nikdy neodehraje hned po tom, co ji zadas. Vzdy se projevi az po simulaci. Uz se ti pozdava? :)
Ty jsi ale rozumbrada. Kdyz uz touzis nekomu radit, tak se aspon pokus radit mu spravne. Kdyz hrace prodas, tak samozrejme prestoupi hned, prepocet neprepocet.

Ale zpet k tomu problemku. Myslim, ze by to mohlo byt tim (ale nejsem si jisty), ze posledni nabidka byla podana den predtim pred sestou - tudiz od ni 24 hodin ubehlo.
torpéééééédo!!!

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Hou hou, proc hned tak zhurta kolego? Citim v okoli negativni vibrace - muj omyl zrejme vzesel z prosteho faktu, ze jsem nikdy prestup nekontroloval jeste tutez simulaci, ale vzdy az tu dalsi. Za tuto mystifikaci se omlouvam a vsechny psychicky labilni osoby, kterym jsem timto zpusobil nevratne skody, necht mi obratem poslou svuj ucet za cvokare.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
krup72

Post by krup72 »

duffy wrote:Ale zpet k tomu problemku. Myslim, ze by to mohlo byt tim (ale nejsem si jisty), ze posledni nabidka byla podana den predtim pred sestou - tudiz od ni 24 hodin ubehlo.
Pøestupy, které prodávající sám neodklepne, probìhnou pouze pøi simulaci ve 4.00.

Tuhle nabídku mohl odklepnout tìsnì pøed, nebo tìsnì po simulaci, tudíž to vypadalo, že se transfer uskuteènil pøi ní.
Evandro

Post by Evandro »

krup72 wrote:
duffy wrote:Ale zpet k tomu problemku. Myslim, ze by to mohlo byt tim (ale nejsem si jisty), ze posledni nabidka byla podana den predtim pred sestou - tudiz od ni 24 hodin ubehlo.
Pøestupy, které prodávající sám neodklepne, probìhnou pouze pøi simulaci ve 4.00.

Tuhle nabídku mohl odklepnout tìsnì pøed, nebo tìsnì po simulaci, tudíž to vypadalo, že se transfer uskuteènil pøi ní.
Tohle se mi zdá taky nejpravdìpodobnìjší, ti dva se mohli domluvit, že hned po simulaci to provedou a bylo to...

Dexter:nepamatuješ si pøesnì na minuty v kolik to bylo?
Image
Image
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

To nevim, ale vim, že jsem na toho hráče koukal těsně před simulací, měl jsem ho i v seznamu hráčů, které chci získat, pak se odpočetla simulace, hned po simulaci jsem tam vlezl a koukal jsem, že už ho nemám mezi hráčema, které chci získat, tak jsem se šel podívat na přehled přestupů a byl tam v čase, ve kterém probíhala simulace. Už nevim který čas to byl, ale byl to buď odpolední nebo 22:00 teď nevim.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”