bud ho propustit nebo ho dát na trh a poèkat jestli nedá nìjakej blázen nabídkulaky7 wrote:cauko mam otazku ako sa mozem zbavit hraca hned.lebo mam taky problem kupil som hraca dal mu plat 5000 dam na to aj zivot ze to bolo 5000 a teraz pozeram plati niak je tam neuveritelne velka suma 50000.ja tomu nechapem ale budiz tych par stotisic ktore som vyhodil na kupu ma nezabije. ale teraz sa ho musim surne zbavit lebo ma zrujnuje.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
A když ti žádnej blázen nabídku nedá, tak uprav smlouvu tak, že bude dostávat pouze bonusy za vítìzství a nenasazuj ho na ligu ani na SP pohár...happyna17 wrote:bud ho propustit nebo ho dát na trh a poèkat jestli nedá nìjakej blázen nabídkulaky7 wrote:cauko mam otazku ako sa mozem zbavit hraca hned.lebo mam taky problem kupil som hraca dal mu plat 5000 dam na to aj zivot ze to bolo 5000 a teraz pozeram plati niak je tam neuveritelne velka suma 50000.ja tomu nechapem ale budiz tych par stotisic ktore som vyhodil na kupu ma nezabije. ale teraz sa ho musim surne zbavit lebo ma zrujnuje.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
hráèské vlastnosti?
Zdravim,
mám nového juniora.Mého prvního, a chtìl bych se zeptat,jak u nìho zjistím jeho maximální vlastnosti, kterých mùže dosáhnout, aniž bych musel èekat,až ho vytrénuju?
Jestli to teda vùbec jde.
mám nového juniora.Mého prvního, a chtìl bych se zeptat,jak u nìho zjistím jeho maximální vlastnosti, kterých mùže dosáhnout, aniž bych musel èekat,až ho vytrénuju?
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
Re: hráèské vlastnosti?
maximální vlastnosti nezjistíš jedinì v SPMT ti to ukazuje odhad max a min hodnocení a èim víc bude mít vytrénováno tim pøesnìjší bude odhadRossoneri wrote:Zdravim,
vliv to nema. Ja davam vydrz(energii) trenovat pokud se vytrenujou protoze jinak jim zacne prave ta energie klesat. Dat nic jsem ale nezkousel takze tam neporadimOrol18 wrote:ja by som chcel vediet ked ma hrac uz vytrenovane vsetky vlastnosti ci ho nechat trenovat napr. vydrz? alebo dat v treningu niè. èi to nema nejaky vplyv na jeho fyzicku?
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759