Pokud ti jich chodí 4200 máš nejspíš 1400 parkovacích míst. Nikdy ti nepøijde víc divákù než 3*poèet parkovacích míst, musíš òáký pøistavìt. Já to mìl takylotky wrote:Mm problém s tribunama, pøistavìl sem jednu tribunu, takže mám kapacitu 5000, ale na ligovej zápas mi už 4x za sebou pøišlo pøesnì(!!!) 4200 divákù. A to sem poslední utkání hrál s pátym v tabulce, ostatní byli looseøi nìkde zespoda. Cena je nastavená podle SPMT tak, aby mi pøi prùmìrneym soupeøi a v prùmernym poèasí pøišlo +/- tìch 5000 divákù. Co s tim? Nebo je to naprosto normální?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Teï sem si toho všimnul, že se ještì nedostavìli bary a parkovištì...Woko wrote:Pokud ti jich chodí 4200 máš nejspíš 1400 parkovacích míst. Nikdy ti nepøijde víc divákù než 3*poèet parkovacích míst, musíš òáký pøistavìt. Já to mìl taky

old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
- Member of the Soccer Project Association
neviem naisto ci sa daa ale skus manazer - profil - osobni udaje....myslim ze by sa to tam malo datflipy wrote:Dobry.Neda sa prosim zmenit datum narodenia

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak potom neviem...ani ja nemam SPFA ale zdalo sa mi ze to tam ide...ked skonci simulacia sa na to kuknemflipy wrote:Tam to nejde (nemam SPFA).
Ivo08 - LSG Nové Zámky

Zajimalo by me jak se nastavuje cena podle SPMT tak aby pri prumernym souperi v prumernem pocasi prislo +/- 5000 divaku, diky za odpoved.lotky wrote:Mm problém s tribunama, pøistavìl sem jednu tribunu, takže mám kapacitu 5000, ale na ligovej zápas mi už 4x za sebou pøišlo pøesnì(!!!) 4200 divákù. A to sem poslední utkání hrál s pátym v tabulce, ostatní byli looseøi nìkde zespoda. Cena je nastavená podle SPMT tak, aby mi pøi prùmìrneym soupeøi a v prùmernym poèasí pøišlo +/- tìch 5000 divákù. Co s tim? Nebo je to naprosto normální?
diky za odpoved ale ja kdyz dam stadion tak tam zadny vypocty stadionu nemam, neni to jenom pro SPFA?krup72 wrote:stadion -> výpoèty stadiónu -> pokroèilémart-in wrote:Zajimalo by me jak se nastavuje cena podle SPMT tak aby pri prumernym souperi v prumernem pocasi prislo +/- 5000 divaku, diky za odpoved.
tam zadáš, co chceš, zbytek ti to urèí
Neni.....jen musíš kliknout na "výpoèty stadionu" a poté na "pokroèilý".....a si tammart-in wrote:
diky za odpoved ale ja kdyz dam stadion tak tam zadny vypocty stadionu nemam, neni to jenom pro SPFA?

Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
SKS wrote:Neni.....jen musíš kliknout na "výpoèty stadionu" a poté na "pokroèilý".....a si tammart-in wrote:
diky za odpoved ale ja kdyz dam stadion tak tam zadny vypocty stadionu nemam, neni to jenom pro SPFA?
hmmm tak to nevim ani ja teda kde to

14. sezona__H214 - 5.misto
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????
Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
lotky wrote:1. Stáhni a naisntaluj si SPMTDaywalker wrote:hmmm tak to nevim ani ja teda kde tonic takoveho nevidim a spfa a nemam
2. Klikni na ikonku stadinou
3. Výpoèty stadiónu - pokroèilý
diky.
14. sezona__H214 - 5.misto