no ale minimálnì by to toho kupce pìknì finanènì zrujnovalo, kdyby dával velky platy nebo bonusyoslicek wrote:pokud je hrac zakoupen (nemam na mysli volne prestupy) za 0 EUR, tak se to nepocita? podle myho nazoru bys tak legalizoval tunely - s nekym se domluvis, on navysi svym nejlepsim hracum smlouvy (napr. pomoci bonusu za vitezstvi 50K) a ty pak od nej muzes koupit celou jedenactku za 0 EUR? opravdu timto zpusobem lze bez hrozby BANu koupit treba 10 hracu z jednoho tymu?frankie_doparoma wrote:Kdyz je ten hrac gratis tak se to nepocita...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Evandro
- Member of the Soccer Project Association

-
jacarlos3x
- Assistant Coach
Prezdivky hracu
Mam jeste clenstvi SPFA a nejak jsem nevykoumal, kdepak mohu dat svym hracum prezdivky.. Nevite, jak se to dela?
Re: Prezdivky hracu
jacarlos3x wrote:Mam jeste clenstvi SPFA a nejak jsem nevykoumal, kdepak mohu dat svym hracum prezdivky.. Nevite, jak se to dela?
Klikneš si na hráèe "lupou" a tam je pøezdívka ( dole )
-
jacarlos3x
- Assistant Coach
Re: Prezdivky hracu
Klegi wrote:jacarlos3x wrote:Mam jeste clenstvi SPFA a nejak jsem nevykoumal, kdepak mohu dat svym hracum prezdivky.. Nevite, jak se to dela?
Klikneš si na hráèe "lupou" a tam je pøezdívka ( dole )
Diky moc
Zdravim všechny manžery na SP,
chci se zeptat, když dám hráèe na pøestupovou listinu. Automaticky se zaøadí podle vìku do urèité skupiny.
Ale co když ten hráè v dobì když je na té listinì zestárne o rok, pøeøadí se do správné skupiny nebo zùstane v té stejné ikdyž je nejmíò o rok starší než ostatní
Diky
chci se zeptat, když dám hráèe na pøestupovou listinu. Automaticky se zaøadí podle vìku do urèité skupiny.
Ale co když ten hráè v dobì když je na té listinì zestárne o rok, pøeøadí se do správné skupiny nebo zùstane v té stejné ikdyž je nejmíò o rok starší než ostatní
Diky
Prestup + smlouva
Tak me napada, podepsal jsem volneho hrace a dal mu vysoky kontrakt..coz neni az tak vyhodne, jak mi doslo..
Otazka je, kdyz ho budu prodavat, musi kupujici vyrovnat ten jeho stary kontrakt, nebo se jede z cista jen podle hodnoceni toho hrace?
Otazka je, kdyz ho budu prodavat, musi kupujici vyrovnat ten jeho stary kontrakt, nebo se jede z cista jen podle hodnoceni toho hrace?