k tematu, vite ze kldyz date na trh hrace s hodne nizkou moralkou (ja dal 9) tak ze mu stoupne na 30? Je to jen takova blbost ale ja jsem cekal ze bude mit 0. Ale na druhou stranu je to trochu logicky, hrac je tak nas*anej ze chce z klubu pryc a prestup vita
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Klegi, tvuj OT v kazdym tvym druhym prispevku, sem nepatri vubec
Som si chcal enem trochu rypnout 
k tematu, vite ze kldyz date na trh hrace s hodne nizkou moralkou (ja dal 9) tak ze mu stoupne na 30? Je to jen takova blbost ale ja jsem cekal ze bude mit 0. Ale na druhou stranu je to trochu logicky, hrac je tak nas*anej ze chce z klubu pryc a prestup vita
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
HANYSEK6
- Team Board Member
tak ho zkus haj*la nevernyho stahnout z trhu a znova ho tam dat...frankie_doparoma wrote:Klegi, tvuj OT v kazdym tvym druhym prispevku, sem nepatri vubec![]()
![]()
![]()
Som si chcal enem trochu rypnout
asi potøeboval nutnì prachy, jinak to není možnéPopulovic wrote:Jenom závistí skøípu zubamaKubiczech wrote:Tak si jdete na prestupovy trh, uvidite tam Cfko s hlavnima 96/86, nizkou agresi... Nic ostatni na max , nabidnete smesnych 500k a za minutu Vam ho ten manazer prodaNejsou to krasny svatky ?
gauners - f.211

-
Kubiczech
Asi... Takovy stesti je fakt mazec...dolkyn wrote:asi potøeboval nutnì prachy, jinak to není možnéPopulovic wrote:Jenom závistí skøípu zubamaKubiczech wrote:Tak si jdete na prestupovy trh, uvidite tam Cfko s hlavnima 96/86, nizkou agresi... Nic ostatni na max , nabidnete smesnych 500k a za minutu Vam ho ten manazer prodaNejsou to krasny svatky ?
Manager : Kubiczech
Team : Espada C.F.

Team : Espada C.F.

-
frankie_doparoma
http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=681405
kdo to kdy videl?
3 zraneni hraci a vsechny tri ze zakladu 
kdo to kdy videl?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
momo9111
pekneee, vsetci v prvom polcase...ale vyhral sifrankie_doparoma wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=681405
kdo to kdy videl?3 zraneni hraci a vsechny tri ze zakladu
kolko by ste tipovali ze skoncil tento zapas?

-
Tom49
- Team President
Tak pøiznám se, že takové vítìzství bych zažít nechtìlmomo9111 wrote:pekneee, vsetci v prvom polcase...ale vyhral sifrankie_doparoma wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=681405
kdo to kdy videl?3 zraneni hraci a vsechny tri ze zakladu
![]()
![]()