SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Drajmi
Team Board Member

Post by Drajmi »

smallmouse wrote:Za každý postup v poháru pøibývají fanoušci.
Když nìkdo postoupí daleko,tak mu pøibude za sezónu díky poháru nìkolik set fanouškù.
Ono se to zdá na první pohled bezvýznamné,ale za pár sezón se to nasèítá do tisícù fanouškù... což v dùsledku pøinese milióny navíc ze vstupného.
Přesně kvůli tomu jsem se snažil dojít v poháru co nejdál alespoň s Bčkem, jenže už chvílemi v Ečku a teď v Dčku je pro mě těch tuším -5 morálky co utrpí Ačko když v poháru nehrajou, dost velká ztráta, takže letos asi moc daleko nepůjdu :( (i když pak když dám Ačko na českou ligu, tak budou v pohodě, jen s trochu horší fyzičkou. Ještě to budu muset promyslet)
Vomi
Coach

Post by Vomi »

Guti wrote:keby sa aspon davali nejake love za postup do dalsieho kola cim vyssie kolo tym vacsie prachy ......
tak s tim naprosto souhlasim
Protoze prvni kolo jsem hral doma s Hackarem, tak moc lidi nedorazilo a za ten zapas jsem vydelel asi 10 000 :roll:
Nehlede k tomu ze u A tymu jde pak moralka dolu o 5%, coz je v D divizi dost znat... :cry:
season 11 - 4. in G114
season 12 - 1. in G114
season 13 - 1. in F38
season 14 - 1. in E13
Daywalker
Assistant Manager

Post by Daywalker »

tak postup, smetl sem ho 8:1 a dese dál. spíš mì štve že navštevnost byla 0. asi nemá žádný fanoušky co by na nìj chodili. to že naši nepøišli je jasny, jeho stadioén je pøece jen z ruky a takhle v tejdnu když chodìj do práce se to nedalo stihnout. :D :D
14. sezona__H214 - 5.misto
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????

Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

No tak já mám asi štěstí na los. Teď jsem porazil háčkaře venku 0:7 v komorní atmosféře (0 diváků). Příští zápas v poháru mám s Géčkařem a je to Belgičan a má jen o 1 procento lepší hodnocení týmu, takže si myslim, že bych ho mohl dát. A ještě k tomu konečně hraju doma. ;-)
Klitor
Team President

Post by Klitor »

no já prohrál doma s Béèkaøem jen 0:2 a to jsem nasadil béèko takže spokojenost navíc bylo až na pár míst vyprodáno takže se louèím se ctí :-)
Image
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Tak jsem dnesnim kolem prezil sve vyrazeni, necekane porazil silnejsiho Geckare 2:1 a mirim do tretiho kola. V domeni ze budu lehkym soustem nasadil lavicku, coz se nakonec nevyplatilo. Dalsi los je priznivy - slaby H tym by nemel byt pro me sutery problem, bohuzel se hraje na souperove hristi, takze prijmy nebudou :(
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
SKS
Team President

Post by SKS »

Tak rezerva splnila cíl a pøešla pøed domácím vyprodaným hledištìm pøes soupeøe z Hdivize. Pro další kolo jí los urèil soupeøe z F, to už pro naši rezervu bude asi stopka... uvidíme... a ještì k tomu venku(aspoò tìch 100k mohlo zùstat doma :roll: )
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Tom9k
Member of the Soccer Project Association

Post by Tom9k »

Tak dorostenci pøivezli už druhej skalp :D Jasná výhra 6:1 nad týmem z h - divize... :wink:
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
zbynek..s

Post by zbynek..s »

výhra venku nad eFkovým týmem 1-2 hrálo aèko s vìtší agresivitou a hned jeden vylouèený a 3 žluté navrch :?
Další tám G-ko :twisted: a prozmìnu Èech :P a opìt venku :evil:

Jsou to ztráty, ale aspoò si mohu vyzkoušet agesivitu :D
Jenda
Team Board Member

Post by Jenda »

Tak dneska Becko privezlo jednoznacnou vyhru 5-1 ze hriste Hackovyho soupere....a v dalsim kole zase Hackar takze pravdepodobne postup...
J-Elita:provincni klub na ceste za uspechy a slavou...
D.24
happyna17

Post by happyna17 »

tak já dostal další kolo nìjakýho Fkaøe :roll:
Libo

Post by Libo »

zbynek..s wrote:výhra venku nad eFkovým týmem 1-2 hrálo aèko s vìtší agresivitou a hned jeden vylouèený a 3 žluté navrch :?
Další tám G-ko :twisted: a prozmìnu Èech :P a opìt venku :evil:

Jsou to ztráty, ale aspoò si mohu vyzkoušet agesivitu :D
No tak trochu se to prehnalo s tou agresivitou, ale hlavne, ze je postup. To ja jsem uz z kola ven, ale s tymem z C divize jsem to cekal, ale neprijemnou zpravou je, ze se mi zranil uz treti brankar, moje jednicka, nastesti bude chybet jenom jeden den. Bohuzel ctvrty brankar je jenom do poctu, takze to s moji obranou nebude moc slavne, nastesti mam zitra v lize SP tym :) Takze snad pristi poharovou sezonu budu mit vetsi stesti pri losu :wink:
39th season - F.179
Image
Image
adriano10

Post by adriano10 »

Já zas postoupil a los zas dobrý... po Háèkaøovi a Fkaøovi následuje další Géèkaø(vlastnì Géèkaøka je to ona :lol: )
Vstøícza vítìzstvím! :lol:
geo75

Post by geo75 »

tak já jsem postoupil a v pøíštím kole mì èeká tým z H, má hodnocení 48%, by mì zajímalo, jak se dostal až do tøetího kola. i když je fakt, že já minule konèil taky ve tøetím kole. :lol: :lol: :lol:
Macropus Ultras Mania FC

Image
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

geo75 wrote:tak já jsem postoupil a v pøíštím kole mì èeká tým z H, má hodnocení 48%, by mì zajímalo, jak se dostal až do tøetího kola. i když je fakt, že já minule konèil taky ve tøetím kole. :lol: :lol: :lol:
v nějaké lize jsem viděl tým, co měl hodnocení 37% a v přehledu týmu mu stále svítí zelená fajfka u poháru.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”