Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Lucius
Member of the Soccer Project Association

Post by Lucius »

georgesa wrote:
lotky wrote:
georgesa wrote:Dotaz na nekoho zkusenyho...kolik udela nalada v tymu? Pri 0% mam pos****jch 85, kolik budu mit pri 100%? Agresivitu, taktiku ap. berte ze je porad stejna...dekuju
Øek bych, že zhruba o 25% z celkovýho výkonu. To znamená, že s výkonem 85pøi 0% náladnì, bys pøi 100% mìl dát 106.

Tìch 25% je odhad, ale bude se to urèitì kolem tohodle èísla pohybovat.
Diky moc lotky, ale stejne...je to furt nejak malo...bych si predstavoval tak 140 :P :P :P

Tak to by chtel kdekdo :lol: :lol: ..toho kolikrat nedosahujou ani manazeri v D a C divizy...
momo9111

Post by momo9111 »

Tak to by chtel kdekdo :lol: :lol: ..toho kolikrat nedosahujou ani manazeri v D a C divizy...
ja som bol v D a nemal som a ani nemam ani 130 :lol:
jencha10
Team Board Member

Post by jencha10 »

jencha10 wrote:chci se zeptat, mùže hráè, jenž je na transfer listu øíct: Konèím karieru
:?:
happyna17

Post by happyna17 »

jencha10 wrote:
jencha10 wrote:chci se zeptat, mùže hráè, jenž je na transfer listu øíct: Konèím karieru
pro uspokojení newim to pøesnì nikdy se mi to nestalo ani sem o tom neèet ale øekl bych že ne :idea:
jencha10
Team Board Member

Post by jencha10 »

happyna17 wrote:
jencha10 wrote:
pro uspokojení newim to pøesnì nikdy se mi to nestalo ani sem o tom neèet ale øekl bych že ne :idea:
takže teoreticky kdybych držel starce na transfer listu tak nemá jakskonèit :!: :?:
Tom9k

Post by Tom9k »

jencha10 wrote:
happyna17 wrote:
jencha10 wrote: :?:
takže teoreticky kdybych držel starce na transfer listu tak nemá jakskonèit :!: :?:
Nìkde sem slyšel, že hráè kerej de do dùchodu tak nemùže být pøesunut na Transfer List. A poku myslíš, že ho tam v urèitým vìku dáš, a budeš ho skladovat, tak to taky nejde protože mùže bejt na TL jenom omezenou dobu :P
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
happyna17

Post by happyna17 »

Tom9k wrote: Nìkde sem slyšel, že hráè kerej de do dùchodu tak nemùže být pøesunut na Transfer List. A poku myslíš, že ho tam v urèitým vìku dáš, a budeš ho skladovat, tak to taky nejde protože mùže bejt na TL jenom omezenou dobu :P
jj na trh nemùžeš dát hráèe kterej ohlásil odchod do dùchodu :wink:
jencha10
Team Board Member

Post by jencha10 »

happyna17 wrote:
Tom9k wrote: Nìkde sem slyšel, že hráè kerej de do dùchodu tak nemùže být pøesunut na Transfer List. A poku myslíš, že ho tam v urèitým vìku dáš, a budeš ho skladovat, tak to taky nejde protože mùže bejt na TL jenom omezenou dobu :P
jj na trh nemùžeš dát hráèe kterej ohlásil odchod do dùchodu :wink:
no to vimale on ho zatim neohlásil
takže bych ho tam dal tøeba za 10M za dva dny ,když by nebyla nabídka bych ho stáhnul, a takhle furt dokola
šlo by to? :wink:
happyna17

Post by happyna17 »

jencha10 wrote:no to vimale on ho zatim neohlásil
takže bych ho tam dal tøeba za 10M za dva dny ,když by nebyla nabídka bych ho stáhnul, a takhle furt dokola
šlo by to? :wink:
nechápu to moc :idea: ale když ho tam dáš a zase stáhneš tak stejnì v jednu chvíli ohlásí odchod do dùchodu a na tl už ho nedáš
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Dotaz: Je nejakej "figl" nebo postup, jak co nejefektineji a nejrychleji zavratne zvysit naladu v tymu??? Asi tezko, co? Proste vsechno vyhravat a neobchodovat :roll: nebo je neco lepcejsiho :?: Dekuju
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

georgesa wrote:Dotaz: Je nejakej "figl" nebo postup, jak co nejefektineji a nejrychleji zavratne zvysit naladu v tymu??? Asi tezko, co? Proste vsechno vyhravat a neobchodovat :roll: nebo je neco lepcejsiho :?: Dekuju
Nemusíš všechno vyhrávat( i když je to lepší ), staèí, když budeš hrát co nejvíc zápasù dennì :wink:
Image
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

georgesa wrote:Dotaz: Je nejakej "figl" nebo postup, jak co nejefektineji a nejrychleji zavratne zvysit naladu v tymu??? Asi tezko, co? Proste vsechno vyhravat a neobchodovat :roll: nebo je neco lepcejsiho :?: Dekuju
nejlepsi figl je hrat pet zapasu denne, pak to pribejva dobre :wink:
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Dekujeme!!!!! Ja ty svy ferdy strham, ze na to nezapomenou! :D
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
niel
Team Manager

Post by niel »

Byl sem domluveny s jednym manazerem ze mi proda 2 hrace...prodal mi jednoho ale ted mi skoncilo spfa a newim estli bude moct prodat i toho druheho,i kdyz na neho uz mam podanou nabidku....co myslíte???
FC Jalgpallikoondis
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

niel wrote:Byl sem domluveny s jednym manazerem ze mi proda 2 hrace...prodal mi jednoho ale ted mi skoncilo spfa a newim estli bude moct prodat i toho druheho,i kdyz na neho uz mam podanou nabidku....co myslíte???
Ja bych rek, ze kdyz uz je nabidka podana, tak by to melo urcite probehnout...Prece az prijde, tak ti tam nenapisou- "Bohuzel, majiteli prodavajiciho hrace vyprselo clenstvi v SPFA, proto se transfer nemuze uskutecnit", to by bylo hodne divny, kdyby to tak fungovalo....
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”