Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
-
-
nemohl bys mi smazat tým já si chci založit nový prosim tenhle sem zkazilFoxir wrote:Prosim manazery, kteri SP jiz slusne rozumi a byli by ochotni pomahat novackum, aby postli do toho topicu nebo mi napsali do posty (ICQ ci dalsi kontakt vitan).
Nekterym vykukum zduraznuji, ze jde o ochotu pomahat, ne 'vydelat' na jejich nevedomosti. To by bylo prisne trestano, popr. i smazanim tymu.
Diky.
si v Fku ne???tak proc?shadow09 wrote:nemohl bys mi smazat tým já si chci založit nový prosim tenhle sem zkazilFoxir wrote:Prosim manazery, kteri SP jiz slusne rozumi a byli by ochotni pomahat novackum, aby postli do toho topicu nebo mi napsali do posty (ICQ ci dalsi kontakt vitan).
Nekterym vykukum zduraznuji, ze jde o ochotu pomahat, ne 'vydelat' na jejich nevedomosti. To by bylo prisne trestano, popr. i smazanim tymu.
Diky.
mam jeden zacatecnickej..
vim ze to tu uz bylo (hledani naslo "pokles schopnosti"), ale cist vsech 97 stran.. ee
jde mi o
a) pokles hracu, vim ze klesaj tak o 5%, ale trochu me prekvapilo, kdyz jsem golmanovi trenoval hlavni skill (zadny maximum zatim) a druhej mu klesl o 5%, takze po simulaci ted v 22 mel golman misto 38% najednou jen 37%. Trenera jsem predtim mel na 100%, tak jsem si rikal to je divny. Kouknu na trenera a uz nemel 100% ale jen 87%
takze
b) klesani zamestnancum.. ten trener mel sice 100%, takze jsem si rikal ze kurz uz je zbytecnej, ale ted mu to kleslo coz me dost stve
zamestnancum, co meli schopnost na 100% * (tj cervenej graf) to nekleslo, kdyz je neposlu na kurz, klesne jim hodnoceni?
snad je to srozumitelny, dystak dik
vim ze to tu uz bylo (hledani naslo "pokles schopnosti"), ale cist vsech 97 stran.. ee

jde mi o
a) pokles hracu, vim ze klesaj tak o 5%, ale trochu me prekvapilo, kdyz jsem golmanovi trenoval hlavni skill (zadny maximum zatim) a druhej mu klesl o 5%, takze po simulaci ted v 22 mel golman misto 38% najednou jen 37%. Trenera jsem predtim mel na 100%, tak jsem si rikal to je divny. Kouknu na trenera a uz nemel 100% ale jen 87%

takze
b) klesani zamestnancum.. ten trener mel sice 100%, takze jsem si rikal ze kurz uz je zbytecnej, ale ted mu to kleslo coz me dost stve

zamestnancum, co meli schopnost na 100% * (tj cervenej graf) to nekleslo, kdyz je neposlu na kurz, klesne jim hodnoceni?

-
johniez wrote:mam jeden zacatecnickej..
jde mi o
a) pokles hracu, vim ze klesaj tak o 5% ...
b) klesani zamestnancum.. ten trener mel sice 100%...
Tu a tam klesne hodnocení jak urèitý vlastnosti u hráèe, tak hodnocení u zamìstnance.
Hráèe je proto nutný sledovat i po úplným vytrénování. Já osobnì sleduju i to, jestli neklesnul v prùbìhu trénování hlavní skill. V tom pøípadì má pøednost.
U zamìstnance je potom nutný ho znova poslat na kurz.
-
johniez wrote:Dikykrup72 wrote: U zamìstnance je potom nutný ho znova poslat na kurz.
A vydrzi treba zamestnanci se 100%* tohle hodnoceni dyl nez tomu se 100%? Nebo se to neda takhle rict a je to dilem nahody..? Ja ze ten trener to mel tejden coz neni zrovna dlouho, ted abych zase tejden cekal nez skonci kurz.
To je totiž rozdíl, zobrazuje se to zaokrouhlenì na celá èísla:
100%* - je naplno, skuteènì 100%
100% - je tøeba 99.8%, ale zobrazí se 100%. Ty dvì desetiny procenta ještì jdou dotrénovat (dohnat kurzem).
Hvezda?
Tak u me roste docela dobry hrac
CM, 18 let agresivita 0% !!! , hlavni vlastnosti 96%,93% , skryta 89%,
ostatni nevytrenovane.
SPMT estimated rating 75-97%
Ted uvazuju, jestli ho prodat ted, nebo az po vytrenovani,co myslite?
Odhadem , mohl bych ted dostat treba 5M?
CM, 18 let agresivita 0% !!! , hlavni vlastnosti 96%,93% , skryta 89%,
ostatni nevytrenovane.
SPMT estimated rating 75-97%
Ted uvazuju, jestli ho prodat ted, nebo az po vytrenovani,co myslite?
Odhadem , mohl bych ted dostat treba 5M?