Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
je mozne aby junior s centra mladeze aj meskal ????
je mozne aby junior s centra mladeze aj meskal ????
http://www.albionfc.tym.sk
AlbionFC - dynamicky rozvijajuci sa klub, zdruzujuci mladych talentovanych hracov, s vysokymi ambiciami
AlbionFC - dynamicky rozvijajuci sa klub, zdruzujuci mladych talentovanych hracov, s vysokymi ambiciami
jejohn wrote:je mozne aby junior s centra mladeze aj meskal ????
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
- Member of the Soccer Project Association
O kolik procent se v nedìli zvýší procenta Šéftrenérovi mládeže, když ho pošlu na kurz. Za jak dlouho tedy bude tøeba z 60% na 100%??
Mám belgického šeftrenéra a teï mì poslal 18-letého Sweepra s kriminální agresí asi 95% a odhadem maximálního hodnocení kolem 72%. No prostì lama.
Tak jsem se na nìj naštval, že mu po pøíštím nástupu juniora (pokud to nebude CM s odhadem hodnocení 85%) dám BAN a najmu si nìkoho ze "sympatiètìjšího" státu.
Mám belgického šeftrenéra a teï mì poslal 18-letého Sweepra s kriminální agresí asi 95% a odhadem maximálního hodnocení kolem 72%. No prostì lama.
Tak jsem se na nìj naštval, že mu po pøíštím nástupu juniora (pokud to nebude CM s odhadem hodnocení 85%) dám BAN a najmu si nìkoho ze "sympatiètìjšího" státu.

Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
pøesnì nevím, ale imho se to z 95 na stovku dorazíH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:O kolik procent se v nedìli zvýší procenta Šéftrenérovi mládeže, když ho pošlu na kurz. Za jak dlouho tedy bude tøeba z 60% na 100%??
EDIT: aha blbì ètu... 60% ... + odpovìï už výše
buï rád, že pøišel vùbec nìkdo;-)H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: Mám belgického šeftrenéra a teï mì poslal 18-letého Sweepra s kriminální agresí asi 95% a odhadem maximálního hodnocení kolem 72%. No prostì lama.
-
kofi wrote:za dva týdny...na tohle by mìli staèit dva kurzy...H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:... Za jak dlouho tedy bude tøeba z 60% na 100%??...
Dík, tak poèkám koho mi pøivede teï. A kdyžtak se poohlídnu po jiném, což bych za 30 dní (profesionální centrum mládìže) mìl stihnout až na 100%.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
hádaj ................Patt wrote:ja to vedel ... ale zajimalo by me proc to tam je..kofi wrote:nejde...ale poèítat si to klidnì mùžešPatt wrote:v spmt jde vypocitat i kolik dostanu za vyhru PøP pri 64 ucastniku...to jde aby nas bylo 64 nebo co?

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
liga
hctìl bych se zeptat jak se dá zjistit do jaké ligi pùjdu když bych nemìl spmt.....jasnì èíslo ligy dìlím tøema ale když to nìní dìlitelné???
potom když chodí nový talenti z centra mládeže a napíše mi to zprávu že nebyl dostateènì dobrý mladík a nepøipojil se k týmu tak se to jakoby nepoèítá a nebo od toho zaèíná znovu interval mezi kterými mladíci pøicházejí do týmu??takže kdyby to takto bylo tak to je tedy o štìstí jestli je sotateènì kvalitní aby se pøipojil jo???to je divný
potom když chodí nový talenti z centra mládeže a napíše mi to zprávu že nebyl dostateènì dobrý mladík a nepøipojil se k týmu tak se to jakoby nepoèítá a nebo od toho zaèíná znovu interval mezi kterými mladíci pøicházejí do týmu??takže kdyby to takto bylo tak to je tedy o štìstí jestli je sotateènì kvalitní aby se pøipojil jo???to je divný
-