Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Mám dejme tomu 300 bodù. Takovejch manažerù je tøeba dvacet a vždycky když povylezu o nìjakej bod mám zas tìch bodù stejnì s jinými dvaceti manažeøi. Sleduju to dlouhou dobu a pokaždé sem na tom posledním místì mezi tìma manažerama se stejným poètem bodù... To jestli to je tím, kdo to dosáhl za kratší dobu sem si taky myslel, ale už sem našel manažery, kteøí tuto teorii vyvraceji 

-
- Member of the Soccer Project Association
no nìjak sem si toho nevšímal ale nemùže to bejt podle abecedykobop wrote:Mám dejme tomu 300 bodù. Takovejch manažerù je tøeba dvacet a vždycky když povylezu o nìjakej bod mám zas tìch bodù stejnì s jinými dvaceti manažeøi. Sleduju to dlouhou dobu a pokaždé sem na tom posledním místì mezi tìma manažerama se stejným poètem bodù... To jestli to je tím, kdo to dosáhl za kratší dobu sem si taky myslel, ale už sem našel manažery, kteøí tuto teorii vyvraceji

[/quote]no nìjak sem si toho nevšímal ale nemùže to bejt podle abecedy
[/quote]
ne, to fakt ne, hledal sem mnohem složitìjší algoritmy... ale ta možnost kdo se tam dostal za rychlejší dobu je asi nejpravdìpodobnìjší, ikdyž mi neøíkejte, že ještì nikdo mùj poèet bodù nezískal pomaleji... to by mì fakt urazilo

ne, to fakt ne, hledal sem mnohem složitìjší algoritmy... ale ta možnost kdo se tam dostal za rychlejší dobu je asi nejpravdìpodobnìjší, ikdyž mi neøíkejte, že ještì nikdo mùj poèet bodù nezískal pomaleji... to by mì fakt urazilo

-
- Team Board Member
-
[quote="Dave"Mourinho""]1.Hele je nìjak omezený poèet hráèù v týmu?
2.Hele a tìch 100 koupí za sezónu=100 podaných nabídek(nemusí to být koupì), jestli to chápu dobøe.[/quote]
1.ano myslis ze mozes nakupovat dokym mas v time 35 hracov ale juniory ti dojdu stale a aj tie nabidky kde mas najvacsiu nabidku a nikto neprevisi ti dojdu hraci...a kedze juniori budu chodit stale omezene to nieje
2.to si myslis ze to je 100 nakupov a predajov...nie podanych nabidek
2.Hele a tìch 100 koupí za sezónu=100 podaných nabídek(nemusí to být koupì), jestli to chápu dobøe.[/quote]
1.ano myslis ze mozes nakupovat dokym mas v time 35 hracov ale juniory ti dojdu stale a aj tie nabidky kde mas najvacsiu nabidku a nikto neprevisi ti dojdu hraci...a kedze juniori budu chodit stale omezene to nieje

2.to si myslis ze to je 100 nakupov a predajov...nie podanych nabidek
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
ja bych mel dotaz na zkusenejsi:
do ceho se na SP vyplati investovat?
s hraci jsem spokojeny, stadion mam zbytecne velky i se vsema barama, Wc a parkovistema a mam 4M na konte a chtel bych je nejak pouzit do dalsiho rozvoje tymu, ale nevim jak
s hraci jsem spokojeny, stadion mam zbytecne velky i se vsema barama, Wc a parkovistema a mam 4M na konte a chtel bych je nejak pouzit do dalsiho rozvoje tymu, ale nevim jak

Funky Gorilla
14 - 9. misto - 1. kolo poharu ... F - 64
15 - 3. misto - 5. kolo poharu ... F - 64
16 - 2. misto - 7. kolo poharu ... F - 64
17 - 6. misto - 5. kolo poharu ... E - 22
-
Heheh tak si teda stastny clovekNopogo wrote:ja bych mel dotaz na zkusenejsi:

Ivo08 - LSG Nové Zámky

zkus nakoupit mlade juniory, kteri se ti za par sezon vytrenuji a budou z nich hvezdy, ale kupuj pouze ty, kteri jsou z centra mladeze, ne ty ktere mely tymy od zacatku hrani, z centra mladeze jsou hraci vetsinou lepsi, jestli jsou z centra zjistis tak, ze se podivas na historii toho tymu, ktery prodava hrace a najdes si ho jestli prisel z centraNopogo wrote:ja bych mel dotaz na zkusenejsi:
EDIT:ja ale pomalu pisu

Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

ok, diky za tip.Tom151 wrote:zkus nakoupit mlade juniory, kteri se ti za par sezon vytrenuji a budou z nich hvezdy, ale kupuj pouze ty, kteri jsou z centra mladeze, ne ty ktere mely tymy od zacatku hrani, z centra mladeze jsou hraci vetsinou lepsi, jestli jsou z centra zjistis tak, ze se podivas na historii toho tymu, ktery prodava hrace a najdes si ho jestli prisel z centraNopogo wrote:ja bych mel dotaz na zkusenejsi:
EDIT:ja ale pomalu pisu
Funky Gorilla
-