Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

PaTTTTrick wrote:
Lucius wrote:Na Socceru sice novej nejsem,ale chci se zeptat a dozvedet se nazory i jinejch lidi!Ted se mi skoro dtrenoval SW a uz dava vykony 67 a dle SPMT je pro me nejlepsi rozestaveni 5-4-1...coz je sice pekne,ale nechce se mi zas davat beton!A otazka tedy zni jestli si myslite,ze na tohle rozestaveni muze byt i taktika PRIHRAVKY vzhledem k 4clene zaloze docela solidni nebo proste BETON??To bude padat ale malo golu,co?
podivej se treba na Sjareluv tym Westel v A divizi, ktery az do posledniho kola vedl A divizi, skoro celou sezonu hraje rozestaveni 5-4-1 nebo 5-3-2 s betonem a rozhodne netrpi nedostatkem golu.

no jo ale tak zase na druhou stranu si øíkám že když takhle nìkdo hraje tak jak jsou na tom utoèníci když využívá jen CF tak co ti ostatní jak to pak vypadá s morálkou? :cry: to pak musí hrát poháry proti slabejm aby pak mohly hrát co nejutoèneji..
kofi
Member of the Soccer Project Association

Post by kofi »

moje áèko teï hraje buï 4-4-2 nebo 5-3-2 (ta je nejsilnìjší)
zbytek co hraje B a C tým hraje v 4-3-3 nebo 3-4-3, takže se prostøídaj všichni :)
FC Alkoholicks
Fifi.5
Team President

spmt

Post by Fifi.5 »

v SPMT v položce hráèi jsou jakoby tøi sloupce tak ten prostøední..jestli by mi moch nìkdo vysvetlit co pøesnì znamená to nepøeložený díky moc a potom k tomu odhadu výkonu tame je napø minimum prstatie..což už sem odhadnul že je asi výkon tøeba 60 a maximum 70 tak jakej výkon bude podávat danný hráè v rozestavení které mu nejvíce vyhovuje....pøeci hráè podává pøibližne stejné výkony když je naplno vytrénovaný a ne s rozdílem 10 bodu....???????
Populovic
Team Manager

Re: spmt

Post by Populovic »

Fifi.5 wrote:v SPMT v položce hráèi jsou jakoby tøi sloupce tak ten prostøední..jestli by mi moch nìkdo vysvetlit co pøesnì znamená to nepøeložený díky moc a potom k tomu odhadu výkonu tame je napø minimum prstatie..což už sem odhadnul že je asi výkon tøeba 60 a maximum 70 tak jakej výkon bude podávat danný hráè v rozestavení které mu nejvíce vyhovuje....pøeci hráè podává pøibližne stejné výkony když je naplno vytrénovaný a ne s rozdílem 10 bodu....???????
Na SPMT se vykasli a nastavuj si vsechno podle sebe, nevim jestli je to lepsi, ale me to takle bavi vic.. :)
Image
Fifi.5
Team President

Re: spmt

Post by Fifi.5 »

Populovic wrote:
Fifi.5 wrote:v SPMT v položce hráèi jsou jakoby tøi sloupce tak ten prostøední..jestli by mi moch nìkdo vysvetlit co pøesnì znamená to nepøeložený díky moc a potom k tomu odhadu výkonu tame je napø minimum prstatie..což už sem odhadnul že je asi výkon tøeba 60 a maximum 70 tak jakej výkon bude podávat danný hráè v rozestavení které mu nejvíce vyhovuje....pøeci hráè podává pøibližne stejné výkony když je naplno vytrénovaný a ne s rozdílem 10 bodu....???????
Na SPMT se vykasli a nastavuj si vsechno podle sebe, nevim jestli je to lepsi, ale me to takle bavi vic.. :)
dyg jo tak já to taky dìlám já se koukkám do spmt jen na hodnocení hráèu v budoucnosti a tohle se toho taky týká víš takže bych to rád vìdìl jeslti mi nìkdo mùže odpovìdìt moc díky
Patt

Post by Patt »

mam otazku

Do kolika let podava hrac max vykon? :shock: :shock: :shock:

pls reknete...potrebuju do Fka este nekoho s vykonem 70 a nwm jakej vek je idealni na 2 sezony
kofi

Post by kofi »

Patt wrote:mam otazku

pls reknete...potrebuju do Fka este nekoho s vykonem 70 a nwm jakej vek je idealni na 2 sezony
je to individuální, ale vìtšinou to vydrží do 28-29
btw...v jednom topicu jsem se ptal kolik máš celkovej výkon øad, docela by mì to zajímalo :oops:
FC Alkoholicks
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

normalni vykon ma jeste ve 30 letech, ve 31 uz ma asi tak o 5 vykon horsi, u brankaru to je az do 32...
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Patt

Post by Patt »

kofi wrote:

je to individuální, ale vìtšinou to vydrží do 28-29
btw...v jednom topicu jsem se ptal kolik máš celkovej výkon øad, docela by mì to zajímalo :oops:

vykon rad mam malej ... asi 105 .... hraci maj vykony 66 a nalada v teamu je nulova...takze pokjud naberu naladu tak to Fko projdu
kofi

Post by kofi »

Tom151 wrote: normalni vykon ma jeste ve 30 letech, ve 31 uz ma asi tak o 5 vykon horsi, u brankaru to je az do 32...
tak u mì už šel jeden ve tøiceti dolù :evil: :cry:
To Patt: díky za odpovìï..jj projdeš, ale co sem se díval, tak s postupem moc nepoèítej :lol:
FC Alkoholicks
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

kofi wrote:
Tom151 wrote: normalni vykon ma jeste ve 30 letech, ve 31 uz ma asi tak o 5 vykon horsi, u brankaru to je az do 32...
tak u mì už šel jeden ve tøiceti dolù :evil: :cry:
:
to neni mozny, aby sel uz ve 30, se mi nejak nezda, jsem uz mel dost starych hracu a vzdycky sli dolu az ve 31, ve 30 stale podavali sve vykony...
Strelci z Japonska
Image
duffy
Team President

Post by duffy »

Ten vek je hrac od hrace jiny. Nekdo se zacne zhorsovat v devetadvaceti, jiny jeste v jednatriceti podava vykony na hranici maxima.
torpéééééédo!!!

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

duffy wrote:Ten vek je hrac od hrace jiny. Nekdo se zacne zhorsovat v devetadvaceti, jiny jeste v jednatriceti podava vykony na hranici maxima.
tak moji hraci tedy jsou naprogramovani asi stejne,4 stary a u vsech stejny scenar, 30-pohoda,31-spatny, a tedka mam jednoho 29 - leteho a taky je porad v pohode...Moji jsou asi vydrzni :) to bude tim tvrdym treninkem :)
Strelci z Japonska
Image
laky7
Team Board Member

Post by laky7 »

cauko mam otazku ako sa mozem zbavit hraca hned.lebo mam taky problem kupil som hraca dal mu plat 5000 dam na to aj zivot ze to bolo 5000 a teraz pozeram plati niak je tam neuveritelne velka suma 50000.ja tomu nechapem ale budiz tych par stotisic ktore som vyhodil na kupu ma nezabije. ale teraz sa ho musim surne zbavit lebo ma zrujnuje.
Lokomotiv Buldogs
Cerberus
Patt

Post by Patt »

laky7 wrote:cauko mam otazku ako sa mozem zbavit hraca hned.lebo mam taky problem kupil som hraca dal mu plat 5000 dam na to aj zivot ze to bolo 5000 a teraz pozeram plati niak je tam neuveritelne velka suma 50000.ja tomu nechapem ale budiz tych par stotisic ktore som vyhodil na kupu ma nezabije. ale teraz sa ho musim surne zbavit lebo ma zrujnuje.
jak se ten hrac jmenuje???pokud je good tak ho kupim! jinak se to dela ve smlouvach
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”