Přesně kvůli tomu jsem se snažil dojít v poháru co nejdál alespoň s Bčkem, jenže už chvílemi v Ečku a teď v Dčku je pro mě těch tuším -5 morálky co utrpí Ačko když v poháru nehrajou, dost velká ztráta, takže letos asi moc daleko nepůjdusmallmouse wrote:Za každý postup v poháru pøibývají fanoušci.
Když nìkdo postoupí daleko,tak mu pøibude za sezónu díky poháru nìkolik set fanouškù.
Ono se to zdá na první pohled bezvýznamné,ale za pár sezón se to nasèítá do tisícù fanouškù... což v dùsledku pøinese milióny navíc ze vstupného.
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
tak s tim naprosto souhlasimGuti wrote:keby sa aspon davali nejake love za postup do dalsieho kola cim vyssie kolo tym vacsie prachy ......
Protoze prvni kolo jsem hral doma s Hackarem, tak moc lidi nedorazilo a za ten zapas jsem vydelel asi 10 000
Nehlede k tomu ze u A tymu jde pak moralka dolu o 5%, coz je v D divizi dost znat...
season 11 - 4. in G114
season 12 - 1. in G114
season 13 - 1. in F38
season 14 - 1. in E13
season 12 - 1. in G114
season 13 - 1. in F38
season 14 - 1. in E13
tak postup, smetl sem ho 8:1 a dese dál. spíš mì štve že navštevnost byla 0. asi nemá žádný fanoušky co by na nìj chodili. to že naši nepøišli je jasny, jeho stadioén je pøece jen z ruky a takhle v tejdnu když chodìj do práce se to nedalo stihnout.

14. sezona__H214 - 5.misto
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????
Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????
Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
-
Dalighost
- Team Board Member
Tak jsem dnesnim kolem prezil sve vyrazeni, necekane porazil silnejsiho Geckare 2:1 a mirim do tretiho kola. V domeni ze budu lehkym soustem nasadil lavicku, coz se nakonec nevyplatilo. Dalsi los je priznivy - slaby H tym by nemel byt pro me sutery problem, bohuzel se hraje na souperove hristi, takze prijmy nebudou 
Tak rezerva splnila cíl a pøešla pøed domácím vyprodaným hledištìm pøes soupeøe z Hdivize. Pro další kolo jí los urèil soupeøe z F, to už pro naši rezervu bude asi stopka... uvidíme... a ještì k tomu venku(aspoò tìch 100k mohlo zùstat doma
)
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
Libo
- Member of the Soccer Project Association
No tak trochu se to prehnalo s tou agresivitou, ale hlavne, ze je postup. To ja jsem uz z kola ven, ale s tymem z C divize jsem to cekal, ale neprijemnou zpravou je, ze se mi zranil uz treti brankar, moje jednicka, nastesti bude chybet jenom jeden den. Bohuzel ctvrty brankar je jenom do poctu, takze to s moji obranou nebude moc slavne, nastesti mam zitra v lize SP tymzbynek..s wrote:výhra venku nad eFkovým týmem 1-2 hrálo aèko s vìtší agresivitou a hned jeden vylouèený a 3 žluté navrch![]()
Další tám G-koa prozmìnu Èech
a opìt venku
![]()
Jsou to ztráty, ale aspoò si mohu vyzkoušet agesivitu
v nějaké lize jsem viděl tým, co měl hodnocení 37% a v přehledu týmu mu stále svítí zelená fajfka u poháru.geo75 wrote:tak já jsem postoupil a v pøíštím kole mì èeká tým z H, má hodnocení 48%, by mì zajímalo, jak se dostal až do tøetího kola. i když je fakt, že já minule konèil taky ve tøetím kole.![]()
![]()