Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

kobop wrote:ale když jsem na stránce trénink, tak mi nesvítí èervenì pokud je nìjaká dovednost vytrénovaná na maximum, musím nejdøíve rozbalit lištu a to pekelnì zdržuje
to mám taky ,dìlám to tak že se kouknu na hodnocení hráèù a tam vidím co kdo nemá na max a to pak nastavím, záležitost 10 sekund :-)
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Reseni je bud Opera, nebo IE. Firefox to holt v barve neumi
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
Paul-X
Member of the Soccer Project Association

Post by Paul-X »

ogousek wrote:
kobop wrote:ale když jsem na stránce trénink, tak mi nesvítí èervenì pokud je nìjaká dovednost vytrénovaná na maximum, musím nejdøíve rozbalit lištu a to pekelnì zdržuje
to mám taky ,dìlám to tak že se kouknu na hodnocení hráèù a tam vidím co kdo nemá na max a to pak nastavím, záležitost 10 sekund :-)
mne to ide normalne 8)
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
kobop
Team Manager

Post by kobop »

tak to by mì fakt zajímalo jak se ti to podaøilo.. mám FireFox 2.0
krup72

Post by krup72 »

kobop wrote:tak to by mì fakt zajímalo jak se ti to podaøilo.. mám FireFox 2.0
v IE to je vidìt, ve FF ne (to je ale asi jediná výhoda IE a ještì jen proto, že blbì napsali CSS)
kofi

Post by kofi »

Fatal error: Call to undefined function: getlng() in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/team_detail.php on line 1291
tohle mi píše, když se chci podívat na nějakej tým :shock:
FC Alkoholicks
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

jo maj nakou chybu, ale to nepatri do do tohohle topicu :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

Ty mas teda problemy :shock: Me osobne staci za den treba jen 10 minut na odehrani tehle hry, tak nevim co te na ni zdrzuje.
kobop
Team Manager

Post by kobop »

Ty mas teda problemy :shock: Me osobne staci za den treba jen 10 minut na odehrani tehle hry, tak nevim co te na ni zdrzuje.
Nevim jestli by se ti chtìlo tøi minuty nastavovat trénink, když se to dá stihnout za deset vteøin. Možná to je prkotina, ale mì to donutilo pøejít na operu :) Sorry, fakt mì to otravovalo...
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

co to znamena když me to píše v tom SMPT že má hráè taktiku na sebe a v závorce je +0,7 ???????????????????? a furt to teda porádnnì nechápu s tim tallentem..tedy skrytou vlastností to je tedy nìjaký jakýsi tallent hráèe teda nebo jak :oops:
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Fifi.5 wrote:co to znamena když me to píše v tom SMPT že má hráè taktiku na sebe a v závorce je +0,7 ???????????????????? a furt to teda porádnnì nechápu s tim tallentem..tedy skrytou vlastností to je tedy nìjaký jakýsi tallent hráèe teda nebo jak :oops:
Znamena to, ze individualni pokyn "na sebe" mu prida k vykonu v zapase 0,7 bodu. Skryta vlastnost je proste jedna z vlastnosti hrace, stejne jako treba hlavicky, nebo rychlost (jen je asi stejne dulezita jako obe dve hlavni).
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Dalighost wrote:
Fifi.5 wrote:co to znamena když me to píše v tom SMPT že má hráè taktiku na sebe a v závorce je +0,7 ???????????????????? a furt to teda porádnnì nechápu s tim tallentem..tedy skrytou vlastností to je tedy nìjaký jakýsi tallent hráèe teda nebo jak :oops:
Znamena to, ze individualni pokyn "na sebe" mu prida k vykonu v zapase 0,7 bodu. Skryta vlastnost je proste jedna z vlastnosti hrace, stejne jako treba hlavicky, nebo rychlost (jen je asi stejne dulezita jako obe dve hlavni).
a jak se spoèítá teda to celkový hodnocení hráèe?tam se bere v uvahu i skrytá vlastnost??a mohl by mi prosím nekdo popsat jak se pracuje s spmt treba napø u sestavy jak se tam davají volby tak to sem nìjak ubec nepochopil...napø když zaškrtnu - zranìní- tak to jako znamená co vzhledem pro tu sestavu kerou mi to vyjede jako nejlepèí možnou.proste u tý položky sestava nechápu skoro nic..a to neni jediny co tam nechápu ale tohle bych chtel vedet co nejdríve to všechno co se týèe tý sestavy diiiiiiiiiiiiiik :roll:
kobop
Team Manager

Post by kobop »

myslim, že èasem se v tom rozkoukáš :wink:
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

jj už to chápu ale to u tý sestavy jak se tám dá rozbalit tak to je co jak tam sou 4 položky to sem taky nìjak ještì nepochopil......a hlevnì by mì zajímalo taky proè tam je položka minimální energie když to je minimální fyzièka :P :P :P
Lermik

Post by Lermik »

Fifi.5 wrote:jj už to chápu ale to u tý sestavy jak se tám dá rozbalit tak to je co jak tam sou 4 položky to sem taky nìjak ještì nepochopil......a hlevnì by mì zajímalo taky proè tam je položka minimální energie když to je minimální fyzièka :P :P :P
Pokud budeš øešit každý slovo, tak budeš mít problémy to pochopit.

Jinak sestava se poèítá: 2x skrytá, 2x 1. hlavní, 2x 2. hlavní, 9x normální vlastnosti
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”